DEV

Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus?

Justas
Tai jai as stoju i romeri galiu rinks ekonomikos ir finansu valdymo fakulteta neturedamas matematikos egzamino pazymio??
karolis
Sveiki , einu kaip sakoma pasroviui , kas man sekas ta mokausi , kur butu galima bandyti stoti su istroijos , anglu ir lietuviu valstybiniais egzais ?
Viltė
Sveiki, labai norėjau paklausti, kokios galimybės yra įstoti į teisę ar bet kurią kitą specialybę, kuriai reikalingas istorijos egzaminas, tačiau esu ją pasirinkusi tik B lygiu ir nežadu jos laikyti? Aišku, apie valstybės finansuojamą, manau, neverta, net tikėtis, o ar ir į nefinansuojamą nėra šansų? :/
asukomisija
karolis rašė: Sveiki , einu kaip sakoma pasroviui , kas man sekas ta mokausi , kur butu galima bandyti stoti su istroijos , anglu ir lietuviu valstybiniais egzais ?
Sveikas Karoli :) Aleksandro Stulginskio universite Tau galime pasiūlyti kaimo plėtros administravimą, tačiau gali bandyti ir į šias studijų programas: logistika ir prekyba, apskaita ir finansai,žemės ūkio ekonomika, žemės ūkio verslo vadyba. Jei susidomėsi - rašyk: komisija@asu.lt.
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teises arba psichologijos mokslus ?
Neziniuke
sveiki. Norėčiau stoti į verslo vadybą, kokius egzaminus man reikia laikyti ir kokių metinių pažymių reikia? :)
asukomisija
Neziniuke rašė: sveiki. Norėčiau stoti į verslo vadybą, kokius egzaminus man reikia laikyti ir kokių metinių pažymių reikia? :)
Laba diena, stojant į Aleksandro Stulginskio universitetą reikia laikyti: matematikos, istorijos ir lietuvių klb. brandos egzaminus. Metinys pažymys imamas užsienio klb. arba biologijos. Išsamiau: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51592
sndra
O kokiu egzaminu reikia tyrejai ? labai reikia , kad atsakytumete.
Beata
zuika rašė: Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus? Gal kas galite patarti?
Reikia matematikos, istorijos ir žinoma kalbų (Lietuvių, rusų/vokiečių/prancūzų, anglų).
Gabriele
noreciau mokintis verslo vadyba ir administravima,kokiu reik pazymiu ir is kokiu dalyku ?
asukomisija
Gabriele rašė: noreciau mokintis verslo vadyba ir administravima,kokiu reik pazymiu ir is kokiu dalyku ?
Labas Gabriele. Aleksandro Stulginskio universitete galite rinktis kaimo plėtros adminitravimą (suteikiamas kvalifikacinis laipsnis: viešojo administravimo). Stojant į šią studijų programą pirmasis dalykas yra istorija (0,4), antrasis matematika arba informacinės technologijos (0,2), trečiasis: Geografija / užsienio kalba / informacinės technologijos arba matematika (0,2), krtvirtasis: Lietuvių kalba ir literatūra (0,2). Pastaba: trečiasis dalykas neturi sutapti su pirmuoju ar antruoju dalyku. geriausiųjų eilė sudaroma pagal pagrindinius ir papildomus kriterijus Pagrindiniai kriterijai yra šie: pirmojo dalyko brandos egzamino (pasiekimų) įvertinimas; antrojo dalyko brandos egzamino įvertinimas arba metinis pažymys; trečiojo dalyko brandos egzamino įvertinimas arba metinis pažymys; lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzamino įvertinimas. Taip pat ASU galite rinktis kultūros ir turizmo vadybą arba žemės ūkio verslo vadybą. Plačiau apie šias studijų porgramas čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 Sėkmės. :)
karolina
Laba diena :) Jeigu islaikysiu lenku,lietuviu ir rusu Kur galiu istoti ? Aciu uz atsakyma :)
Meda
Noriu stoti i teise ar gali buti matematikos B lygio metinis pazymis?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]