DEV

Klauskite visko apie Vilniaus technologijų ir dizaino kolegiją

vaidas1996
Laba diena. Ar Būtų įmanoma įstoti į jūsų kolegiją su tokiais egzaminų balais? Matematika 16 Fizika 20 Lietuvių k. 21 Geografija 36 Anglų k. B2 lygis, metinis pažymys 9. Konkursinis balas 2,64.
VTDKO
Sveikas, Andriau, 2014 metais į Atsinaujinaną energetiką žemiausias įstojusiojo į VF studijų vietą balas buvo - 2,08, o į Termoinžineriją - 2,16. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
VTDKO
Laba diena, Egle, 2014 metais žemiausias įstojusiojo į Geodezijos ir kadastro VF studijų vietą konkursinis balas buvo - 1,98. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
VTDKO
Sveikas, Vaidai, žinai - nesu aš aiškiaregys, ir tiksliai Tau atsakyti į pateiktą klausimą niekas neapsiimtų. Tikriausiai pats supranti, kad įstojimo galimybė priklauso nuo to kiek šiais metais bus stojančiųjų į technologijos studijų srities programas (o to aš nežinau), o taip pat - kokie bus tų visų stojančiųjų konkursiniai balai (kokiais pažymiais jie bus išlaikę brandos egzaminus) - to aš taip pat nežinau. Todėl į Tavo pateiktą klausimą tiesiog neatsakinėsiu. Rekomenduoju bet kokiu atveju šansu pasinaudoti - gyvenimas parodys. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Deividas
Sveiki. Turiu labai kvailą, tačiau rimtą klausimą. Ar nėra kokios statistikos, kokias specialybes baigus yra didžiausia tikimybė rasti darbą pagal profesiją. Asmeniškai mane domina technologijų mokslai. Jei konkrečiau: Elektros ir automatikos inžinerija, Automobilių elektronikos sistemos, Geležinkelių inžinerija, Statyba. Nors profesijos atrodo visai nesusijusios tačiau kiekvienoje jų įžvelgiau dalykų kurie man labai patinka ir ieškau kas galėtų padėti apsispręsti. Ačiū.
VTDKO
Sveikas, Deividai, šiaip tiksliai atsakyti į Tavo klausimą yra sudėtinga, visumoje visos technologijos srities profesijos yra pakankamai geros įsidarbinimo atžvilgiu ir kuriai nors iš Tavo išvardintų pirmumą teikti būtų sudėtinga. Reikia turėti omenyje, kad studijas baigsi, jei šiais metais įstosi, po 3-4 metų, tai situacija gali pasikeisti - aišku - ženkliai ji nesikeis. Galiu viena pasakyti - labai svarbu pasirinkti tą profesiją, kuri Tau ,,prieširdies", kad ateityje mėgtum savo oprofesiją ir į darbą eitum su malonumu. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Lukas
Sveiki, su kokiu kankursiniu balu buvo galima istoti i vf transporto logistika praejusiais metais? Siemet daugiau stojanciuju i logistika ar praejusiais metais?
VTDKO
Sveiki, Lukai, bent šiuo momentu nežymiai daugiau stojančiųjų į Transporto logistiką, lyginant su praėjusiais metais. Praeinamieji balai į VF praėjusiais metais buvo: į NL formos studijas - 3,08 į I formos studijas - 3,2 E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Adelė
Sveiki, mano konkursinis balas 6.56 ar yra bent menkiausia viltis jog įstočiau į vf grafinį dizainą? ačiū.
VTDKO
Laba diena, Adele, negaliu apsiimti tiksliai Jums pasakyti dėl įstojimo į VF studijų vietą. Praėjusiais metais į šią programą minimalus balas, su kuriuo įstajo buvo 6,49, kaip bus šiais metais niekas nežino. Bet kokiu atveju rekomenduoju - jei negausite kvietimo į šią programą pimame etape, pildykite prašymą LAMA BPO IS dėl dalyvavimo antrame etape, jeigu vėl jo negausite, pildykite vėl prašymą dėl dalyvavimo papildomame etape. Reikia tikėtis, kad bus viskas gerai. Jei Jums kils dar klausimų rašykite ar skambinkite betarpiškai man. E. Zakarevičius \VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Miglė
Sveiki, jau baigėsi pirmasis etapas, norėčiau sužinoti, kiek konkrečiai priėmėte studentų nuolatinėse bei ištęstinėse programose studijuoti transporto logistiką? Kokie buvo balai norint gauti vf vietą ?
vovere123
Sveiki, ar antru turu pavyktų įstoti į transporto logistiką NL, vf su 3.28 balu?
VTDKO
Laba diena, Migle, šiandien stojantieji gaus kvietimus studijuoti, todėl tik rytoj bus pradėta su jais pasirašinėti studijų sutartis. Šiam momentui pati priėmimo procedūra dar neprasidėjusi, todėl atsakyti į Jūsų klausimus dar negaliu. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
VTDKO
Laba diena, dar neprasidėjo I-ame etape sutarčių pasirašymas, todėl dar neaišku, kiek yra įstojusiųjų. Į Jūsų klausimą atsakyti sudėtinga. Rekomenduočiau (jei negavote kvietimo) dalyvauti antrame etape. Geriau pasiskambinkite tiesiogiai man. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Aurelija
Sveiki, kolegijos tinklapyje rašo, kad atvykus pasirašyti reikia tureti tik tapatybę patvirtinantį dokumentą ir įrodyma, kad sumokėtas 35e mokestis, tai nejau nereikia atestato, nuotraukų? O dėl bendrabučio taip pat nereikia papildomai jokiu dokumentų?
VTDKO
Labas, Aurelija, taip - įstojimui yra reikalingi tik asmens dokumentas (pasas ar tapatybės kortelė ir kvitas, įrodantis apie sumokėtą registracijos mokestį. Visi atestato duomenys bus Jūsų prašyme iš LAMA BPO IS, o bendrabutiečio pažymėjimui nuotrauką Jūs pateiksite bendrabučio valdytojui, kai apsigyvensite bendrabutyje. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas, tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
Tadas
Laba diena, per antraji tura planuoju stoti i Transporto logistika, taciau esu isvykes i uzsieni, grysiu apie rugpjucio 9-ta diena, iki kada galima sudaryti sutarti? Planuoju stoti i VNF, turiu galimybe pervesti pinigus, bet neramu del pasirasymo, ar tokiu metu dar bus galima sudaryti sutarti? Ar bendrabucius skiriate visiems studentams?
Jurgis
Sveiki, ar bus vietu antru turu istoti i transporto logistika? Nesvarbu ar vf ar vnf
agnė
Ar kolegija organizuoja fuksų stovyklą?
agne
Ar yra suteikiama nors keliu euru stipendija geriauiai besimokantiems?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]