DEV

Klauskite visko apie Vilniaus technologijų ir dizaino kolegiją

Nojus
Sveiki norejau paklausti ar įmanoma įstoti į jūsų kolegija (transporto logistika) su turimais egzaminais anglų,lietuvių ir istorijos? Klausiu tik dėl įdomumo, gali būt ir mokamos studijos ;)
Kristina
Sveiki, mane domina interjero dizaino studijos. Turiu nuolatinį darbą (slenkančiu grafiku) ar įmanoma būtų suderinti studijų tvarkaraštį su mano darbu t.y. ar įmanoma būtų studijuoti sesijiniu tvarkaraščiu? Taip pat norėčiau sužinoti koks yra dieninio skyriaus studentų užimtumas po paskaitų? Ar daug piešimo, projektavimo užduočių? Ar būtų įmanoma suderinti su darbu 0,5 etato vakarais? Iš anksto dėkoju už atsakymą. :)
VTDKO
Nojus rašė: Sveiki norejau paklausti ar įmanoma įstoti į jūsų kolegija (transporto logistika) su turimais egzaminais anglų,lietuvių ir istorijos? Klausiu tik dėl įdomumo, gali būt ir mokamos studijos ;)
Laba diena, Nojau, 100% patvirtinti įstojimo negaliu, tačiau, žiūrint į praėjusius metus, Jūs būtumėte priimtas į mokamas studijas. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt
VTDKO
Kristina rašė: Sveiki, mane domina interjero dizaino studijos. Turiu nuolatinį darbą (slenkančiu grafiku) ar įmanoma būtų suderinti studijų tvarkaraštį su mano darbu t.y. ar įmanoma būtų studijuoti sesijiniu tvarkaraščiu? Taip pat norėčiau sužinoti koks yra dieninio skyriaus studentų užimtumas po paskaitų? Ar daug piešimo, projektavimo užduočių? Ar būtų įmanoma suderinti su darbu 0,5 etato vakarais? Iš anksto dėkoju už atsakymą. :)
Laba diena, Kristina, į Jus dominantį klausimą tikslesnį atsakymą Jums suteiktų Dizaino fakulteto prodekanė Lorita Butrimienė, todėl būtų geriau, jeigu kreiptumėtės būtent į Ją: tel. (8-5) 234 2005, e. p. l.butrimiene@vtdko.lt E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Tomas
Sveiki, ar yra pas jus išlyginamosios studijos baigusiems aukštesniąją verslo mokyklą?
VTDKO
Laba diena, Tomai, dabar jau išlyginamosios studijos kolegijose praktiškai neorganizuojamos, kadangi pageidaujančius tai studijuoti galima suskaičiuoti tik ,,ant pirštų". Vietoj to yra sudaromos galimybės studijuoti individualiu studijų grafiku ir pageidaujama studijų forma. Šiuo klausimu reikia kreiptis į atitinkamo fakulteto dekaną (priklausomai nuo studijų programos, kurią Jūs norite stuudijuoti) ir pateikti informaciją apie baigtrus mokslus kitoje mokykloje. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353, e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Rytis
Laba diena, nesu laikęs fizikos egzamino (matematika V 9, anglų k. S 8, lietuvių M 7), ar yra galimybių studijuoti elektros ir automatikos įr. mokamose ištestinėse stud.? Esu baigęs VGTU Mechanikos f., ar įmanoma užskaityti kai kuriuos ten išmoktus dalykus (bent anglų k., ekonomiką ir pan.).Ačiū.
VTDKO
Sveikas, Ryti, dėl įstojimo labai tiksliai sunku man atsakyti. Manyčiau, kad į mokamas studijas Jūs turėtumėte įstoti. Siūlyčiau, pildant prašymą, bandyti ir į VF studijas (per galvą už tai niekas neduos), jei VGTU mokėjote už mokslus. Blogiausiu atveju - jei per LAMA vykdytą priėmimą neįstotumėte pas mus, Jus mes priimtumėme per koleginį savarankišką studentų priėmimą (skambinkite man). Dėl dalykų įskaitymo, tai po įstojimo (paskutinėmis rugpjūčio ar pirmomis rugsėjo męn. dienomis) Jums reikia kreiptis į fakultetą ir pateikti VGTU diplomo priedėlį. Įskaitymų klausimus sprendžia fakultetai. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
8Vika
Sveiki. Norėjau paklausti, kiek šiais metais yra numatyta jūsų kolegijoje finansuojamų valstybės vietų į geodezijos ir kadastro studijas?
VTDKO
