DEV

Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus?

Draugas
Noreciau paklausti o iamanoma istoti i teise su istorijos ir lietuviu valstybinaiais? be anglu kalbos?

bubu
o jeigu as matematikos pasirinkus b lygi,tai man vistiek uzskaitytu metini pazimi,ar reikia butent a lygio matematikos paz?

...
noreciau paklausti ar be anglu egzamino imanoma istoti i kokia nors specialybe?

Julius
Tai ar galetu kas atsakyti, ar egzaminus reike laikyti ( Lietuviu k., Istorija, Anglu??). Kiek % mazdaug reiketu islaikyti, kad istoti? I kokius dar metinius ziuri? Be tu dalyku.

Audrius
O kiek procentu reik islaikyti egzus kad gauti nemokamas studijas?

Rokas
Žadu stoti į teisę tai kiek procentų reikia išlaikyti valstybinius egzus?

Evutė
Sveiki:D norėčiau paklausti ar kai stoji į teisę matematikos metinio pažymio reikia a lygio ar b?

Monika
Žiūrint koks konkursas stojant, jeigu labai stiprūs stoja, tai gali būti, kad į nemokamą stojant mažiausiai egzamino balas turėtų būti ~80% :))

Lina
Sveiki. Įvyko didelė man bėda, turėjau laikyti valstybinį lietvių egzaminą, bet per žioplumą parinkau mokyklinį netyčia, tai ar yra šansų man į teisę, jeigu laikau Istoriją,Anglų ir biologiją valstybinį, o lietuvių mokyklinį?

Rūt.
Abejoju ar teisei reikia biologijos :) O su mokykliniu gali bandyt į mokamą vietą, na nebent domina kolegijos, tai gali bandyt ir vf :)

Ieva
Gal ir ne į tema, bet aš esu vienuolitokia ir noriu studijuoti teisę, tai man mokyloje reikia imti tokį dalyką kaip ekonomiką? nes nerandu nei VDU, nei VU universitete.ne smano kalsiokės sako, kad reikia. ačiū;)

Rūt.
Ieva, tikrai nereikia ekonomikos.

Ieva
bet žurnale kur stoti parašyta kad bendrieji dlaykai univere mikro ir makro ekonomikos.

Rūt.
Tai tu tuos dalykus ir mokysies universitete, o mokykloj gali pasirinkt tik savo malonumui, jos egzamino nereiks :)

Ieva
o jei reikės, kad atestatę būtų;D?

Rūt.
Tai tu pažiūrėk kokie dalykai reikalingi :) aš studijuoju truputi kitokį dalyką ir man nereikėjo jokios ekonomikos, nors universitete mokiaus ir mikro, ir makro ekonomiką :)

Ieva
aš pažėjau tam žurnalekur stoti, tai vdu ekonomikos nereikia, o vu jau reikia, mru irgi nereikia, tai ką daryti?

Rūt.
Siūlyčiau neapsikrauti nereikalingais dalykais :)

mrliuxs
Teisė: istorija - 40 proc. (konkursinio balo)
anglų - 20 proc.
lietuvių - 20 proc.
Matematika metinis A lygiu - 20 proc.

mrliuxs
Būtų geriau jei A lygiu būtų matematika

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]