DEV

Klausimai apie Kauno Kolegiją

Austeja
Sveiki, mane domina socialinio darbo studijos, reikalingas istorijos egzaminas kurio nelaikiusi, bet turiu metini pazymi. Ar butu imanoma istoti?
Svarstantis
Sveiki, norėjau paklausti, jeigu baigiau mokyklą seniau, ir mano metiniai pažymiai nėra labai geri ( neturiu 5 dalykų, metinių pažymių 6) ar negaliu pretenduoti į nemokama vieta?
Kauno kolegija
Austeja rašė: Sveiki, mane domina socialinio darbo studijos, reikalingas istorijos egzaminas kurio nelaikiusi, bet turiu metini pazymi. Ar butu imanoma istoti?
Laba diena. Konkursiniame bale istorija - pagrindinė dedamoji. Todėl įskaičiuojamas tik egzamino įvertinimas. Keisti į metinį pažymį - negalima. O ar įstosite, priklausys nuo Jūsų konkursinio balo ir bendro stojančiųjų lygio.
Kauno kolegija
Svarstantis rašė: Sveiki, norėjau paklausti, jeigu baigiau mokyklą seniau, ir mano metiniai pažymiai nėra labai geri ( neturiu 5 dalykų, metinių pažymių 6) ar negaliu pretenduoti į nemokama vieta?
Laba diena. Ar galite pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą, priklauso nuo mokyklos baigimo metų. Papildomi reikalavimai valstybės finansavimui gauti atsirado nuo 2014 m. Paskambinkite telefonu 8 37 321111. Tokiu būdu informaciją gausite greičiau.
Simonas
Sveiki. Jei manęs neprileido prie vieno iš laikomųjų egzaminų iš penkių einamųjų , tačiau perstoju į SMK po pirmo pusmečio. Ar vis dar galiu perstoti ar teks atsisveikinti su studijomis?
Kauno kolegija
Simonas rašė: Sveiki. Jei manęs neprileido prie vieno iš laikomųjų egzaminų iš penkių einamųjų , tačiau perstoju į SMK po pirmo pusmečio. Ar vis dar galiu perstoti ar teks atsisveikinti su studijomis?
Laba diena. Dėl studijų SMK kreipkitės į tą aukštąją mokyklą.
Milena
Sveiki. Studijuoju teise Kauno kolegijoje. Visus darbus esu atsiskaiciusi ir rezultatai labai geri, tačiau vienintelis dalykas kas neiseka t.y informacines technologijos. Bijau, jog neturesiu pakankamo balo praeiti si kursa. Kas tokiu atveju butu? Ar studijas leistu testu?
Kauno kolegija
Milena rašė: Sveiki. Studijuoju teise Kauno kolegijoje. Visus darbus esu atsiskaiciusi ir rezultatai labai geri, tačiau vienintelis dalykas kas neiseka t.y informacines technologijos. Bijau, jog neturesiu pakankamo balo praeiti si kursa. Kas tokiu atveju butu? Ar studijas leistu testu?
Sveiki, šiuo klausimu kreipkitės į savo specialybės katedrą.
Rugile
Sveiki, šiuo metu studijuoju kito universiteto studijų programoje, išlaikytų kreditų skaičius - 89. Sakykite prašau, ar turėčiau galimybę stoti į bendrosios praktikos vf vietą? Tai pat, gal galite patikslinti, koks buvo žemiausias kb praeitais metais stojant į vf vietą? Ačiū l
Kauno kolegija
Laba diena. Stoti turite bendra tvarka nuo birželio 1 d. teikiant prašymą www.lamabpo.lt svetainėje. Jei pagal savo mokyklos baigimo metus turite teisę pretenduoti į valstybės finansuojamą studijų vietą ir auštojoje mokykloje nepabeigėte daugiau, kaip pusės studijų kredijų valstybės finansuojamoje vietoje, stojimo metu vėl galite pretenduoti į valstybės finansavimą. Kai įstosite, su akademine pažyma kreipsitės į specialybės katedrą. Ką ir kiek įskaityti, spręs specialybės katedros vedėjas. Ankstesniųjų metų priėmimo statistiką rasite čia: https://www.kaunokolegija.lt/stojantiesiems/informacija-apie-priemima/
Sigitas
Sveiki. Esu pirmakursis Kauno kolegijos studentas. Noriu po pirmo pusmečio perstoti į SMK. Ar perstojimas vis dar galimas jie turi akademinę skolą ar ne?
Agnė
Sveiki. Noriu nutraukti studijas. Kur turėčiau kreiptis šiuo klausimu?
Agnė
Sveiki. Noriu nutraukti studijas. Kur turėčiau kreiptis šiuo klausimu?
Kauno kolegija
Sigitas rašė: Sveiki. Esu pirmakursis Kauno kolegijos studentas. Noriu po pirmo pusmečio perstoti į SMK. Ar perstojimas vis dar galimas jie turi akademinę skolą ar ne?

