DEV

Priėmimas VPVDPRC

LIna
ar yra galimi instoti i jusu mokykla jai pazymiu vydurkis 4 arba 5?
pvdprc
Sveiki, kiekvienas stojantysis privalo dalyvauti priėmimo komisijoje asmeniškai.
pvdprc
1. Su mažu pažymių vidurkiu įstoti galima, tik gal ne į visas specialybes. 2. Stojant skaičiuojamas bendras pažymių vidurkis. Atkreipiame rašančiųjų dėmesį, jei nesulaukėte atsakymo į Jūsų užduotą klausimą, labai prašome skambinti bendruoju telefonu 2779357 arba pavaduotojai ugdymui 2763763.
pvdprc
p. Lina, priimant mokinius žiūrime ne tik į pažymių vidurkį, bet Jūs dar dalyvaujate priėmimo komisjoje, kur pokalbio metu, nusprendžiama,
Migle
koiu klausimuklasine ja komisija? ar komisija po viena kviecia?
Kviečiama po vieną.Komisijos dalyvių klausimai mums nežinomi.....
Lina
Iki kada galima registruotis i jusu mokykla ?
pvdprc
Sveiki, mokiniai priimami, kol nesusidaro grupė
pvdprc
p.Diana, registruoti galime su Jūsų brandos atestatu. Kai tik gausite, prašome atvykti su visais dokumentais.
Daiva
Laba diena, Kiek kainuotų specialybės studijos pas jus jei jau esu įgijusi vieną specialybę?
pvdprc
Centre mokslas nemokamas. Daugiau informacijos www.pvdprc.lt prie "Mokinių priėmimas"
neapsisprendusioji
Labas vakaras,kilo didžiulis noras pas Jus mokytis. Esu abiturientė,kuriai liko įveikti egzaminų sesija. Jūsų centre mane sudomino kelios profesijos tai : masažuotojo,poilsio paslaugų agento,higieninės kosmetikos kosmetiko. Suprantu,kad specialybę galima pasirinkti tik vieną,tad būtų įdomu sužinoti,ar yra šansas pakliūti į kurią nors iš šių specialybių,jei atestatus įteiks tik liepos 17 dieną ? Ir į kurią iš šių specialybių būtų didesnis šansas pakliūti ? Nekantriai lauksiu Jūsų atsakymo. :)
pvdprc
Sveiki, kiekvienas stojantysis renkasi amatą pagal savo norus ir galimybes. Jūs niekur nepavėluosite, jei nelauksite rugpjūčio mėnesio.
neapsisprendusioji
Taip pat norėjau pasiteirauti kas vyksta atvykus į mokinių priėmimo komisijos posėdį?
pvdprc
pokalbis
Lina
Sveiki, norėjau paklausti ar yra galimibė istoti į VPVDPRC jai 10 klasės matematikos patikra išlaikiau 3?
pvdprc
p. Lina, jei jūs turėsite 10 klasės baigimo pažymėjimą, kaip ir visi kiti, jūs galite stoti į mūsų centrą. Galite paskambinti 2779357.
Migle
Seiki, ar prieš atvažuojant į VPVDPRC reikia susitarti su jumis ?
Evelina
Sveiki,norejau pasiteirauti ar užmane gali kitas žmogus užrašiti mane į jūs
pvdprc
Sveiki, kiekvienas stojantysis atvyksta asmeniškai. Kitas asmuo už jį pateikti dokumentų negali.
Brigita
Sveiki, ar stojant po 10 klasiu i jusu mokykla (higienines kosmetikos kosmetiko specialybe) bus mokomi tokie dalykai kaip matematika, lietuviu kalba, anglu kalba?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]