DEV

padekit!

tintule
noriu stoti i vilniaus kolegija:kulturiniu renginiu organizatore.tik nerandu jokios isamios informacijos:apie studijas,mokamuosius dalykus,bei mokestis uz jas.....
pagalba...
Brandos egzaminai: Lietuviu kalba (testas), Matemetika uzsienio kalba (svarbiausia matematika), mokomieji: Istorij ir uzsienio (daug reiskia) ir Lietuviukalba , matematika - gerokai maziau.
tintule
Aciu! zinau kad studijos trunka 4 m.bet kiek kainuoja semestras tai nezinau.nes galiu eiti tik neakivaizdiniu?
aširjis
Darbuotojų saugos ir sveikatos organizavimas ir valdymas , ar neakivaizdininkas studijos yra ?
cesyte
noreciau daugiau suzinoti apie dizaino fakulteta-antakalnyje..interjero dizainas,kiek kainuos studijos..
Ivona
noreciau studijoti sauos tarnyba
Gintare
Noreciau kad man kas patartu ka daryti.Esu 10 klasej,isdalino mums lapus su profiliavimu.NEZINAU ka rinktis.Mokslai sekasi nelabai gerai,nes mokausi sustiprintoje klaseje,ten sedi vien 'guzai',o as jau atbukau ir esu,galima sakyt,durna.aS nekalbu apie matematika,fizika,istorija ar kokia vokieciu kalba,kuria,savaime suprantama pasirinkau A lygiu.Pasirinkau to ko labiausiai nemoku. Net nezinau kaip istversiu 11,12 klase o apie egzaminus as jau nekalbu. Ka daryti? Bandyt perlipti per save ir iki isprotejimo mokytis ir gauti blogus ivertinimus ar pasirinkti kazka lengvesnio? Pavizdziui viska B lygiu? Noreciau kad nuosirdziai patartumet..
Edita
Ar labai sunku lietuvoj istoti i architektura?
tintule
gintare,pirmiausia turi galvoti ka veiksi veliau...o A lygiu
tikrai geriau,ir butinai eik toliau 11ir 12.
Gintare
Na bet kas is to kad as sedesiu viena tarp protingu? man sedet fizikoj ar matematikoj yra pragaras...
tintule
bet tik per kancias i zvaigzdes!ir nepasiduok,viska tu gali!
indre
ej!kaip istoti i dizaina?kas reikalinga?
linute
Kokius egzaminus reikia islaikyti norint studijuoti dizaina?
Libertada
Sveiki. Gal kas nors zino daugiau apie studijas susijusias su medicina?? gal studijuoja kazka panasaus? arba turi tokiu planu? pasidalinkite mintim..kur stoti?sunku apsispresti, tuo labiau kad viskas neblogai sekasi. Kur geriau: KMU ar VU med.fakultete? gal dar kur nors? ir ar reikia fizikos tarkim? biologija ir chemija aisku A lygiu. ko dar reikia, kad poto nereiktu gailetis kad nesimokiau? ka daryti su istorija, geografija? kalbomis? informatika??...padekit..
Gwidas
pateikit informacijos apie astrologyje!
Ina
labai reikia pagalbos! siais metais reikia pasirinkti kokias pamokas mokysimes 11kl. noriu lb stoti i medicina taciau nezinau kokiu pamoku reikia, aisku chemija ir biologija A lygiu bet kaip del fizikos ir istorijos? kokiu reikes metiniu pazymiu? padekite labai prasau jei ka zinote rasykit inux@mail.ru. aciu
jonukas
kiek riekia moketi uz semestra
Justina
Gal kas nors zino kur Lietuvoje galima gauti kelioniu palydovu, stiuartu issilavinima?
kestas
seiki... patarkit ka reiketu daryti jusu manimu. man nesiseka mokslai, ir zadu stoti kur is 10 klasiu. ka daryt?
indre
sweiki,gal zinot kaip stot i psichologija?ir ko reikia?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]