DEV

kur galima stoti?

sandra
nezinau ka daryti ar po 10 eiti i profesine ar geriau baigti vidurine mokykla... mokausi neblogai. noreciau patarimo
Jovita
kokiu egzaminu reikia stojant i sukuosenu dizaina?ka?
Jovitaaa
kokiu egzaminu reikia stojant i sukuosenu dizaina?ka?
Paulina
sveiki.norėjau paklausti kur galėčiau įstoti išlaikiusi anglų,lietuvių ir istorijos egzaminus?
paulius
man sekasi matematika, informatika kur galėčiau stoti ir kokių mokslų dar prireiktų?
Tomas
Sveiki patarkit kur ir ka reikia atnesti kad istoti i gaisrininkus. Beja kokiu dalyku reikia?
Edvinas
Ar yra Klaipedoje ar kokiam kitam mieste mokyklu i kuriose butu galima studijuot rezisura,muzika,dizaina baigus 10 klasiu?
Vaida
Ar galima istoti i ekologija,laikant biologijos valstybini egzamina,turint metini matematikos pazymi ir neturint metinio chemijos?
agnyta
kokia specialybe rinktis jei mokinuosi ir noreciau studijuoti vilniaus univeruose lietuviu,istorija,anglu,verslo vadyba (A lygiu)? bet deja su matematika nelabai sekasi... kiek zinau yra kazkokia kulturos industrijos specialybe,bet dar nepatvirtinta gal galima butu suzinoti daugiau info? LAAABAI Tau AČIŪ!
agnyta
mokausi lt,istorija,anglu,verslo vadyba (A lygiu) bet nelabai sekasi matematika...kokia specialybe butu galima studijuoti vilniaus univeruose? girdejau apie tokia kulturos industrija,gal galima butu suzinoti apie tai placiau?
violeta
kokiu yra profesiniu mokyklu po 10 klasiu? kurios tiktu mergaitem
TomeFantasy
Mano atvejis beviltiskas,laikau anglu(valstybini),lietuviu (valstybini)ir lenku ^^' Ka man daryt?Kur stot cia,Lietuvoj?
TomeFantasy
Mano atvejis beviltiskas,laikau anglu(valstybini),lietuviu (valstybini)ir lenku ^^' Ka man daryt?Kur stot cia,Lietuvoj?
TomeFantasy
vaidule
sveiki,noreciau paklausti kur butu galima istoti su siais mokykliniais egzaminais: lietuviu,anglu ir istorija.siaip domintu kauno kolegija:)ka patarsit?
TomeFantasy
Mano atvėjis beviltiškas.Kur galima įstot su valstybiniu (anglų ir lietuvių)ir dar lenkų egzais?
TomeFantasy
sandrai.Baik mokykla.Tai pirmas zingsnis.
LifeSucks
kokius mokyklinius dalykus reikia rinktis 11kl. norint buti stiliste????
Simonas
Kur galeciau istot Kaune su Matematikos valstybiniu, lietuviu fizikos ir informatikos mokykliniais egzaminais?
Modestas
i kokia specialybe galeciau istoti islaikes: lituviu,anglu,istorijos,matematikos,informatikos momyklinius egzaminus?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]