DEV

Kur istoti

Alina
noreciau paklausti kokia studiju krytpti geriausia rinktis jei laikysiu A lygiu matematikos,anglu,lietuviu,istoijos,biologijos egzaminus? kokia pofesija yra paklausiausia?
xxxx
laikiau matematikos,lietuviu,istorijos ir vokeciu mokyklinius,kazin kur galeciau istoti?noreciau studijuoti Siauliu kolegijoj...
nesvarbu
ar galeciau istoti i bioinformatika arba i bioinzinerija jai pasirinkau fizika ir biologija A lygiu?
olia
kur galeciau istoti,jei islaikiau lietuviu valstybini,rusu gimtaja,istorijos mokyklini bei geografija
Aušrytė
sveiki ;)
Noreciau suzinoti, kur galeciau istoti, islaikiusi valstybinius matematikos, fizikos, lietuviu ir prancuzu kalbos egzaminus?
Egle
laikiau lietuviu kalbos, matematikos, anglu kalbos, bei istorijos egzaminus? tai kur galeciau stoti?
Pasimetus
Sveiki,. :) Gal galetumet padeti??? Noreciau suzinoti, kur galeciau istoti, issilaikiusi egzaminus: Lietuviu valstybini ir matematika, istorija, biologija mokyklinius?
Girl
As laikiau vokieciu valstyb(56), lietuviu valstyb(59), matkes mokyklini(pazymys 9), dailes(10). Istorijos suzinosiu liepos 5 d.Kur galeciau istoti? Bukit geri, patarkite. As pasimetusi. Nezinau ar stoti i daile ar i kokia sociologija. Noreciau i socialiniu mokslu sriti. omina psichologija, reklamos vadyba, sociologija, zurnalistika.
Girl
ar su tokiais rezultatais yra galimybe istoti i vu? Ar vdu? I vpu tai istociau manau.
skuperei
taip prilygsta, ziuri i ta kuris sekmingesnis
su tokiais egzaminais daug ko galima pasirinkti is vgtu: inzinerijos visokios, vadybos
DMD
Sveiki,jeigu noriu ateityje mokytis ant inzinieriaus energetiko kokiu dalyku man reikia?
Gintarine
sweiki,laikiau stai tokius egzaminus:lietuviu 85,istorija 26,anglu 42,muzika 9(cia mokyklinis)...metiniai pazymiai nera labai geri...kur galeciau istoti?jei isvis galeciau...
ievuks
Laba diena! noreciau paklausti ar yra ymanoma ystoti y profesine mokykla neakivaidiniam mokymuisi?as esu baigus 10klasiu.laukiu jusu atsakymo:)
kromakas
kur man stoti laikant istorijos anglu bei lietuviu valstybinius??
Šiausalioks
labu...kokiu dalyku reikia stojant i visazistes ar i kirpejas..ar vien i manikiurininkes?:)
info
kokiu egzaminu reike norint ystoti y Siauliu matematikos ir informatikos fakulteta????
greta
esu 10toke,11toje klaseje rinksiuos metematika,istorija,chemija,fizika ir anglu A lygiu,mane domina medicina,ka galite paetrti?
sumisusi
Noreciau stot i kokia vadyba ar pan. neblogai sekasi rusu k., lietuviu k., matematika, bet labai nesiseka istorija ir geografija kur galeciau istot su siom specialybem?
zahira_17
norėčiau sužinoti ar galėčiau įstoti į Šiaulių universitetą į istorija nelaikydama anglų kalbos valstybinio egzamino ?
doviliukas
kokiu egzaminu reikia sojant i reklamos dizaina?kauno kolegijoje

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]