DEV

Reikia patarimo.

Vladas
As galvoju stoti i VU zurnalistika, bet ten raso, kad 0.2 balo sudaro informatikos metinis pazymys, o as ja mokiaus tik 10 klasej, nes 11-12 klasese ten visokie programavimai prasidejo ir man visiskai neapsimokejo. Gal kas zinot ar man toj vietoj bus 0 ar gal paims pazymi is 10 klases? Buciau labai dekingas jei kas man parasytu atsakyma i wlosty@gmail.com
delilah
sveiki.norėčiau paklaust ir sužinot,kur galėčiau stoti išlaikius tik lietuvių ir istorijos egzaminus?
Kamilė
Sveiki ;} Reikia patarimo kur stot, esu dar vienuoliktokė, bet pradedu galvot ;} Turiu A lygiu pasirinkus matematiką, lietuvių, chemiją, biologiją ir anglų. Ar įstočiau i ekonomiką ? ( istoriją turiu B lygiu) o gal geriau stot į farmaciją ar maisto inžineriją ? Kas geriau ar perspektyviau ?
patricija
noriu suzinoti, kokie egzaminai yra butini, stojant i teise
agne
sveiki, norejau paklausti. ar imanoma yra istoti i kineziterapija su lietuviu, anglu ir biologijos egzaminais?
Juste
esu 10-oke, reikia rinktis dalykus kurios mokinsiuos 11,12 klasese. noriu studijuoti Konditerija. tik nezinau kur, ir ko reikia, gal kas zinot?
Sandra
laikau du egzaminus :/ lietuviu ir biologija ... kur galeciau istoti? siaip noreciu vilniui i kokia kolegija... siaip galvoju apie kosmetologe bet truksta matematikos arba chemijos egzamino :/
rozyte2009
sveiki :) laikau du egzaminus lietuviu ir biologija ;/ kur galeciau istoti vilniuje? norejau i kolegija kosmetologe bet truksta matematikos arba chemijos... kur dar galeciau?
Pavel
As noriu buti geografijos mokytoju. Norieciau suzinoti kokius dalykus turiu pasirinkti 11kl.? Ar chemijos egzaminas butinas?
Rūt.
Pavel,kiek žinau reikia matematikos, geografijos ir lietuvių ;)
KristinaJeg.
Kokius egzanimus reikia laikyti norint įstoti į Technologijų edukologiją VPU?
Rūt.
KristinaJeg., reikia istorijos, užsienio kalbos, lietuvio kalbos egzaminų ir matematikos metinio. Taip pat reikalingas motyvacinis testas.
mrliuxs
Chemijos egzamino nereikia, bet kai studijuosi tau teks mokyntis aukštąją chemiją, fiziką, matematiką :)
Gitaa
sveiki. noreciau suzinoti kokiu dalyku reikia zoologijai ir dizainui? nezinau kokius dalykus rinktis 11 klasej...
Mantvis
Sveiki noriu stoti i autoelektrikus. Kokius stojamuosius dalykus reikia laikyti man? ir i koki universiteta geriau eiti?
sinde
Sveiki, as noreciau stoti i sokima, bet neturiu jokiu meno baigimu diplomu na tik esu lankiusi sokiu burelius, ar man imanoma butu istoti? ir kokius egzaminus reiketu laikyti? laukiu jusu nuomoniu :)
sinde
Sveiki, as norejau paklasuti ar imanoma butu istoti i sokima, nors neturiu jokiu meno baigimo diplomu... na tik esu lankiusi sokimo burelius. Ar man butu imanoma istoti? Ir kokius egzaminus reiketu laikyti? laukiu jusu atsakymu :)
ana
norejau suzinoti ar yra galimybe istoti i VU hidrologija ir meterologija be geografijos egzamino?o tik su B lygio metiniu pazymiu?
Karolina :)
Sveiki :) gal žinote kur reikia stoti norint ateityje žaisti krepšinį ar bent savo ateitį sieti su krepšiniu? šeip aš nesu labai aukšta, vidutinio ūgio, esu labai vikri ir dažniausiai esu įžaidėja ir atlieku rezultatyvius perdavimus, krepšinį žaidžiu jau seniai. taj gal galite padėti? :]
Krepsininke1
Sveiki, gal galėtumete padėti. aš žaidžiu krepšinį jau labai seniai ir lankau treniruotes nuo mažens ir tajp pat ateityje norečiau žaisti krepšinį ar bent savo ateitį sieti su krepšiniu. tad gal galėtumėte padėti kur galečiau stoti ir ko man reikia kad galėčiau įstoti? :] ačiū

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]