DEV

Klauskite visko apie VDU

kobra412
Sveiki, laikysiu Anglų kalbos, lietuvių kalbos, geografijos ir istorijos egzaminus. Anglų tikiuosi išlaikyti nemažiau 50%, lietuvių gal 4, geografiją ne mažiau 80% ir istoriją nemažiau 50%. Visi valstybiniai. Taip pat turėsiu geografijos A lygio metinį 10, istorijos 6 ir Lietuvių kalbos 7, anglų kalbos B1 lygio 8. Kaip manote, kuri mokymose programa man labiausiai tiktų ir kokius šansus turiu patekti į valstybės finansuojamą vieta? Taip pat norėjau paklausti arpridėtų nors kiek balų trečia kalba: vokiečių?
Raminta
ar nuo 2014m bus privaloma islaikyti anglu kalba b2 lygiu, kad eitu patekti I nemokama moksla ar si reforma galios tik nuo 2015m?
xxx
Kokiu egzaminu reikia stojant i etnologija ir kokio metinio pazymio?
xxx
ir koks pereinamasis balas buvo pernai metais? įstočiau nemokamai su 17 balu?
VDU
kobra412 rašė: Sveiki, laikysiu Anglų kalbos, lietuvių kalbos, geografijos ir istorijos egzaminus. Anglų tikiuosi išlaikyti nemažiau 50%, lietuvių gal 4, geografiją ne mažiau 80% ir istoriją nemažiau 50%. Visi valstybiniai. Taip pat turėsiu geografijos A lygio metinį 10, istorijos 6 ir Lietuvių kalbos 7, anglų kalbos B1 lygio 8. Kaip manote, kuri mokymose programa man labiausiai tiktų ir kokius šansus turiu patekti į valstybės finansuojamą vieta? Taip pat norėjau paklausti arpridėtų nors kiek balų trečia kalba: vokiečių?
Laba diena, Specialybes ir reikalingus egzaminus kiekvienoje VDU specialyb4je rasite VDU priėmimo taisyklės 2013 m. http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu. Taip pat ir 2012 m. aukščiausius ir žemiausus balus į VF ir VNF vietas. :) ekomenduočiau specialybę rinktis pagal savo norus ir poreikius, kadangi Jums reikės mokytis, o ne kam kitam. :) Balą pasiskaičiuoti į vieną ar kitą specialybę galite www.lamabpo.lt. Skaičiuojant konkursinį balą yra imamas geresnis pažymys, todėl jeigu jūsų vokiečių kalbos vertinimas bus aukštesnis tai ir bus skaičuojamas. :) Gražios dienos, VDU komanda
VDU
Raminta rašė: ar nuo 2014m bus privaloma islaikyti anglu kalba b2 lygiu, kad eitu patekti I nemokama moksla ar si reforma galios tik nuo 2015m?
Laba diena, tvarka galios tik nuo 2015 m. :)
VDU
xxx rašė: Kokiu egzaminu reikia stojant i etnologija ir kokio metinio pazymio?
Istorija - 0,4 Lietuvių kalba ir literatūra - 0,2 Užsienio kalba - 0,2 metinis pažymys - geografija arba kita užsienio kalba baigusiems 2013 metais (antroji užsienio kalba –baigusiems iki 2012 m. įskaitytinai)0,2
VDU
xxx rašė: ir koks pereinamasis balas buvo pernai metais? įstočiau nemokamai su 17 balu?
Pernai metais į Etnologiją stojimo nebuvo, todėl balo pasakyti negaliu. tačiau minimalus kriterijus yra 12 balų pretenduoti į tikslinę vietą. :) Gražios dienos :)
xxx
Kokiu balu man reikia įstoti, kad gaučiau stipendiją? visom studijom jūs mokate?
Adija
Laikau reikiamus egzaminus, tikiuosi rezultatų ~80proc. ir daugiau. Noriu pasiteirauti, kokios galimybės įstoti į Kūrybines industrijas? Kaip dėl valstybės finansuojamų vietų? Kokia studijų kaina metams? Nauja specialybė VDU, kokio kiekio stojančiųjų tikitės?
Liepa
Norėjau paklaust, jeigu mano anglų kalbos lygis B1 tai man neužkirs kelio mokytis kitų kalbų kaip pvz rusų, ispanų, švedų arba kitų?
Ina
Kokiu balu pernai metais per trecia etapa istojo i lietuviu filologija VF vieta?
VDU
xxx rašė: Kokiu balu man reikia įstoti, kad gaučiau stipendiją? visom studijom jūs mokate?
Laba diena, Pernai metais visiems pirmakursiams, kurių konkurinis balas buvo 19 ir daugiau buvo skiriama stipendija. Po to stipendijų skirstymas vyksta pagal mokymosi rezultatus iki 25% grupėje esančių žmonių.
VDU
Adija rašė: Laikau reikiamus egzaminus, tikiuosi rezultatų ~80proc. ir daugiau. Noriu pasiteirauti, kokios galimybės įstoti į Kūrybines industrijas? Kaip dėl valstybės finansuojamų vietų? Kokia studijų kaina metams? Nauja specialybė VDU, kokio kiekio stojančiųjų tikitės?
Laba diena, Galimybės įstoti su jūsų tikimais balais yra didelės. Finansuojamų vietų skaičius priklausys nuo to, kiek studentų įrašys šios studijų programos pageidavimą studijuoti nemokamai į savo prašymus. Studijų kaina metam yra 3892 lt. Tikimės nemažai stojančiųjų.
VDU
Liepa rašė: Norėjau paklaust, jeigu mano anglų kalbos lygis B1 tai man neužkirs kelio mokytis kitų kalbų kaip pvz rusų, ispanų, švedų arba kitų?
laba diena, galsite mokytis be tkurią kalbą, kurią norėsite :)
VDU
Ina rašė: Kokiu balu pernai metais per trecia etapa istojo i lietuviu filologija VF vieta?
Per trečią etapą jau nebe buvo vf vietų lietuvių filologijoj.
xxx
Daug norinčių susilaikėt stot į karjerą ir profesinį konsultavimą? kokiu mažiausiu balu i VF priemėte per antrą etapą?
Andrejjus
Sveiki, mokykla baigiau 2012 matais. Laikiau lietuviu, anglu kalbos ir istorijos egzaminus. Visus islaikiau. Noreciau stoti i ekonomika ir finansus arba i marketingo vadyba. Taciau as nelaikiau matematikos egzamino ar imanoma man butu istoti i viena is siu sriciu VNF? Mano konkursinis balas 8.79
Tomas
Ar magistrantūros studijos (finansai...) turi finansuojamų vietų? Ar tiesiog visos studijų vietos mokamos (nefinansuojamos)? Dėkui.
Liepa
Mačiau, kad pas jus galima mokytis gestų kalbos, tad norėjau paklaust ji mokama VDU studentams? o kitos užsienio kalbos mokamos ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]