DEV

kur galima stoti?

karolina
laba, ar galeciau istoti i dekoratyvine ir higienine kosmetologija(viko)su siais egzaminais:lt kalba, boilogija, chemija?visi egzamina mokyklinio tipo.
mih
aikau istorijos (valst), lietuviu (valst), biologijos (valst), geografijos (mok), metiniai anglu, matematikos, tai pat šokis ir kūno kultūra . ar yra galimybe kur nors įstoti Šiauliuose ?
Greta
Noreciau paklausti kur galeciau stoti su lenku,rusu,lietuviu ir biologijos egzaminais. turiu B lygiu chemija,istorija A lygiu.
Esu uzbaigus Balio Dvariono muzikos mokykla. Jeigu noreciau stoti i konservatorija tai i kokia Vilniuje galeciau? ar blogai ,kad mokyklje nepasirinkau muzikos egzamino? ar uztenka tik muzikos mokyklos diplomo?
EgliusOne
Sveiki,
Aš dabar baigiu 10klasių,toliau mokysiesiu gimnazijoje...dabar reikia pasirinkti[apsispresti]ką studijuosiu,ir pasirinkti tuos dalykus kurių man reikės gimnazijoje....bet aš dar neapsisprendžiau kur galėčiau stoti...galvoju į vadybą,bet manau "nepavešiu"tokio krūvio,galvoju studijuoti socialinius mokslus,bet taipogi galiu nepavešti...mano vidurkis 7,5..gal kas nors patartumėte... ;/
cidas
sveiki ar istociau kur su lietuviu mokykliniu ir geografijos egzaminais?
lina
Sveiki.Jei laikau šiuos egzaminus: lietuvių,užsienio kalba ir biologija ar galiu kur stoti neakivaizdžiai?mane domintų kažkas su medicina.Ačiū.
cidas
kiek zinau lina tai medicinos neakyvaizdziai negali studijuoj, bet as galiu ir klysti:)
esigra
Sveiki,norejau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i kosmetologija?ir kur galima stoti?lABAI DEKUI uz atsakyma
neziniuke
mokiausi profesineja mokykloje ten baigiau ir vidurine, bei igyjau trumpai tarent plataus profilio statybiniko specialybe su pagyrimu baigiau profesine mokykla.Laikiau lietuviu egzamina gavau 8, matemetikos 10, istorijos 10, biologijos 9, rusu kalbos 9, ir nezinau kur stoti, nes visi egzaminai mokykliniai, o tai nieko gero neduoda, o noreciau studijuoti kokiame Kaune, net nzn ka galeciau studijuoti...
Juste
kokią specialybę reikėtų pasirinkti, norint dirbti viešujų ryšių srityje?
Ausre
Sveiki,esu baigiusi 10 klasiu.kur butu galima stoti jai nemoki anglu.kl ir matematikos?
Domintu kas nors susije su vaikais ar zmonemis :)
rimvydas
Sima
Sveiki,gal yra žinančiu,kur būtų galima stot išlaikius matematikos,biologijos,lietuvių,rusų ir anglų kalbos egzaminus? :)
Andrius
noriu stoti kur susije su sveikata kokios mokyklos tai moko?
Justas
Kaskaip administratoriaus nebesimato:-D
maldininkas
šimtai klausimu ir beveik nė vieno atsakymo , žlugęs šis tinklapis
Vilius
Kur galima stoti su Lietuviu,anglu,matematikos valstybiniais ?
Bituxe
Kur galėčiau įstoti jei laikyčiau: ISTORIJOS, LIETUVIŲ, DAILĖS IR GEOGRAFIJOS egzaminus? :) Esu baigusi muzikos mokyklą. Dabar esu 11tokė. pažymių vidurkis 8,4.
Bituxe
Kur galėčiau įstoti jei laikyčiau: ISTORIJOS, LIETUVIŲ, DAILĖS IR GEOGRAFIJOS egzaminus? :) Esu baigusi muzikos mokyklą. Dabar esu 11tokė. pažymių vidurkis 8,4.
simtine
Kur galeciau stoti su
lietuviu,
istorija,
anglu,
biologija/ geografija
daile?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]