DEV

Kur istoti

Reginut
Kur istociau jeigu pasiemiau lietuviu ,anglu ,matematika ir istorija a lygiu ir tuosiuosi juos laikyti vaklstybinius. ?
Mo2x
Sveiki. norejau paklausti i koke specialybe galeciau istoti laikydamas anglų k.,lietuvių k., matematikos, istorijos ir informatikos mokyklinius egzaminus??
Administratorius
politiką, sociologija, tarp.santykiai, teisė - daug variantų.abiems :)
DRUUGELIS
Noreciau buti kirpeja,kokiu dalykus man reiketu mokytis???
Kamil
Sveiki, laikysiu biologijos, lietuvių, chemijos ir matematikos mokyklinius egzaminus, kokią specialybę galėčiau pasirinkti, be medicinos ?
mažylė
ar verta stoti į bioinžinerija
Administratorius
Mažyle, čia opus klausimas tas "ar verta".Jei įdomu, tai verta.

Drugeliui: jei stosi į plaukų dizainą Vilniaus kolegijoje, reikės dailės (ir stojamojo piešimo), lietuvių kalbos. Stojant į profesinę mokyklą, pakaks tik vidurinės atestato.
monami
pasirinkau vokieciu, anglu, istorija, lietuviu . ka galeciau rinktis studituojt?
MC.
Kokių dalykų reikia,ir jų metinių ar egzaminų,stojant į Verslo vadybą?
peeelm
Sveiki, mokausi 10 kl. Esu linksma, k8ribinga, bet nenoriu profesijos labai susijusios su menu, megstu bendrauti, padeti zmonems. Gal galite patarti is kokiu profesiju rinktis ir kokius mokomuosius dalykus joms pasirinkti 11kl. Galvoju apir tokias profesijas kaip psichologija, medicina, interjero dizainas , profesijas susijusias su turizmu ar jo organizavimu ir pan. Gerai sekasi biologija, chemija, Lietuviu, geografija, nalabai fizika, kalbos , matematika.
pasimetus
sveiki. Man patinka tikslieji mokslai.Kur galeciau stot?
Administratorius
į tiksliuosius mokslus :)
pasimetus
iskart aiskiau pasidare:D
jonas
as esu desimtokas ir ketinu pasiimti vienuoliktoi klasei a lygiu lietuviu.k daile . matematika. geografija ir uzdienio kalba ir dar dailes mokykla pabaiges esu ar man imanoma istoti i kauno taikomaja daile ir kokios specelybes rinktis man kad butu su dizainu susije
inga
pasirinkau biologija fizika rusu k lieyuviu k visus mokyklinius kur galiu stoti neakivaizdziai mokytis
Karolis
Patarkit, kur galeciau studijuoti dizaina !
Skupere
Sweiki :)
turiu toki klausima ar tikrai rusu k. valstybinis egzaminas prilygsta anglu k. egzaminui stojat i universiteta ar kolegija?

Be to, kur galeciau stoti 12 klaseje pasirinkus Lt valstybini, matematikos valst, fizikos valst, anglu mok./rusu vastl.?
isanksto dekoju :)
Skupere
P.S. dar uzmirsau prideti, kad dabar mokausi 3 gimnazineje klaseje Verslo pakraipa. :)
lauris
Kokiu dalyku reikia stojant i KOMPIUTERIŲ TINKLŲ ADMINISTRAVIMA ar ten yra daug matematikos? Kokiu pazymiu reikia ?
kkk
kokiu dalyku/egzaminu reikia stojant i dizaina?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]