Laba diena. Šiuo klausimu kreipkitės į SMK.
Kauno kolegija
Agnė rašė: Sveiki. Noriu nutraukti studijas. Kur turėčiau kreiptis šiuo klausimu?
Laba diena. Kreipkitės į savo fakulteto administraciją.
Povilas11111
Sveiki, esu vnf vietoje ir kiek skaiciau, kad kas pusmeti jei atsiranda laisvu vietu, vyksta rotacijos, taciau uz moksla reikia susimoketi iki vasario 20, o nuo vasario 21 vyksta rotacijos. Jeigu pakliuciau i vf vieta, tai grazintu pinigus? ar kaip tai vyksta?
Kauno kolegija
Povilas11111 rašė: Sveiki, esu vnf vietoje ir kiek skaiciau, kad kas pusmeti jei atsiranda laisvu vietu, vyksta rotacijos, taciau uz moksla reikia susimoketi iki vasario 20, o nuo vasario 21 vyksta rotacijos. Jeigu pakliuciau i vf vieta, tai grazintu pinigus? ar kaip tai vyksta?
Laba diena. Dėl rotacijos kreipkitės į savo fakulteto administraciją.
Laura
Kauno kolegijos internetiniame puslapyje rašo, kad manualinių gebėjimų patikrinimo testą laiko tie stojantieji, kurie LAMA BPO informacinėje sistemoje į savo studijų pageidavimų sąrašą įtraukė Dantų technologijos studijų programą. Šis testas vyksta dar nežinant VBE rezultatų. Kaip įtraukti į LAMA BPO sąrašus šią ar kitą programą jei birželio pabaigoje dar nėra žinomi VBE rezultatai. Ar galima šį testą laikyti dar nepateikus jokių prašymų LAMA BPO sistemoje? Ir ar įmanoma išlaikyti stojamąjį egzaminą į šią studiju programą be parengiamųjų kursų lankymo?
Kauno kolegija
Laura rašė: Kauno kolegijos internetiniame puslapyje rašo, kad manualinių gebėjimų patikrinimo testą laiko tie stojantieji, kurie LAMA BPO informacinėje sistemoje į savo studijų pageidavimų sąrašą įtraukė Dantų technologijos studijų programą. Šis testas vyksta dar nežinant VBE rezultatų. Kaip įtraukti į LAMA BPO sąrašus šią ar kitą programą jei birželio pabaigoje dar nėra žinomi VBE rezultatai. Ar galima šį testą laikyti dar nepateikus jokių prašymų LAMA BPO sistemoje? Ir ar įmanoma išlaikyti stojamąjį egzaminą į šią studiju programą be parengiamųjų kursų lankymo?
Prašymą teikti nurodant pageidavimus ir laikyti stojamuosius egzaminus galite, kol dar neturite VBE įvertinimų. Prašymų teikimas prasideda birželio 1 d. Visi stojamieji egzaminai vykdomi brandos egzaminų sesijos metu. Tik kai pateiksite prašymą, būsite įtraukta į laikančiųjų manualinių gebėjimų patikrinimą sąrašą. Nepateikus prašymo patikrinime dalyvauti negalėsite. Parengiamieji kursai nėra privalomi.
Kasparas
Sveiki, klausimas medicinos fakultetui. Ar stojant į skubios medicinos pagalbos studijų programą, yra įskaitomi moduliai/dalykai,kurie buvo studijuoti profesinio mokymo centre, mokantis paramediko specialybę?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]