DEV

kur studijuoti vaidybą?

Agnė
noreciau kazka pasirinkti su muzika bet net nezinau ka, gal galit padet|?
Ingrida
na va einu dabar i 10 klase...ir manau kaip ir daugeliui iskyla ta pati problema...kur stoti...moreciau visai i medicina i masazistes...tai viena specealybe kur kazkiek traukia...bet reikalinga biologika ir chemija kiek zinau..na biologija sekasi gan neblogai..taciau chemija isvis vos teigiamas iseina...sako reikalingas biologijos egzaminas ir chemijos metinis pazimys...ar cia tiesa ir ko dar reikia?ir ant kiek mazdaug islaikyt?
Monika
esu 10toke, nezinau kur reikes sutdijuoti ir kokius mokslus rinkis. niekas manes netraukia, bijau suklysti pasirinkdama. geriausia man is mokslu sekasi matematika, ka galeciau su ja studijuoti? prasau patarkite
Arturas
Sveiki,as noreciau stoti i aktorini,gal zinot kiek kainuoja ten studijuoti? (neakivaizdziai) ir kada buna stojamieji? aciu :)
Monika
Sveiki. Norėčiau pasiteirauti ar LMTA yra rengiami trumpi seminarai apie tam tikrą specialybę moksleiviams? ( Kaip Oranžiniai organizuoja.) Ar tik atvirų durų dienos? Beje, gal jau nutarta, kada jos bus ?
Moni
Sveikutėliai :) Gerai būtų, kad pasirodytų čia kas jau studijuoja vaidybą. Aš abiturientė ir rimtai nusiteikus bandyt stoti į aktorinį. Tad jei kas netyčia iš studijuojančių užklysit čia, parašykit savo kontaktus, turiu begales klausimų :D
O šiaip tai kiek žinau ir esu girdėjus, tai vyksta pavasarį tam tikros konsultacijos, na bent vaidybos. O kur kada kaip, tai manau turėtų būti parašyta universiteto puslapy. Dabar kiek žiūrėjau, tai niekas nepaskelbta :)
Kornelija
Sveiki.Aš esu dar tik 10-tokė, bet jau mąstau , kur norėčiau stoti. Norėčiau stoti į menus - KU, esu baigusi muzikos mokyklą, šoku mokykloje šokių būrelyje - liaudiškus šokius, dalyvauju meninėse kompozicijose, kaži ar būtų įmanoma man ten įstoti? Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę.Kokių egzaminų reikia?
Moni
Kornelija, apsiuostyk informacijos internetiniam univero puslapy, ten daugiausiai ką gali rast. O daugiau, kas dar domins, klausk žmonių jau ten studijuojančių arba drąsiai rašyk klausimus į svetainėje pateiktą el.paštą. Dažniausiai noriai atsako ir pagelbėja :) Nes čia kaip matau daugiau visi klausia nei yra pasirengę į klausimus atsakyti
neriux
patarkit nuo ko pradeti studijuoti vaidiba,rezisura.koki universiteta pasirinkti?
Monika
Na aš manau, jog pirma reikia išmokti taisyklingai rašyti ir kalbėti :D
glam
stokit i Sorbonos universiteta.Ten yra vaidyba viskas..as ten stosiu.
fausta
kokiu egzaminu reikia norint stoti y vaidyba?
samotas
Sveiki, visiem kas nori studijuoti vaidybą ir nežino kaip įstoti. Šiuo metu Lietuvoje žinau tris universitetus kur siūlo šią profesiją: LMTA, ŠU ir KU. Tiesa KU kiek žinau daugiau į režisūrą orientuojasi. Šiauliai pasiryžę norinčius studijuoti Šiauliuose paruošti stojamiesiems už dyką, manau tai gali būti nebloga išeitis. Kaip tik šiandien buvo pirmasis susirinkimas kuriame buvau ir aš. Atvyko vos 3 žmonės. Sekantis suvažiavimas planuojamas gruodžio 17d. taigi visiems norintiems manau vertėtų atvykti, kad bent sužinotumėt kaip atrodo stojamieji. Kiek pats Šiaulių universitetas yra pranašesnis ir kiek prastesnis už Vilnių ar Klaipėda tikrai nežinau. Faktas, kad jeigu už dyka ruošiasi mokinius rodo, kad studentų jiems trūksta, taigi peršasi išvada, kad ten įstoti neturėtų būti labai sudėtinga. Tačiau kaip ten bebūtų po 4 metų gaunate teatro bakalaurą su kuriuo manau paskui galima stoti į LMTA siekti magistrantūros laipsnio. Aišku verta pridėti, kad vaidybos studijos yra kone brangiausios ir bent Šiauliuose, jei negausit krepšelio, už metus gali tekt paklot daugiau kaip 11000 lt.
mmmmm
Gal galetumete patarti kuriuose D.Britanijos universitetuose geriau studijuoti vaidyba?arba bent kuriuose neverta?aciu
Migle
Sveiki,esu 12toke ir labai noreciau studijuoti vaidyba,taciau nieko apie vaidybos studijas nezinau.Ieskojau info internete apie stojima,taciau radau,kad LMTA ruosia tik grupe i Lietuvos rusu dramos teatra ir yra priimami rusakalbiai.Tai kaip cia suprasti? Jei nekalbi rusiskai negali stoti?Gal galetumet man paaiskinti? gal as kazka ne taip supratau..Taip pat dar noreciau suzinoti kokius baigiamuosius egzaminus reikia laikyti 12toje klaseje,kad butu galima stot i LMTA?Buciau labai dekinga jei galetumete atsakyti i man kilusius klausimus :))
Mita
esu 12toke ir norėčiau stoti i vaidyba,tik nežinau kuriame mieste,jej čia lankosi žmonės kurie jau baigė vaidyba parašykit i mitaba2@gmail.com busiu labai labai dėkinga.
Lina
Koks sansas istoti i Siauliu universiteta , estrados mena uz dyka ?
Lina
Beja, gal zinote kas sudaro stojamuosius egzaminus ?
Ewalina
kiek kainoja tos studijos?
Monika
As noriu studijuoti taip pat Vilniaus Muzikos ir Teatro akademijoje.. :} bet nezinau kokius dalykus reikia pasirinkti (kalbant apie pamokas) nes as dabar 10-oke ; > kokius dalykus reikia pasirinklti kad baigus 12 klasiu tave priimtu y Vilniu teatro akademija?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]