DEV

Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus?

zuika
Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus? Gal kas galite patarti?
Laura
Noriu stoti į Kauno technologijų uniwersitetą-pardawimo wadybininku ? kokius egzaminus man reikia laikyti?
Bohema
Kiek zinau, istorija, lietuviu ir anglu.
Egzotica
As taip pat noreciau suzinot kokius reikia laikyt egzaminus norint stoti i teise :)
Administratorius
TEISEI M.Romerio univere reikia tokių egzų:lietuvių , istorijos bei užsienio kalbos. Metinių: tų pačių plius matematikos.
ilona
sakykite o kriminalistikai kokiu reikia egzaminu/.
Administratorius
apie kriminalizmą atsakiau anoj temoj :) istorija, lt, užsienio kalba, metiniai tie patys plius matematikos metinis. Daugiau nerašysiu :)
wild
..o norint stoti į teismo ekspertizę, kokių reikia egzaminų?.. ar iš pradžių vis tiek turėčiau stoti į teisę, o po to tik į teismo ekspertizę?....
Administratorius
taip.o tų tolimesnių plonybių aš nežinau
wild
ačiū..
Kristina
Juk pagrindiniai egzaminai ir yra lietuviu, matematika, uzsienio kalba. As is noriu stoti i teise ir policijos veikla, bet kad ten galima isproteti.. prie knygu sedeti per para 14val ;/ mano pazystamas teise eina. Geras dalykas, bet cia jau reikia rimtai ziureti
Administratorius
na, jei nori kažko pasiekti, verta pasistengti, juk ne viskas lengvai ateina..
Jakaterina
o tai is siu egzaminu kur isvardinot ne vieno nereikia valstybinio?
ViOleta
nereciau stoti i turizmo ir verslo dministravima..kokius man egzaminus reikia laikyti?
Administratorius
visi egzaminai (jei nori kuo aukštesnio stojamojo balo) įvardijami kaip valstybiniai.
dėl turizmo ir verslo administravimo- tokios specialybės aš nesu girdėjusi. Yra atskirai turizmo vadyba ir verslo administravimas, tai visai skirtingos specialybės,net skirtinguose universitetuose, kiek man žinoma
VioleTa
o i turizmo vadyba?
Administratorius
taip, turizmo vadyba yra LKKA. Jai reikia:
egzaminai:
Lietuvių k. (testas)
Užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.)
Matematika
metiniai dalykai:
Istorija
rasa
o taj ka reiskia matematikos metinis ar tai pazimys isvestas ar mokyklinis egzas/
Administratorius
metinis- išvestas iš pirmo ir antro semestro pažymys
zygis
o jei as zadu laikyti valstybini matematikos egzamina tai stojant teise tada turetu ziuret ne metini pazymi, o egzamino pazymi. ar as klystu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]