DEV

kur galima stoti?

Modestas
sveioki..kur galeciau istoti islaikes: istorijos,anglu,lietuviu,matematikos ir informatikos mokyklinius egzaminus?
Modestas
sveioki..kur galeciau istoti islaikes: istorijos,anglu,lituviu,matematikos ir informatikos mokyklinius egzaminus?
ambrex
sveioki..kur galeciau istoti islaikes: istorijos,anglu,lituviu,matematikos ir informatikos mokyklinius egzaminus?
ambrex
ambrex
ambrex
Ema
Kokių egzaminų reikia stojant į interjero dizainą?
efux
noreciau suzinot kur Kaune arba Alytuje galeciau stoti i arhitektura? kokios butu stojimo saligos po gimnazijos? aciu is karto ...
LifeSucks
kokius mokyklinius dalykus reikia rinktis 11kl. norint buti stiliste????
jovi
norečiau paklaust kur galima stot mokantis lietuvių,matieka,chemija,biologija A lygiu. ??
Gretuke
Kur galima stoti laikant matematikos, lietuviu ir anglu valstybinius egzaminus, o informatikos mokyklini???
rencea
lajkau lietuviu, geografijos, vokieciu, istorijos egzaminus. kur galeciau stoti su tokiajs egzaminajs? please patarkit, esu beviltiskoje padetyje
Vaiva
Laba diena, norėčiau paklausti, kur galėčiau stoti su liet.valst, mat.mok, ist.valst ir vok.k.valst. Iš anksto nuspėju, kad istorijos egzaminas man nelabai pasiseks, tad jo balo nelabai reikėtų skaičiuoti... Mane netraukia jokia filologija. Finansai labiau. Bet jeigu į juos noriu stoti, man būtinas matematikos valstybinis egzaminas? :/
Vaiva
Laba diena, norėčiau paklausti, kur galėčiau stoti su liet.valst, mat.mok, ist.valst ir vok.k.valst. Iš anksto nuspėju, kad istorijos egzaminas man nelabai pasiseks, tad jo balo nelabai reikėtų skaičiuoti... Mane netraukia jokia filologija. Finansai labiau. Bet jeigu į juos noriu stoti, man būtinas matematikos valstybinis egzaminas? :/
eglute17
Noreciau stoti i koki nors vilniaus universiteta.traukia anglu kalba.kokiu egzaminu reikia ir kokie maziausi balai turi buti stojant?kuri universiteta patartumet?
Express
Norint stoti i ekonomika KTU reikia 1.matematika 2.anglu 3.Lietuviu 4.Ir ar reikia istorijos? (V) ar (M) ? Dekingas uz atsakyma.
Oksiuke
Ar būtų galima įstoti į ekonomiką, ar finansus laikant valstybinius matematikos, lietuvių,anglų ir mokyklinį istorijos?
Saulius
Sveiki,
Norejau jusu pagalbos kur galiu stoti su seis pasirinktais ir islaikitais dalykais? Visi egzaminai 12kl yra baigti mokykliniai.
Lietuviu kalba (testas).... 5.
Lietuviu kalba (teksto interpretacija)....4.
Matematika ....5.
Informacines technologijos .... 5.
Vokieciu kalba ....4.

Labai prasau padekit, nezinau net ka ir daryti.
Isanksto dekoju
Ricardas
Sveiki, reik patarimo. 2003 baigiau mokykla. Islaikiau anglu k.:71%, Istorija 19%, LT mokyklini: 5, mefa mokyklini: 4 ir informatika 9 ar 10, jau nebepamenu.. niekur nestojau, taciau dabar sugalvojau, kad reik igyti issilavinima, taciau, man gana sunku apsispresti.. Kalbu 5iom kalbom (iskaitant lietuviu).. Gal turit kokiu minciu?

Aciu is anksto!

Ricardas
juste
as baigusi esu 12 klasiu ir turiu kirpejos diploma kur butu gali stoti toliau mokintis su kirpimu kaska sukuosenom.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]