Labas, Vika, Į šį klausimą Jums niekas neatsakys, nes VF vietos skiriamos ne konkrečioms mokykloms ir ne konkrečioms studijų programoms, o geriausiems abiturientams, kurių aukščiausi konkursiniai balai. Tavo minėta programa priklauso technologijos mokslų studijų sričiai, kuriai yra skirtos 2987 VF vietos. Bet šiai sričiai priklauso ir daug kitų studijų programų. Tai va: visi stojantieji į šios srities programas pagal konkursinį balą bus surikiuoti į vieną eilę ir geriausiems (2987-iems) bus skirtos VF vietos. O kur (į kokią mokyklą ir kokią programą jie nukeliaus, paaiškės tik po konkurso pabaigos. Kiek ir kokiai sričiai yra skirta VF vietų, galite rasti mūsų svetainėje (teisės aktuose). jei kils dar klausimų, galite tiesiogiai man į mano paštą rašyti arba skambinti. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt
gretki
Sveki, Noriu stoti į interjero dizaino arba grafinių komunikacijų dizaino studijas. Pasirinkau tiek VTDK, tiek VDK. Ar stojamąjį egzaminą į abi kolegijas turiu laikyti tik vieną?
VTDKO
Labas rytas, abi Jūsų minėtos studijų programos priklauso dizaino studijų krypčiai. Į šią studijų kryptį stojamieji egzaminai patikėti vykdyti VTDK, todėl Jums nereikės niekur kitur laikyti stojamąjį egzaminą, kaip VTDK. Stojamojo egzamino struktūra yra ta pati stojant į minėtas programas ir, nežiūrint į tai, kad užsirašėte du pageidavimus į skirtingas mokyklas, stojamasis egzaminas bus tik vienas, kurį laikysite VTDK Dizaino fakultete, Olandų g. i6. E. Zakarevičius VTDK studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Martynas
Sveiki. Norejau paklausti ar istociau i statybu studijas jusu universitete turint anglu, istorijos ir lietuviu egzaminus?
VTDKO
Sveikas, Martynai, turb8t supranti, kad pagrindinę konkursinio balo dalį, stojant į inžinerines studijas, sudaro matematika ir fizika, kurių pats nelaikei. Šiuo atveju į valstybės finansuojamas studijasįstoti šansų labai mažai, į mokamas - gal būt. Šiaip jeigu per LAMA vykdomą priėmimą neįstotum, mes galėtume patys Tave priimti į mokamas studijas. Mūsų svetainėje yra paskelbta, kad kolegija vykdo ir savarankišką priėmimą (žr. - Stojančiųjų priėmimas kolegijoje). E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
8Vika
Sveiki. Mane domina geodezijos ir kadastro bei transporto inžinerijos specialybės. Laikiau lietuvių VBE, istorijos VBE, fizikos VBE ir matematikos VBE kuris nekaip sekėsi. Ar būtų įmanoma įstoti vf jei neišlaikau matematikos? Metinis matematikos A lygiu buvo 6, fizikos A lygiu 8, istorijos A lygiu 8, anglų A lygiu 8.
8Vika
8Vika rašė: Sveiki. Mane domina geodezijos ir kadastro bei transporto logistikos specialybės. Laikiau lietuvių VBE, istorijos VBE, fizikos VBE ir matematikos VBE kuris nekaip sekėsi. Ar būtų įmanoma įstoti vf jei neišlaikau matematikos? Metinis matematikos A lygiu buvo 6, fizikos A lygiu 8, istorijos A lygiu 8, anglų A lygiu 8.
VTDKO
Labas rytas, % Jūsų pateiktą klausimą niekas tiksliai negalėtų atsakyti, nes niekas nežino, kiek šiais metais bus stojančiųjų ir kaip stojantieji yra išlaikę brandos egzamunus. Kad į nefinansuojamą vietą įstotumėte, tai yra didelė tikimybė, bet dėl finansuojamos vietos nesiimsiu prognozuoti. Bet bandyti reikia - patariu, pildant prašymą, pirmoje eilėje nurodyti finansuojamas vietas, o po to nefinansuojamas. E. Zakarevičius tel. (8-5) 2610353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Ivona
Sveiki :) Noreciau paklausti ar galima pretenduoti i geodezija ir kadastra (VF vieta) VTDK? Laikau anglu, rusu, matematika, isotrija, lietuviu valstybinius egzaminus ir lenku mokyklini.
VTDKO
Labas rytas, vienareikšmiškai atsakyti yra sudėtinga, tačiau manau, kad taip - pretenduoti galima. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e. ;. e.zakarevicius@vtdko.lt
Gritata
Sveiki, domina interjero dizaino studijos, koks galetu buti minimaliausias stojamojo egzamino ivertinimas, kad pavyktu istoti i vnf? kolkas matau jog be stojamuju egzaminu yra 0,92

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]