DEV

Klausimai apie Kauno Kolegiją

Kauno kolegija
Klausimas rašė: Laba diena, aš dirbantis ir noriu stoti į ištęstines studijas, ar nebus man problemų su šaukimu į kariuomenę, galėsiu atidėti tarnavimą?
Laba diena. Šaukimas į kariuomenę atidedamas tik dieninių studijų studijų studentams. Pasitikslinkite karo prievolė šauktinių centruose.
Kauno kolegija
Laura rašė: Laba diena. Noriu studijuoti bendrosios praktikos slaugą vnf. Turėčiau įstoti, viskas tvarkoje. Tačiau šiuo metu auginu kūdikį, kaip rašo KK tvarkoje, auginant vaiką iki trijų metų yra laisvas lankymo grafikas, tai kaip suprantu, jei gali ateini, jei negali neateini, svarbu stengtis susitarti atsiskaitymus, t.y. egzaminus, tarpinius atsiskaitymus. Ar tikrai nebus problemų, kad neateidinėsiu į laboratorinius, bei praktinius užsiėmimus, nes neturiu galimybės visko lankyti. Ar dėstytojai tokioje situacijoje supratingi, bei laiku pateiks visą mokymuisi skirtą informaciją, bei tarpinių atsiskaitymų datas?

Laba diena,
į Jūsų klausimą gali atsakyti tik specialybės katedros vedėjas. Deja, nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio paskutinės savaitės visas pedagoginis personalas atostogauja. Mėginkite kreiptis į slaugos katedrą, galbūt vedėja tikrina el.paštą atostogų metu. Kontaktai:
Vilma Rastenienė
Medicinos fakultetas
Slaugos katedros vedėja
Puodžių g. 11, 201 kab.
Tel. (8 37) 32 13 60
vilma.rasteniene@go.kauko.lt
Vitalius
Sveiki, Norėčiau paklausti į kokias studijų kryptis galėčiau pretenduoti (vnf) išlaikius Lietuvių, istorijos ir anglų kalbos egzaminus?
Kauno kolegija
Vitalius rašė: Sveiki, Norėčiau paklausti į kokias studijų kryptis galėčiau pretenduoti (vnf) išlaikius Lietuvių, istorijos ir anglų kalbos egzaminus?
Laba diena. Stoti galite į tas studijų programas, kurioms susidaro ne mažesnis, kaip 4,3 konkursinis balas. Konkursinio balo skaičiuoklę rasite čia: https://bakalauras.lamabpo.lt/balo-skaiciuokle/
Įdomus klausimas
Sveiki, mokiausi Kauno kolegijoje Fotografija (vf) 1 kurse ir po pusmečio perstojau į VTDK fotografija (vf) 1 kurso antrą pusmetį. ir supratau, jog Vilniuje man nebepatinka, todėl nusprendžiau išeiti į akademines atostogas iš kurių išeičiau kitų metų (2023) vasario mėnėsį. Ar būtų įmanoma dar kartą perstoti į Kauno kolegijos Fotografija 1 kursi antrą pusmetį (vf) po akademinių?
Kauno kolegija
Įdomus klausimas rašė: Sveiki, mokiausi Kauno kolegijoje Fotografija (vf) 1 kurse ir po pusmečio perstojau į VTDK fotografija (vf) 1 kurso antrą pusmetį. ir supratau, jog Vilniuje man nebepatinka, todėl nusprendžiau išeiti į akademines atostogas iš kurių išeičiau kitų metų (2023) vasario mėnėsį. Ar būtų įmanoma dar kartą perstoti į Kauno kolegijos Fotografija 1 kursi antrą pusmetį (vf) po akademinių?
Laba diena, šiuo klausimu turėtumėte kreiptis žemiau pateiktais kontaktais. Kontaktai: Nijolė Meškelienė Menų ir ugdymo fakultetas Studijų vedėja A. Mackevičiaus g. 27, 206 kab. Tel. (8 37) 32 10 47 nijole.meskeliene@go.kauko.lt
Julia
Sveiki. Ar išnaudojus pusę studijų kreditų universitetinio bakalauro metu ir metus studijas galima pretenduoti į VF vietą kolegijoje? Ačiū už atsakymą.
Emilija
Sveiki. Norėjau paklausti, ar studijuojant verslo anglų kalbą bus įmanoma kaip antrą užsienio kalba pasirinkti ispanų kalbą? Ar kiekvienais metais pavyksta surinkti studentų grupę? Ar galimos kalbos yra tik vokiečių ir prancūzų? Kokiu lygiu galima išmokti šias kalbas jeigu studentas pradeda mokintis nuo 0? Ačiū už atsakymą.
