DEV

kur studijuoti vaidybą?

elzbieta
Sveiki esu 10-toke,labai noreciau studijuoti LMTA,ar stojant reikalingas koks nors metinis pazimys muzikos pavyzdziui kaip vyksta atranka, ar didelis konkursas? Kada vyksta artimiausios atviru duru dienos? Viskas l. neaisku :)
Andrius
Sveiki, noriu isiaiskint del siu metu stojimu i vaidyba.Yra trys datos stojimu birzelio 20, 21 ir 23 dienomis, jeigu tomis dienomis neiseina pasirodyti, ar dar vyks kiti turai kad ir kita menesi?
kornelija
as noreciau gimnazija veliu i vilniu varyt aktorystes mokykla o paskui tikriausiai i londona
Vytautė
Kokius egzaminus reiketu islaikyt norint isot? O jeigu anglu kalba sekasi ne itin gerai, ar verta studijuot aktorini lietuvoi? Ar cia "kilsi karjieros laiptais" aktorinyje? Busiu labai dekinga jei atsakysit i klausimus, nes kiek matau 98% klausineja o like 2 - atsakineja. Ir dar, turint patirties antraeileje vaidyboje ( jei zinot apie ka as cia) ir niekada nelankius dramos burelio yra galimybe istot. Visi sako kad sekasi man gerai o ir pati labai noriu, tik ta Anglu kalba pakiso koja...:(
Gerda
Sveiki, norėčiau sužinoti, į kur geriausia stoti mokytis vaidybos meno? Girdėjau, kad LMTA stipriai paruošia, tačiau sąlygos nėra tobulos, o Klaipėdos universitetas jei neklystu buvo labai gerai įvertintas 2016 metais.... Be viso to, ar nebūtų geriau vaidybos mokytis kolegijoje, o po to eiti mokytis į universitetą, kokios nors labai susijusios spesialybės? Ačiū.
Viktorija
Gerda rašė: Sveiki, norėčiau sužinoti, į kur geriausia stoti mokytis vaidybos meno? Girdėjau, kad LMTA stipriai paruošia, tačiau sąlygos nėra tobulos, o Klaipėdos universitetas jei neklystu buvo labai gerai įvertintas 2016 metais.... Be viso to, ar nebūtų geriau vaidybos mokytis kolegijoje, o po to eiti mokytis į universitetą, kokios nors labai susijusios spesialybės? Ačiū.
Galiu pasakyti tik tiek, jog LMTA teatro menas (vaidyba) vieniems metams kainuoja apie 4000€. Dėl to baigusi kolegiją prarasi galimybę gauti valstybės finansuojamą vietą. Jeigu tu tikrai nori būti aktore ir nebijai juodo darbo - rinkis LMTA. Jei vis dėl to neesi pasiryžusi dieną naktį dirbti, gerai pagalvok ar tu tikrai nori būti aktore. Deja, bet aktorystė nėra lengvas kelias, kaip viena mano dėstytoja yra pasakiusi “populiariausia profesija pasaulyje - bedarbis aktorius”, nepaisant to tai tikrai yra pačios įdomiausios studijos :)
Agnė
Esu 10-okė ir labai noriu stoti į LMTA, bet nežinau kokius dalykus pasilikti ir kokių egzaminų reikia. Gal kas galit patart ką nors?
Aistė
Kokių egzaminų reikia stojant į aktorini?
Justina Stonkutė
Sveiki, noriu paklausti kada galima stoti į aktorinį nuo kiek metų? Norėčiau studijuiti klaipėdoje, tai gal žinote kaip ten viskas, kada stojamieji, ar panašei, ir ko reikia stojintčiajai?
Justina Stonkutė
Sveiki, studijuojant Klaipėdoje, ar mokslas mokamas?
Mithannn
mini rašė: kokiu egzaminu reikia vaidybai?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]