DEV

Klausimai apie Panevežio kolegiją

Airidas
Sveiki, norejau paklausti ar imanoma istoti i logistika, laikant anglu, lietuviu, istorijos ir matematikos egzaminus? Kokiu dar gali reiketi egzaminu ar metiniu pazymiu stojant. Fizikos nesimokau aplamai.
Gerda
Labadiena,norėčiau sužinoti,jeigu įstoju į kolegiją,ar galiu betkada nutraukti sutartį ir toliau nebesimokytį,ar jei norėsiu išeiti teks sumokėti už studijas?
Agne
Ar yra galimybiu istoti i socialini darba i valstybes nefinansuojama vieta tik su matematikos ir lietuviu kalbos egzaminais? anglu ir istorijos planuoju nelaikyti, laukysi dar biologija
Dainora
Laba diena , dabar esu vienuoliktoke savo gyvenima noriu sieti su muzika deja visiskai neturiu informacijos apie ekzaminus nezinau kokiu reikia ekzaminu stojant i muzikos pedagogika labai prasau padeti ! :) aciu !
vans
Sveiki! Laikysiu valstyb egzaminus lietuviu,anglu,IT, mokyklini muzikologijos.Ar galiu tiketis istoti i VF kompiuterine technikos specialybe arba automechanika? Jei i VF neistociau ar galeciau i mokama?
Gitana
Sveiki, norejau paklausti i kokia specialybe galeciau istoti su islaikytais egzaminais kaip lietuviu mokyklinis ir biologijos valstybiniu?
Mergaitė
Norėjau paklausti, jeigu aš neturiu bilogijos valstybinio egzamino ir net neturiu biologijos savo pasirinktuose dalykuose, bet laikau matematikos valstybinį, istorijos valstybinį, lietuvių valstybinį ir anglų kalbos valstybinį. ar yra gamilybė įstoti į grožio terapijos studijas?
Dvyliktoke
Sveiki, ka galiu studijuoti Panevezio kolegijoje jeigu laikau lietuviu kalba, biologija ir giografija?
Evelina
Laba diena studijuoju Vilniaus kolegijoje finansus 1 metus, norėjau paklausti ar būtų įmanoma pereiti į Panevėžio kolegiją ir, kad man būtų užskaityti tie metai. Mokausi valstybės finansuojamoje vietoje, akivaizdžiai ir tada ar nereikėtų man susimokėti už parama neįgaliesiems, kurią gaunu pusę metų? Ačiū už atsakymą
GintareIle
sveiki,kur galeciau stot su lietuviu mokykliniu ir geografijos valstybiniu?
Raminta
Apie šią kolegiją teko girdėti neigiamų atsiliepimų. Šį kartą įsitikinau pati. Stojamajame egzamine Panevėžio kolegijos komisija sėdėjo atvipusiais veidais, surūgę. Prisikabinėjo prie paprastų dalykų. Laikiau stojamąjį egzaminą ir universitete, ten visiškai priešingai - pasitiko šiltai, palaikė, padėkojo už pasirodymą ir t.t. žodžiu, universitetas parodė savo aukštą kultūros lygi, kolegija, deja, ne. Nustebino ir rezultatai. Tikėjausi bent panašaus abiejų vertinimo, nes programą atlikau tą pačią. Deja, kolegija įvertino pasirodymą trigubai mažiau nei universitetas. (Kūriniai išmokti konservatorijoje). Argi neturėtu būti atvirkščiai? Taigi, ši kolegija vertina labai neprofesionaliai. Kyla klausimas, kiek gavo tie, kurie vos "Du gaidelius" sugrojo? Kaip bebūtų linkiu kolegijai sėkmės.
Patricija963
Sveiki, noriu paklausti. Jei noriu stoti į Ikimokyklinio amžiaus pedagogiką ir jei neišlaikau istorijos valstybinio egzamino, ar šansų įstoti į nemokamą šių studijų kryptį yra ar ne?
Greta
Jeigu laikau biologijos, matematikos Ir lietuviu valstybinius egzaminus, bet Nelaikau anglu. Butu galima istoti I valstybes finansuojama vista?
Kristina
Sveiki. Noriu nutraukti studijas, del asmeniniu priezasciu. Esu pirmakurse. Pirmuju egzaminu dar nelaikiau, studijuoju vf vietoje. Ar reikes uz nutraukima studiju grazinti dali pinigu ar apskritai moketi?
Gabriella
Sveiki. Noreciau suzinoti,koks buvo zemiausias balas praeitais metais istojusiu i slaugos valstybes finansuojama vieta?

