DEV

Priėmimas VPVDPRC

pvdprc
Mokinio pažymėjimus padarys grupės vadovas per kelias dienas.
Virginija
sveiki , norejau paklausti ar dar galima pateikti dokumentus del mokymosi higienines kosmetikos kosmetiko specialybei. jau esu pridavus dokumentus kitoje mokykloje , bet pakeiciau nuomone. Esu po 12 klasiu ir pasiruosuis vel studijuoti
Anzelika
Sveiki. pagal kokius kriterijus atrenkate i higienines kosmetikos kosmetiku grupes?
pvdprc
Sveiki, priėmimas vyksta atsižvelgiant į bendrą pažymių vidurkį. Viskas apie priėmimą www.pvdprc.lt prie "Mokinių priėmimas".
Julija
Sveiki. Kokio dydžio ir kiek grupių komplektuojate į higienines kosmetikos kosmetiko specialybę?
pvdprc
2 grupės po 25 mokinius
Agnė
Laba diena. Norėjau paklaust, jei esu baigus 12 kl. ir greit baigsiu kolegiją turiu šansų mokytis higieninės kosmetikos kosmetiko specialybę?
pvdprc
Galėsite mokytis. Pirmenybė - neturintiems kvalifikacijos. Mokslas tik dieninis.
Agnė
Mokinių priėmimo tvarkos apraše skaičiau, jog pirmumo teise į Centrą priimami našlaičiai. Aš esu netekusi vieno iš tėvų. Ar ši sąlyga man galiotų, nors ir esu baigusi 12 kl ir greit baigsiu kolegiją?
pvdprc
Agne, našlaičio statusą turi asmuo, neturintis tėvų arba jei jiems yra apribotos tėvystės teisės teismo tvarka.
Justina
Sveiki, norėjau pasiteirauti kokie mokymosi tvarkarščiai pas Jus? Ar įmanoma derinti mokslą su darbu?
pvdprc
Justina, mokslas mūsų centre tik dieninis. Dirbti galima būtų vakarais.
urte
esu baigusi 12 klasių, įstojusi į mokymo įstaigą, iš kurios žadu šiais metais išeiti, nes esu nepatenkinta pasirinkta sritimi. Ar po 1 metų pertraukos po baigimo mokyklos galiu pas jūs įstoti? domina fotografija

Mokslas prasideda nuo rugsėjo mėn. 1 d.
Informacija apie mokinių priėmimą www. pvdprc.lt
tel. 2764935
Mokymo dalies administratorė Dalina Karickienė
pvdprc
Higieninės kosmetikos kosmetikai įsigyja sau įrankius, priemones kaip darbo įrankius, kad galėtų mokytis pasirinktos profesijos.
pvdprc
Šiais metais renkame grupę reklamos gamintojų
Justina
Sveiki, ar dar neužpildytos vietos kirpėjos programoje? Ir pagrindinis klausimas - ar nėra amžiaus cenzo, priimant mokinius? Man 29 metai. Turiu vidurinį išsilavinimą.
pvdprc
Galite teikti dokumentus
pvdprc
Mantai, Valstybinius egzaminus galima perlaikyti tik savo buvusioje mokykloje
Monika
Sveiki,planuoju po 10 klasiu stoti i sita mokykla-fotografo profesija ir turiu keleta klausimu.Ar mokslas yra mokamas? po 10 klasiu ka turiu geriausiai moketi,kad istociau (pvz:chemija,fizika,matematika ar pan.)?ir ar yra man vilciu,kad as gausiu bendrabuti?nes man iki Vilniaus reikia nemazai kelio vaziuoti (~150km.)
pvdprc
Monika,stojant žiūrime į bendrą pažymių vidurkį. Galima tikėtis gauti bendrabutyje vietą

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]