DEV

kur galima stoti?

unnamed
kur butu galima istoti su lietuviu informatikos fizikos bei istorijos mokykliniais egzaminais siauliuose?
Rolisj
sveiki, patarkit kur stoti baigus 10 klasiu ?
sandra ;]
nezinau mano mokslas tik vidurkis 7.5 o kur patarumete stoti;] ;] noreciau studijoti verslo vadyba;] ;]brt su nan vidurkoiu nekur manes neprijims;];];]
tomas-stasys
kur stoti po 9 klasiu?
Marija
Kada galima paduot prasyma?ar jau ne galima stot?
pasha
sveiki, noreciau shiemet istoti.
noreciau vilniuje ir kad buru susije su dizainu, grafika,fotografija, rezisura...
ar dar vykdomi priemimai r kur tai yra?
ACHIU!
manau
visi priemimai jau baigesi
pasimetus :(
ar imanoma i kolegija istot su mokykliniais egzaminais? lb prasau atsakykit... :(
Sigita
Kur galėčiau įstoti su tokiais dalykais kaip : lietuvių(valstybinis egz.); matematika(mokyklinis egz.); biologija (valstybinis egz.);istorija(valstybinis egz.); ir užsienio kalba(anglų,mokiausi A lygiu,egz.nelaikiau,bet metinis 7 )??
Tomas
Kur galima stoti su Lietuviu, matematika, geografija, bei itin neblogomis anglu bei informatikos ziniomis?
Aurimas
Noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia stojant i aviacijos inzinerija,ar Lietuvoje yra kur studijuoti si dalyka neakivaizdziai,kokie reikalavimai keliami?
kregzde
ko reikia stojant i pasieniečius?
fizzzzz
kokiu egzaminu reikia istoti i dantu higienistes?
egle
gal galite pasakyti kokius egzaminu reikia laikyti stojan i prodiuseriur ir dizainos interjiera?
vio_dmi
as noriu buti kirpejui, kokiu dalyku egzaminu reikia laikyti?
dovilyte
Noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia stojant i reklamos dizaina , ir kokiame mieste?
vio_dmi
noriu buti kirpeja, kur galima stoti ir kokius mokykloje reikes laikyti egzamenus?
Rasa
moreciau igyti masazistes specialtbe, kur stoti?Aciu
liubrys
As pasirinkau 11 klaseje anglu ir fizika B lygiu o lietuviu matematika ir istorija A.ir noreciau stoti i vgtu transporto iznirija.ar pavyktu man istoti su anglu ir fizika mokykliniais? o mat ir liet valstybiniais?
Kuncute
Na dabar esu 10kl. net neisivaizduoju kur stoti,kur isvis galima stoti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]