DEV

Klauskite visko apie VDU

EMILĖ
Laba diena, norėčiau pasiteirauti, ar taip pat galima pretenduoti į VF vietas ištęstinėse studijų formose?
VDU
EMILĖ rašė: Laba diena, norėčiau pasiteirauti, ar taip pat galima pretenduoti į VF vietas ištęstinėse studijų formose?
Laba diena, Taip, galima. Sėkmės! VDU
Lukas
Laba diena, Ar vis dar galioja svetainėje pateikta sąlygą, kad stojantieji į taikomosios informatikos magistrą pabaigę ir įgiję ne šios srities bakalauro universitetinį išsilavinimą gali iškart įstoti į taikomosios informatikos magistrą ir "išsilyginti" reikiamus studijų dalykus magistro metu (per pirmuosius 2 semestrus) taip nušaunant 2 zuikius 1 šūviu? :)
VDU
Lukas rašė: Laba diena, Ar vis dar galioja svetainėje pateikta sąlygą, kad stojantieji į taikomosios informatikos magistrą pabaigę ir įgiję ne šios srities bakalauro universitetinį išsilavinimą gali iškart įstoti į taikomosios informatikos magistrą ir "išsilyginti" reikiamus studijų dalykus magistro metu (per pirmuosius 2 semestrus) taip nušaunant 2 zuikius 1 šūviu? :)
Laba diena, Šiuo klausimu turėtumėte kreiptis tiesiai į Informatikos fakultetą: https://if.vdu.lt/kontaktai/. Sėkmės! VDU
Liepaaa
Sveiki, noriu pasiteirauti dėl praeitų metų stojusiųjų į psichologijos studijas skaičiaus. Ar galima sužinoti kiek buvo pretendavusių ir kiek iš jų įstojo? Domina ir mažiausias konkursinis balas, nes labai neramu dėl matematikos!:D Ačiū Jums labai!
VDU
Liepaaa rašė: Sveiki, noriu pasiteirauti dėl praeitų metų stojusiųjų į psichologijos studijas skaičiaus. Ar galima sužinoti kiek buvo pretendavusių ir kiek iš jų įstojo? Domina ir mažiausias konkursinis balas, nes labai neramu dėl matematikos!:D Ačiū Jums labai!
Laba diena, Šiuo klausimu parašykite laišką vdu@vdu.lt Sėkmės! VDU
Emilija
Sveiki, norėčiau pasiteirauti, koks yra minimalus priėmimo balas į sociologijos ir antropologijos dalyką? Ar jis vis dar bus 5,4 šiais ateinančiais mokslų metais? Ačiū!
VDU
Emilija rašė: Sveiki, norėčiau pasiteirauti, koks yra minimalus priėmimo balas į sociologijos ir antropologijos dalyką? Ar jis vis dar bus 5,4 šiais ateinančiais mokslų metais? Ačiū!
Laba diena, Šiuo klausimu turėtumėte kreiptis vdu@vdu.lt. Sėkmės! VDU
Rugilė
Sveiki! Įdomu paliko, jeigu visų išvestų pažymių vidurkis gavosi 7,3 ar man reikėtų sunerimti dėl VF vietos praradimo? Kaip aplamai prarandama VF vieta BE skolos gavimo.
Donata
Sveiki, ar yra informacija apie įstojųsiųju balus į kūrybinių industrijų magistrantūros studijas? Ačiū.
VDU
Rugilė rašė: Sveiki! Įdomu paliko, jeigu visų išvestų pažymių vidurkis gavosi 7,3 ar man reikėtų sunerimti dėl VF vietos praradimo? Kaip aplamai prarandama VF vieta BE skolos gavimo.
Laba diena, Rotacijos tvarkos aprašą rasite čia: https://www.vdu.lt/wp-content/uploads/2019/06/Rotacijos-tvarka.pdf. Sėkmės, VDU
VDU
Donata rašė: Sveiki, ar yra informacija apie įstojųsiųju balus į kūrybinių industrijų magistrantūros studijas? Ačiū.
Laba diena, Šie duomenys viešai nėra skelbiami. Linkėjimai, VDU
Lukkas
Sveiki! Ar gavus neigiamą egzamino pažymį, bet galutinis įvertinimas yra teigiamas (daugiau nei 5), perlaikyti egzamina būtina?
VDU
Lukkas rašė: Sveiki! Ar gavus neigiamą egzamino pažymį, bet galutinis įvertinimas yra teigiamas (daugiau nei 5), perlaikyti egzamina būtina?
Laba diena, Šiuo klausimu kontaktuokite numeriu (8 37) 751 175. Sėkmės! VDU
Mantvydas
Sveiki, noriu paklausti dėl rotacijos. Jei aš prarandu VF vietą, ar galiu iškart vėl į ją pretenduoti, ar būtinai bent už vienerius metus man reikės susimokėti?
VDU
Mantvydas rašė: Sveiki, noriu paklausti dėl rotacijos. Jei aš prarandu VF vietą, ar galiu iškart vėl į ją pretenduoti, ar būtinai bent už vienerius metus man reikės susimokėti?
Laba diena, Parašykite laišką vdu@vdu.lt. Sėkmės! VDU
Liepaaa
Sveiki! Noriu sužinoti apie laisvąjį klausytoją. Ar jam reikia mokėti už atsiskaitomuosius darbus ar pakanka susimokėti tik studijų kainą?
VDU
Liepaaa rašė: Sveiki! Noriu sužinoti apie laisvąjį klausytoją. Ar jam reikia mokėti už atsiskaitomuosius darbus ar pakanka susimokėti tik studijų kainą?
Laba diena, Kaip laisvasis klausytojas Jūs mokate už dalyką. Dalyko suma priklauso nuo kreditų skaičiaus. Linkėjimai VDU
Jonas4343
Ar galiu studijuoti VDU su lietuviu mokykliniu egzaminu, jei ruošiuosi studijuoti kursą anglų kalba
Klausimas
Sveiki, norėjau sužinoti apie kompiuterinio raštingumo pažymėjimą. Esu girdėjęs, kad baigęs kursą 8 vidurkiu, yra galimybė atsiimti pažymėjimą, ar tai tiesa, jei taip, kur būtų galima taip padaryti, jei dėstytojas apie tai neužsiminė. Ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]