DEV

Reikia patarimo.

Sarune
noreciau buti masazuotoja koki reikalnigi egzaminai> ar hemijos privalomas valstybinis?
Audra
Sveiki :) noreciau suzinoti ar Vilniuje stojant i sociologija butinai reikia matematikos?!;/ nes turiu istorija,lietuviu ir anglu,o matiekos nera... Aciu
pilietis
Stojant į Ekonomiką arba Ekonomiką ir politiką ISM'e reikia: matematikos, lietuvių kalbos, užsienios kalbos arba istorijos egzaminų, užsienios kalbos arba istorijos metinių pažymių.
karolina.
Kokius egzaminus reik laikyti stojant i kulturos vadyba?
TTT
Ar imanoma istoti jei konkursinis balas susideda is matematikos, angle, lietuviu egzaminu(kuriuos laikiau) ir istorijos dalyko metinio pazymio(kurios nesimokiau)? Reikia butinai visus reikalavimus atitikti? Aciu.
Administratorius
jei nesimokekei vieno dalyko istoti vistiek imanoma, taciau i konkursinio balo skaiciavima, toj punkto vietoje bus 0
Mėta
Asta, galėtum studijuoti kurią nors iš ISM specialybių: Ekonomiką, ekonomiką ir politiką, tarptautinį verslą ir komunikaciją ar verslo vadybą ir administravimą :)
justas
noreciau stoti i architektura, bet nezinau kokiu mokslu jei reikia?
Vikce
Sveiki. Gal galite pasakyti, kokias studijas galėčiau rinktis apskritai iš visų univerų ar kolegijų, jei laikyčiau VBE istotiją,lietuvių ir vokiečių kalbą? Bet kelias kokias specialybes ar studijas pasakykite. Aišku žinau kad teisė yra pirmoj vietoj su tokiais egzais, nes mane ir traukia toks dalykas, bet galbūt yra dar kažkokių variantų?
hegs
labas gal galetumet patart kus stot su matematikos mokikliniu, lietuwiu rusu istorija waltybiniu? neis neisiwaizduoju
renataaa.
sveiki , esu 11oke , jau galvOju apie ateiti , noriu stOti i rubu dizaina , tik vaat .. nezinau kokios pamOkos ir egzai net yra reikalingi , daug ieskOjau , bet niekO neradau ( man nera aiski ta balu sistema ;ooo )
prasau , padekite man ; >
mergina
noreciau paklausti, ka manote apie bioinzinerija (vgtu).
esu siek tiek geresniu gabumu nei vidutinis moksleivis.
chemija, matematika ir liet.k. sekasi neblogai. o jie kaip tik reikalingi. konsultavausi su mokytoja, galimybe istoti yra.
taciau issigandau fizikos, suzinojusi, kad jos ten bus ( neturiu jos net b lygiu ir ji man sunkiai sekdavosi ankstesnese klasese). ir biologijai nejauciu simpatiju(mokausi b lygiu).
tad, ar siu dvieju dalyku yra mokama gana placiai?
ar ten biologijos ir chemijos bus beveik vienodai?
ar siam mokslui reikia ypatingu sugebejimu?
Olia
Man labai reikia patarimo, būčiau labai dėkinga.
Mokausi 11 klasėje ir A lygiu paėmiau: Lietuvių, Anglų, Rusų kalbas, Matematika, Dailė. B lygis: Istorija, fizika. Kokias specialybe galėčiau rinktis? Ar be vertėjos daugiau variantų nėra? Ir kur mokytis patartumėte iš Vilniaus universitetų? Ačiū, laukiu atsakymo.
neapsispend
sveiki, ruosiuosi laikyti lietuviu anglu matematikos ir fizikos egzaminus, noriu i vilniu,..mokausi gan gerai, tad manyciau egzamino rezultatai turetu buti neblogi,.. kur stoti ir ka galima butu studijuot, kad paskui galeciau gauti perspektyvu darba? :)
erika
Sveiki, norėčiau paklausti ką galėtumėte patarti dėl studijų užsienyje, na gal ir lietuvoje, tačiau labiau domina užsienis. Noriu studijuoti kažką susijusius su šokiais, tačiau nežinau kur, kokiuose universitetuose yra ta šokio specialybė. Jei galite, padėkite. dėkoju
Gabija
Norejau paklausti, kokias pamokas reikia rinktis 11-12 klasej, norint studijuoti choreografija?
Viktorija
Sveiki. noreciau isamiau suzinoti kokiu egzaminu reikia norint studijuoti architektura (kokius mokykliniai, kokius valstyb. reiktu ir kokie pazymiai mazdaug ) ir ar butu sunku istot nelankius dailes mokyklos? Apelsinas7@yahoo.com lauksiu atsakymo.Is anksto aciu ;)
Justinas
I kokias profesija butu galima istoti su matematikos, istorijos, geografijos, lietuviu k. egzaminais.
Antanas
Jeigu laikyciau technologiju mokyklini egzamina ka jis man pridetu stojant. Siaip planuoju laikyti matematina,lietuviu ir biologija. Ar stojant prideda balu tai kad laikei 4 egzaminus ?
simona
sveiki, noreciau patarimo... kokius egzaminus 12oje klaseje turiu laikyti,kad galeciau studijuoti sokio edukologija VPU? kokius dalykus turiu rinktis A lygiu mokytis?kokiu uztenka B? aciu

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]