Labas Gabriele, žemiausias balas į valstybės finansuojamą vietą į Slaugos studijų programą - 3,6. O į valstybės nefinansuojamą vietą - 1,8.
kolegija
Sveiki. Koks minimalus balas norint istoti i informacines sistemas tiek vf, tiek vnf? Ar butina islaikyti matematikos egzamina?
Labas,
kolegijoje yra nustatytas minimalus 1,2 balas. Visoms studijų programoms, į visas formas (vf ir vnf). Norint įstoti į valstybės finansuojamą vietą būtina išlaikyti matematikos egzaminą.
Tomas
Sveiki, laukau geografijos ir lietuviu egzaminus, kur galeciau istoti?

Labas,
kadangi nėra labai konkretus klausimas, siūlau susisiekti su kolegijos konsultantu priėmimo klausimais telefonu Mob. tel. (8 645) 04866 arba parašyti laišką stojimas@panko.lt.
Linu Te
Sveiki. Noriu įsitikinti tikrai Panevėžio kolegijoje galima studijuoti pradinio ugdymo pedagogiką ?
Tikrai galima. Studijų forma - nuolatinė (dieninės studijos).
Tomas
Sveiki, ką galėčiau studijuoti jūsų kolegijoje? Esu išlaikęs lietuvių mokyklinį (įvertinimas 9, metinis pažymys 7, mokiausi A lygiu), fizikos valstybinį (21 balas, metinis pažymys 6, mokiausi A lygiu) egzaminus. Matematikos egzamino neišlaikiau, todėl ketinu už mokslą mokėti, (metinis matematikos pažymys 4, mokiausi A lygiu). Anglų kalbos egzamino nelaikiau, nes suabejojau savo žiniomis (mokiausi A2 lygiu, metinis pažymys 8). Tačiau lankiau anglų kalbos kursus ir šiuo metu pakankamai gerai moku kalbėti. Dėl to norėčiau paklausti ar užskaitytumėte pažymėjimą (kurį įgijau lankydamas kursus) kartu su brandos atestato priedu? Ir anglų kalbą kaip trečią dalyką? Ar vis dėl to reikalingas anglų kalbos egzaminas?
Labas Tomai,
Jeigu Jūs nepretenduojate į valstybės finansuojamą vietą, galite bandyti išsirinkti bet kurią iš mūsų siūlomų studijų programų, nes su Jūsų išlaikytais egzaminais daugiausia balų surinktumėte tik į pedagogikos studijų programas. Į visas kitas programas reikalingo egzamino nesate laikęs. Technologijos mokslų programoms reikalingas matematikos egzaminas, biomedicinos mokslų programoms - biologijos egzaminas, socialinių mokslų programoms – istorijos arba matematikos egzaminas. Bet kokiu atveju Jūsų balai būtų labai menki. Galbūt net ir nesurinktumėte pereinamojo balo 1,6. Siūlau pasiskaičiuoti savo balą http://lamabpo.lt/skaiciuokle ir pasižiūrėti, kas būtų, jeigu būtų.
jaba
sveiki esu baigusi vidurine 2014 o profesine 2015 noreciau paklaust i kurias specialibes yra man didesne galimybe istot noreciau vf vietos mano ivertinimai lietuviu mokiklinis egzaminas 6 metinis 7 b lygis biologija metinis 9 valstybinis 28 b lygis istorija metinis 8 valstybinis 30 b lygis matematika metinis 6 b lygis geografija metinio neturiu nes nebuvau pasirinkus kaip dalyko bet valsybini islaukiau 37 anglu metinis 5 profesiniam diplome 8 informatika metinis 10

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]