DEV

padekit!

Vaidotas
ieskau cia ieskau ir nerandu be anglu egzamino imanoma istot i statybos arba transporto inzinerija VGTU arba SU ?
Administratorius
į vgtu tikrai įmanoma, jei laikai fizikos egzaminą vietoj užsienio kalbos, nes ten vieną iš dviejų galima rinktis
Administratorius
gyti, nėra tokios studijų programos kaip nekilnojamasis turtas :)
olia
kur stoti jai laikisiu tik chemija valst
matem mokykl
lietuviu mokykl
biologija mokykl
Vilte
S. Mokausi KTU, chemines technologinos fakultete taikomaja chemija. Jei reikia kam kokio patarimo, parasykite.
geleleas@gmail.com
Gintaryte69
Olia >> Gali bandyti stoti i KMU FARMACIJą (reik.chemijos(valstybinio), liet.k.(mokyklinio), atsižvelgiama bus i matematikos ir biolog. metinius balus).
ingrida
kur galeciau stoti ir studijuoti laikydama siuos egzus: mat-mokykl. istor-valst. vokieciu-mokykl. lietuviu- valst???? as dbr 12-oke.
prasau man padeti....
aciu lb lb lb:)
Administratorius
lb lb lb daug kur :)ekonomika, vadyba, politika, psichologija.....
Alina
Kokius egzaminus reikia laikyti norint istoti i policijos mokykla:) aciukas
tadas1989
koki matematikos egzamona reikia laikyti (valstybini ar mokyklini), norint stoti i statybos inzinerija, lb aciu uz atsakyma...
alina
kokius egzaminus reiia laikyti norint istoti i policijos akademija:) aciu:)
Tadas
Ar istociau i statybos inzinerija jei laikyciau lietuviu (mok) matematika (mok) fizika (valst) informatika (mok)? labai aciu uz ats
Asis to Justina
Justina,studijuoji KMU ar VU? ko reikia odontologijai?
Administratorius
tadai, valstybinį matematikos. reiktų dar užsienio kalbos

Justina studijuoja KMU. matematikos /bio/chem pasirinktinai ir lt kalbos
Justina
Sveiki gal kas nors galetumete ka nors pasiulyti studijuoti..Noreciau laikyti siuos egzaminus:matematikos ,lietuviu, biologijos ir istorijos,kur galeciau stoti?
Administratorius
Justina, tam labai gerai padeda visokių žurnalų apie galimas specialybes pavartymas ;)
Varnoldasa
Esu 10 kl mokinys,ir nezinau kur stoti po 10 klasiu.jei kas galit aptar pm me
Administratorius
profesinė mokyklos po 10kl siūlo visokias specialybes.pradedant reklamos agentu, baigiant šaltkalviu
aukse12
Labas, mane labai domina studijos užsienyje, bet labai kėblu kad mokausi tik vokiečių kalbą. ar būtų įmanonoma įstoti i užsienio universitetą?
aukse12
Labas, mane labai domina studijos užsienyje, bet labai kėblu kad mokausi tik vokiečių kalbą. ar būtų įmanonoma įstoti i užsienio universitetą?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]