DEV

Reikia patarimo.

tiute
sveiki kokiu egzaminu reikia kad istociau i miskinikyste?
GiedrėAbr
Dabar esu 10-oke ir pavasari reiks pasirinkt kryptis pamoku, ir nezinau ka man rinktis kokius mokslus norint istot y policininkes gal kas galit patart? parasykit y skyp ;]] giedrutyy
Kamile
Laba diena. Esu dar tik desimtoke, bet reikia jau mastyti del profiliavimo ir pradeti galvoti, kuria kryptimi studijuoti. Zinau, kad laikysiu tris pagrindinius egzaminus: lietuviu, matematika, anglu. Nezinau ka daryti su istorija..jos daug kur reikia, bet nelabai megstu ja.. Man gerai sekasi biologija, bet nezinau ka su ja daryciau ateityje? (Manau, kad medicina ne man..) Kokias studijas rekomenduotumete? Mokslai sekasi gerai, soku, esu labai kurybinga ir meno srityje sekasi gerai, bet nerandu sau artimu studiju.. Meno srityje kiek skaiciau viskas paremta informatika.. Man aki uzkabino marketingas, kokiu egzaminu ir kokio dalyko metinio pazymio reikia sioms studijoms? Ar dideles karjeros galimybes? Ar tokia profesija turi paklausa? Dar galvojau kazka su dizainu, bet ten reikia fizikos, ktu net egzamino.. o man fizika nepatinka.. Taip pat galvojau kazka susijus su verslu, nes uzsiemu savo ranku darbo papuosalu prekyba ir galbut butu naudinga studijuoti versla, bet is kitos puses nezinau ar esu ta sukta “businessman” ;D Esu pasiklydusi tarp studiju, i pasirenkamuju dalyku profiliavimo lape.. Informatika A ar B lygiu? Istorija kankintis A lygiu ar tiesiog imt B? Fizika ar biologija? (Dekui, uz bet kokias rekomendacijas ir informacija)
Asas
Sveiki, kokius dalykus reikia rinktis 11kl. norint ateity studijuoti politologija?
bernarda
Sveiki labai noreciau paklausti ar galima mokintis maisto technologija be biologijos bet su chemija, lietuviu, matematika, anglu. Kaip suprantu maisto techologija tai yra kai reikia chemijos pagalba tikrinti maista ar gerai manau?
Ieva
kur galima studijuoti optometrija , randu tik siauliuose...:(
Eglute
Noriu studijuoti verslo informatiką?
ir domejausi, kad egzaminus reikia laikyti matematikos lietuviu ir uzsienio kalba arba istotija.
o cia tiesa kad galima pasirinkti laikyti egzamina arba istorijos arba anglu? stojant i verslo informatika?
vika
kur galima stoti jei laikau tik biologija ir lietuviu?
IevaA.
Butu idomu suzinoti,ar yra Kaune kokiu universitetu,kolegiju,kuriuose butu galima studijuoti kazka bent susijusio su norvegu,svedu kalbomis?
virmantas
kokiu egzaminu reikai stojant i miskininkyste?
Linda
sveiki, nezinau nei kur nei ka studijuoti esu visiskai pasimetusi laikyciau lietuviu, biologijos arba istorijos egzaminus. kur ir ka yra galimybe studijuoti?
Jurgita
Sveiki,planuoju studijuoti miskininkyste,kokiu egzaminu ten reikia ,noreciau atsakymo i skype melynake123 .Lauksiu.
asukomisija
Jurgita rašė: Sveiki,planuoju studijuoti miskininkyste,kokiu egzaminu ten reikia ,noreciau atsakymo i skype melynake123 .Lauksiu.
Labas Jurgita. Stojant į miškininkystę reikalingi šie egzaminai: biologijos, matematikos arba chemijos ir lietuvuų kalbos. Plačiau: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51584. :)
Evelina
Sveiki, esu islaikiusi istorija, lietuviu ir technologijos egzaminus, noreciau stoti i TTVAM vizualine komunikacija ir i VU kurybos komunikacija arba kulturos informacija ir komunikacija, bet ten reikalinga anglu kalba, taciau as jos nelaikiau, ar man pavyktu ir verta pabandyti stoti MOKAMAI?
Rokas
Ar būtinai stojant į ekonomiką reikalingas istorijos egzas? ar gali vietoj istorijos laikyti geografiją?
Emilija
Laba diena, esu baigusi etikos bakalauro studijas. Norėčiau paklausti ar galėčiau studijuot psichologijos magistra? Ar prieš tai būtinai reikia būti baigus psichologijos bakalaurą. Ačiū už atsakymą.
agne
Sveiki, patarkite, kur stoti - i medicina, genetika ar psichologija? Esu visiska akademike, teorinis darbas patinka labiau nei praktinis, patinka biologija, matematika. :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]