DEV

padekit!

stiuordese
sweiki noriu buti stiuordese bet nerandu kur lietuvoje butu mokymo istaigos zinau kad vilniuje yra antano gustaicio mokykla bet kaip ten istoti neraso nei mokymo istaigos kodo nerandu;((((((o stojiamieji cia pat
Beata
sveiki, noreciau suzinoti placiau apie psichologijos studijas, kokie dalykai butini, kuriuose mokslo istaigose yra galimybe jas studijuot ir panasia informacija. busiu lbai dekinga uz suteikta informacija :) aciu
--------------
pasakykt prasau su kokiais pazymiais priima po10kl i baltupius didlaugio. g.
--------
man labai reikia noriu eit i dekorativine kosmetika mokytis bet mano pazymiai ne kokie prasau pasakykt ka man daryt?
Toma
noriu studijuoti žurnalistika, mokslai skasi normaliai, dadar eisiu į 12 klasę badysiu sawe spauti ir lipti per sawe, kokių reikia egzainų žurnalistikai? padėkit prašau nuoširdžiai, ačiū...
Ginta
Sveiki, jei galit patarkit kur man stoti
nezinia
kur rasti informacija apie tai ,kaip pildyti stojimo lapa , kur ji gauti , kur vezti... ir t.t. ko reikia
Girl
Ginta cia tai prajuokinai! tai nors paskyk ka megsti veikt? ka gerai mokaisi? kam esi gabi! o ne taip aklai klausk! xe xxe xe ;D pavaro zmones!
pasnesis
swejki but neblogaj pagalba! turiu islajkes Lietuviu Matematikos ir biologijos egzaminus noreceu daugeu suzinoti i kokias frofesijas galeceu studijuoti su sejs egzaminajs !noreceu daugeu informacijos suzinoti aciu dekuj!!!
ievuciuxsx
Rugsėjo mėnesį būsiu dešimtokė, man labai patinka lietuvių kalba ir biologija ir šiaip gan gerai sekasi jos man... Taigi, ateity labai norėčiau tapt(dirbt) masažiste, tačiau kokių mokslų šiam darbui reikia? Nes norėčiau stipriai iš reikiamų dalykų pasitemt, juk vis dėlto egzaminai bus...
linute
sveiki, noriu studijuoti architektura,bet nezinau kur galima studijuoti kaune ar vilniui.ir kokiu egzaminu reikia stojant.prasau pagalbos
sandra
noriu studijuoti architektura.... reikia pagalbos..nezinau ka daryti del stojamuju kompozicijos ir piesimo egzaminu...mane gazdina kazdina kad be papildomo mokymosi neystosiu...:(
Beta Valeri
Pagelbekit ;/

Ka geriau rinktis? :?
Visuomenes sveikata, ar socialinius mokslus (teise, ekonomika). Na as protinga mergaite, gerai mokaus, taciau siuo metu mano galvoje visiska sumaistis. Teks 11 klase mokytis jau naujoje mokykloje. Sioks toks stresas, o dar neaisku ka pasirinkti. Realiai mastant, jei tureciau kvalifikacini visuomenes sveikatos bakalauro laipsni, tuomet dirbciau tik toje sferoje. O jei baigciau ekonomika, atsivertu platesnes darbo galimybes. Dar mane domina darbas Vaiku teisiu apsaugoje. Taciau nelabai suprantu, ka man reikia baigit? Na savaime suprantama reiketu baigti teise, taciau kokia teisine krypti reikia pasirinkti? Gal galite patarti , kas nors ?

Aciu.

Ema
Noreciau ateityje buti gide, tik nelabai zinau kur galeciau sios profesijos pasimokinti?
Anzelika
Labai noriu dirbti su gyvunais!!!
sim
laikysiu lietuviu, anglu, istorijos valstybinius ir greiciausiai matematikos mokyklini. kur stot?
girl
gal kas zinote kur butu galma studijuoti ka nors kas sija su pauosalais ar ju dizainu???
Paulius
labas, db ne y tema paklausiu:), jei nori buti Policininku, kokiu mokslu reike ir kokie balai turi but? kas zinot prasau atsakyti

ellenija
svarbu geras fizinis pasirengimas. Kiek žinau policininkais moko būt klp.sėkmės
Linute:)
Gal kas gali pasakyti ar stojant i geografija reikia istorijos ir ar ja istojus reiks mokytis? Ir dar, kur isvis nereikia istorijos? Aciu.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]