DEV

Klausimai apie Kauno Kolegiją

000
"studentas, studijuojantis valstybės finansuojamoje vietoje, gali keisti studijų programą toje pačioje studijų krypčių grupėje" Ar aš galeciau is akuserijos perstoti i burnos higiena?
Kauno kolegija
000 rašė: "studentas, studijuojantis valstybės finansuojamoje vietoje, gali keisti studijų programą toje pačioje studijų krypčių grupėje" Ar aš galeciau is akuserijos perstoti i burnos higiena?
Tokia teorinė galimybė yra. Tačiau yra keletas papildomų sąlygų: turi susidaryti ne daugiau,kaip 18 kreditų akademinių skirtumų tarp studijų programų; Jūsų pageidaujamoje programoje turi būti laisvų vietų; jei į laisvą vietą pretenduoja daugiau asmenų, priimamas tas, kuriam yra mažiausiai akademinių skirtumų ir egzaminų sesijos rezultatai yra geriausi.
000
Aš stoju i kk papildomu stojimu, tai kada galesiu pildyti prasymus i bendrabuti?
Ema
Esu baigusi 12 klasių su lietuvių kalbos ir technologijų egzaminais. Ar įmanoma su tokiais egzaminais stoti į kolegiją? Taip pat turiu pora diplomų profesinės mokyklos.
Kauno kolegija
000 rašė: Aš stoju i kk papildomu stojimu, tai kada galesiu pildyti prasymus i bendrabuti?
Prašymus bendrabučiui galėsite pildyti nuo rugsėjo 8 d.
Kauno kolegija
Ema rašė: Esu baigusi 12 klasių su lietuvių kalbos ir technologijų egzaminais. Ar įmanoma su tokiais egzaminais stoti į kolegiją? Taip pat turiu pora diplomų profesinės mokyklos.
Į kolegiją gali būti priimami asmenys, kurių konkursinis balas yra ne žemesnis, nei 4,3. Taip pat pagal Mokslo ir studijų įstatymą į aukštąją mokyklą gali būti primami asmenys, kurie yra išlaikę bent vieną valstybinį egzaminą. Technologijų egzaminas į konkursinį balą neįskaičiuojamas, o su vienu egzaminu reikalaujamas minimalus konkursinis balas nepasiekiamas. Todėl, jei norite tapti studente, teks kitais metais išlaikyti reikalingus valstybinius egzaminus.
Lėja
Sveiki, ar baigusi socialinio darbo studijas galėsiu dirbti socialine pedagoge mokykloje?
Kauno kolegija
Lėja rašė: Sveiki, ar baigusi socialinio darbo studijas galėsiu dirbti socialine pedagoge mokykloje?
Socialinis darbuotojas negauna pedagoginės kvalifikacijos, todėl socialiniu pedagogu dirbi negali.
Anonymous
Sveiki, jeigi į kk įstojau papildomu stojimu, ir sutartį pasirašiau 09 04 kada AM patvirtins sutartį?
Gabija
Jeigu būsimas studentas yra našlaitis ar jam didesnė tikimybė gauti bendrabutį ir kaip pateikti dokumentus apie tai? Ačiū!
Kauno kolegija
Anonymous rašė: Sveiki, jeigi į kk įstojau papildomu stojimu, ir sutartį pasirašiau 09 04 kada AM patvirtins sutartį?
Sutaris AM atstovas patvirtins, kai pasibaigs šis priėmimo etapas, t.y 2020-09-08
Kauno kolegija
Gabija rašė: Jeigu būsimas studentas yra našlaitis ar jam didesnė tikimybė gauti bendrabutį ir kaip pateikti dokumentus apie tai? Ačiū!
Našlaičiams, neturintiems abiejų tėvų bendrabutis skiriamas pirmumo tvarka. teiiant prašymą dėl bendrabučio prisekite šią lengvatą suteikiančių dokumentų kopijas.
Lukas
Sveiki, įstojus į kk papildomo etapo metu reikėtų nerimauti dėl bendrabučio vietos gavimo?
Kauno kolegija
Lukas rašė: Sveiki, įstojus į kk papildomo etapo metu reikėtų nerimauti dėl bendrabučio vietos gavimo?
Prašymus dėl bendrabučio galėsite pildyti nuo 2020-09-08 12 val.
Marija
Labas vakaras, norėjau paklausti kuo skiriasi SD8 nuo SD9?
Kauno kolegija
Marija rašė: Labas vakaras, norėjau paklausti kuo skiriasi SD8 nuo SD9?
Kur radote tokius kodus?
Marija
Tvarkaraštyje buvo nurodyta SD8 ir SD9 todėl įdomu kuom skiriasi šitie tvarkaraščiai
Kauno kolegija
SD8 - įstojusieji 2018 m., SD9 - įstojusieji 2019 m.
Anonymous
Norėjau paklausti ar pirmakursių tvarkaraštis yra ten pat kur visų kitų ar jų reikia ieškoti atskirai, nes moodle sistemoje yra tik sd8 ir sd9 Iš anksto dėkoju
Kauno kolegija
Anonymous rašė: Norėjau paklausti ar pirmakursių tvarkaraštis yra ten pat kur visų kitų ar jų reikia ieškoti atskirai, nes moodle sistemoje yra tik sd8 ir sd9 Iš anksto dėkoju
ieškokite SD0 grupės tvarkaraščio. Jis tikrai yra.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]