Kauno kolegija
Julia rašė: Sveiki. Ar išnaudojus pusę studijų kreditų universitetinio bakalauro metu ir metus studijas galima pretenduoti į VF vietą kolegijoje? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, Julija, jei studijavote ilgiau kaip pusę viso studijų laikotarpio valstybės finansuojamoje studijų vietoje, tuomet nebegalėsite pretenduoti į valstybės finansuojamą studijų vietą kolegijoje.
Kauno kolegija
Emilija rašė: Sveiki. Norėjau paklausti, ar studijuojant verslo anglų kalbą bus įmanoma kaip antrą užsienio kalba pasirinkti ispanų kalbą? Ar kiekvienais metais pavyksta surinkti studentų grupę? Ar galimos kalbos yra tik vokiečių ir prancūzų? Kokiu lygiu galima išmokti šias kalbas jeigu studentas pradeda mokintis nuo 0? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, Emilija, būtų puiku, jei susisiektumėte žemiau pateiktais kontaktais. Kontaktai: Renata Sedliorienė Kalbų centras Vadovė Pramonės pr. 20, 1-41 kab. Mob. (8 606) 83 631 renata.sedlioriene@go.kauko.lt
Jonas190
Sveiki, kokie minimalūs reikalavimai stojant į vnf?
Kauno kolegija
Jonas190 rašė: Sveiki, kokie minimalūs reikalavimai stojant į vnf?
Laba diena. Minimalus reikalavimas bendrojo lavinimo mokyklą baigusiems 2018-2023 m. - būti išlaikius bent vieną valstybinį egzaminą ir stojamasis konkursinis balas turi būti ne žemesnis, nei 4,3.
Leiberis
Sveiki, Ar bus šiais metais sporto vadyba dėstoma nuotoliniu būdu?
Nedas
Sveiki, noriu įstoti į trumposios pakopos studijos, sistemų administravimą. Kokio balo reikia stojant ?
Kauno kolegija
Nedas rašė: Sveiki, noriu įstoti į trumposios pakopos studijos, sistemų administravimą. Kokio balo reikia stojant ?
Tam, kad galėtumėte dalyvauti konkurse (tiek valstybės finansuojamai, tiek valstybės nefinansuojamai)vietai užimti, Jūsų konkursinis balas turi būti nemažesnis kaip 4,3
Kauno kolegija
Leiberis rašė: Sveiki, Ar bus šiais metais sporto vadyba dėstoma nuotoliniu būdu?
Studijos vyksta kontaktiniu būdu.
Lina
Sveiki, esu issilaikius Anglu, istorijos, lietuviu egzaminus jei mano konkursinis balas 4,39 ar man pavyktu istoti į ikimokyklini ugdyma?
Kauno kolegija
Lina rašė: Sveiki, esu issilaikius Anglu, istorijos, lietuviu egzaminus jei mano konkursinis balas 4,39 ar man pavyktu istoti į ikimokyklini ugdyma?
Teikite prašymą iki šiandienos 12 val., o ar įstosite sužinosite rugpjūčio 2 d. 12 val.
Kamile
Sveiki, norėsiu stoti į Kauno kolegija teisės studijas, esu laikiusi biologijos, lietuvių, matematikos, istorijos, bet matematikos neišlaikiau ar yra šansų patekti į valstybės nefinansuojama vieta ar be matematikos net stots negaliu ?
Kauno kolegija
Kamile rašė: Sveiki, norėsiu stoti į Kauno kolegija teisės studijas, esu laikiusi biologijos, lietuvių, matematikos, istorijos, bet matematikos neišlaikiau ar yra šansų patekti į valstybės nefinansuojama vieta ar be matematikos net stots negaliu ?
Sveiki, studentų priėmimas į Kauno kolegiją nebevykdomas. Minimalus konkursinis balas – 4,3, balą galite apskaičiuoti www.lamabpo.lt esančioje konkursinio balo skaičiuoklėje, o ar įstosite priklausys nuo bendro stojančiųjų lygio.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]