DEV

Priėmimas VPVDPRC

Administratorius
Čia galite užduoti klausimus apie priėmimą į Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centrą
vpvdprc
Su Mokinių priėmimo į centrą tvarkos aprašu galite susipažinti čia: http://www.pvdprc.lt/images/stories/priemimo_tvarkos_aprasas_isak.1v-122.20100521.pdf
vpvdprc
SVARBU! Nuo 2012 metų priimami mokiniai, baigę 8 klases! Dvejus mokymosi metus (I-II gimnazijos klasės) jie mokysis pagal pagrindinio ugdymo programą bei susipažins su: kirpėjo, higieninės kosmetikos kosmetiko, dailiųjų odos dirbinių gamintojo, fotografo profesinio mokymo programomis. Po dvejų metų mokiniai galės pasirinkti vieną iš minėtų profesinio mokymo programų ir mokytis jos kartu su vidurinio ugdymo programa III-IV gimnazijos klasėse.
vpvdprc
Dokumentai priimami nuo 2012 m. gegužės 21 d. iki rugsėjo 1d. Stojantysis, tik pateikęs visus dokumentus, užpildo prašymą bei anketą 211 kabinete. Dokumentai priimami darbo dienomis: Pirmadieniais - ketvirtadieniais: 9.00-16.00 Penktadieniais: 9.00-15.00 Pietų pertrauka: 12.00-12.30 Pastaba: sukomplektavus mokinių grupę – registracija į šią mokymo programos grupę nutraukiama.
Eglė
Laba diena, Ar gali už mane kas nors iš šeimos narių pateikti mano dokumentus, nes pati grįžtu į Lietuvą tik rugsėjo 1-ąją?
vpvdprc
Dokumentus turi pateikti pats mokinys, mokinys rašo prašymą.
vpvdprc
Pasikalbeti, kodel pasirinkote sia specialybe. Gal jusu pasirinkimas klaidingas, gal jus pasirinkote specialybe kuri jums netinka, gal reikes rinktis kita.
Administratorius
Prasymas ra6omas tik atvykus i centra
saule
laba diena, ar as baigusi kolegija, galiu pas jus mokytis norima specelybe?
vpvdprc
Saule, mokytis po kolegijos tikriausia galesite, reikes mums gauti sutikima is SMM
VPVDPRC
RAMUNE, PAZIUREKITE SVETAINEJE www.pvdprc.lt
VPVDPRC
Tomai, i komisijos posėdį atvykti privalote. Bet jų yra keletas, pažiūrėkit svetainėje. Bendrabutį galėsime pasiūlyti mokiniams tik nuo 2013 pradžios.
vpvdprc
Tomai, atvykti i komisija butina. Bendrabuti turesime nuo naujuju 2013 metu sausio 1.
AGNE
Laba diena, esu teises magistrante, bet noreciau tureti dar viena specialybe ir mokytis pas Jus, ar turiu tokia teise/galimybe? Dekoju.
Regina
Sveiki,noreciau paklausti ar pas jus yra galimybe mokytis ne dieniniu budu?
Regina
Laba diena, mokymas tik dieninis, kitų mokymosi formų nėra
Deimante
Laba diena, Norėčiau pasiteirauti dėl mokymosi jūsu profesinio rengimo cente. Šiuo metu studijuoju universitete, ir mane domina, ar būtų įmanoma studijuoti kartu ir universitete ir jūsų mokykloje? Aš asmeniškai manau, jog sugebėčiau suderinti abejų įstaigų lankymą, tačiau ar taip daryti leidžiama? Dėkoju už atsakymą.
pvdprc
Deimante, mokytis dvejose įstaigose negalima. Baigus vieną, galėsite stoti mokytis kitur.
jolanta
sveiki, o negalima suderinti mokymosi formos, nes turiu maza vaikuti ir neturiu jo kur palykti o mokytis noriu?

Mūsų centre mokinės, kol vyksta pamokos, gali palikti savo vaikučius į darželyje.
Lina
norejau pasiteirauti del mokinio pazymejimo, kada ji bus galima pasidaryti ir kur pateikti prasyma ji gauti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]