DEV

kur studijuoti vaidybą?

Dominyka
O sunku istoti ?
MonCo. ; >>
Sveiki : )
Noreciau paklausti administratoriuas:
Kokius dalykus reikia pasirinkti norint stoti i Vilniaus Muzikos ir Teatro Akademija?; )
Ačiū. ;*
Inga
O stojant į vaidybą būtinai reikia mokėt dainuot?
Vaiva
o kada vyks tie turai??
mini
kokiu egzaminu reikia vaidybai?
Karolina
LMTA Bakalauras (4metai) metams 11517lt, o jei norit dar mokytis, magistras (2metai) metams 11600lt
kristina
kiek kainuoja tokios studijos? ir r jos is vis yra mokamos?
gintekul
sveiki.girdejau siais metais negali stoti i vaidyba jei nelaikai 2 valstybiviu egzaminu?
Aurijus
Sveiki,man iskilo toks klausimas,ar daina, eilerasti ir visa kita galima atlikti ir kita kalba,ar butina lietuviu. Aciu uz atsakyma
Inga
Sveiki busimieji studentai, jei jus domina studijos LMTA, tai ir skambinkit ar rasykit i ten, yra juk rastines, administratoriai ir t.t., manau paaiskins ir atsakys i jusu klausimus. Domekites patys, kol lauksit atsakymu forumuose - gudresni kolegos tikrai jus aplenks:) beje kovo 26d LMTA nusimato atviru duru dienos, nepatingekit bent jau tinklapi ju panarsyt..
Vitalija
Vaidyba Lietuvoje-Utopija.
Jūratė
Sveiki,
norėčiau studijuoti vaidybą, tačiau brandos egzaminus išlaikiau labai prastai - lietuvių k. 15%, anglų k. 20.
Kaip manot, ar mano šansai įstoti į LMTA yra neprastesni dėl šių balų? Ar tikrai gerai pasiruošus stojamiesiems galima įstoti? Be to, negalėčiau sau leisti nf studijų, todėl ar yra galimybių įstoti į vf?
Iš karto AČIŪ ;-)
Justina
as labai noriu stoti i vaidyba, na zinoma vilniuje bet bijau. esu 10toke ir man kaip ir reikia pasirinkti kitiem metam pamokas, ju lygius ir pan. noriu meno. Moku piesti ir pan, bet as nesugebu gerai dainuoti, na taip groju gitara bet galiu buti tik bardas. o man persudetinga aukstos natos ar istoti tinkamoj vietoj girdint muzika tinkamam tone. tai va, butina moketi dainuoti stojant i vaidyba?
Vilda
Sveiki visi :) As kaip ir jus visi svajoju apie vaidybos studijas LMTA. Vaidinu nuo seseriu, suprantu ka reiskia etiudai mizanscenos, ka reiskia vaidinti ir buti kritiskai ivertintai. Taciau girdejau kad i sia akademija istoti (i nemokamas studijas) yra begalo sunku. Esu vienuolitoke ir tikrai bandysiu stoti i akademija. Kas nerizikuoja tas negeria sampano, taigi patarciau visiems tuo vadovautis ir judeti pirmyn.

P.S. Butu labai idomu ir dziugu jeigu siame forume pasireikstu jau LMTA studijuojantis vaidyba zmogutis. Idomu kaip ten viskas vyksta ir ar reikalavimai yra tokie griezti kaip kalbama :)
jaroslavas
siais metais busiu 12 klasej ir nezinau kokius dalykus laikyt seip as esu poetas kuriu eilerasti dainuoju ir soku ir gerai improvizuoju bijau istoti i LMTA busiu labai dekingas jej parasysit man konkreciai
Nesvarbu.
ar imanoma istoti i kauno konservatorija po 10kl. turint4m. muzikini issilavinima ir speti viska baigti, o po 12kl studijuoti muzika?
Rūta
Klausimas: per stojimo turus asmuo gali pasirinkti ką darysiąs (prozą, eilėraštį,dainą,pasakėčią,šokį, etiudą), ar privalo atlikti viską?
monika
o sitos studijos mokamos ? jos kaip vyksta ? koks ju laikas?
Ritchi
Sveiki, girdėjau apie estrados meną Šiaulių universitete. Gal žinote kokie stojamieji yra ir kada jie bus?
Viktorija
Kokio ilgo turi buti ismoktas prozos kurinys? kokio tipo pasakecia butu pasirinkti geriausia?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]