DEV

Klauskite visko apie VDU

Gabrielė
Laba diena,norėčiau pasiteirauti dėl stojimų i neakivaizdinio kurso ar jis bus?nes jūsų tinklapy rašo,kad yra stojimai į neakivaizdinį kursą,o LAMA programoje nėra.
Gustė
Laba diena, aš norėčiau studijuoti Kūrybines industrijas ir norėčiau paklausti, kuriame mieste yra fakultetas?
Indrė
Kokie studentų atsiliepimai apie karjerą ir profesinį konsultavimą? Ar lengva su sia profesija susirasti darbą? o praktika vyksta tik antrą semestrą?
aistemart
Laba diena, noreciau paklausti del specialybes "socialine politika". Ar auksto stojamojo balo reiketu papulti i nemokama? ir kiek apytikriai zmoniu i sia specialybe stojo praeitais metais? aciu
Pelikanas
Sveiki, noriu paklausti apie etnologijos studijas, nes jos mane domina. Ar priėmimas į šią studijų programą buvo vykdytas kada nors anksčiau, jei taip, kiek studentų buvo priimta? Ir kiek bus priimta šiais metais? Kokia šių studijų metinė kaina? Ačiū.
xxx
Laikysiu šiuos egzaminus: lietuvių, anglų, matematiką, istoriją bei biologiją. Stosiu 2014m. į sociologiją. Ar tiks šie egzaminai, kad galėčiau pretenduoti į nemokamą vietą?
Klausimas
Kokias studijas galėčiau rinktis jeigu laikiau lietuvių, anglų bei istorijos egzaminus?
Dovilė
Sveiki, norėjau paklausti kokio konkursinio balo reikia įtoti į lietuvių filologiją? Koks balas buvo 2012 metais?
voratinkliai
*Pagal pernai metų konkursinius, mano balas tinkamas įstoti į filologiją vf (17.38) neturint antrosios užsienio kalbos metinio. Ar vis dėl to įmanoma papulti į vf? **Planavau stoti į tarptautinę politiką ir vystymą anglų kalba (konkursinis- 18.76). Apraše parašyta, kad reikės išmokti vieno iš regionų kalbą, bet prie specialybinių dalykų tokių paskaitų nėra. Tai taip išeina, kad antroji kalba bus tarp A, B, D grupių dalykų? Ir mums teks kitos kalbos studijas finansuotis patiems, ar jos bus nemokamos? ***Ar skiriamos stipendijos įstojusiems su aukštais balais?
Greta
Laba diena, norėčiau studijuoti anglų ir vokiečių filologiją, tačiau vokiečių kalbos turiu tik pagrindus, moku šiek tiek gramatikos, todėl įdomu ar verta pasirinkti šią specialybę? Ar suteikiamos sąlygos prisivyti praščiau mokamą kalbą ar jas abi iš karto reikia mokėti aukštu lygiu? Be to, ar mokantis anglų filologiją galima pasirinkti mokytis dar vieną ar dvi kalbas?
VDU
xxx rašė: Daug norinčių susilaikėt stot į karjerą ir profesinį konsultavimą? kokiu mažiausiu balu i VF priemėte per antrą etapą?
Laba diena, Konkursinius balus 2012 metų rasite http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu Geros dienos
VDU
Andrejjus rašė: Sveiki, mokykla baigiau 2012 matais. Laikiau lietuviu, anglu kalbos ir istorijos egzaminus. Visus islaikiau. Noreciau stoti i ekonomika ir finansus arba i marketingo vadyba. Taciau as nelaikiau matematikos egzamino ar imanoma man butu istoti i viena is siu sriciu VNF? Mano konkursinis balas 8.79
Laba diena, į VNF įstoti su tokiu balu visiškai neįmanoma.
VDU
Tomas rašė: Ar magistrantūros studijos (finansai...) turi finansuojamų vietų? Ar tiesiog visos studijų vietos mokamos (nefinansuojamos)? Dėkui.
Laba diena, Visos magistro studijų programos turi finansuojamų vietų. :)
VDU
Liepa rašė: Mačiau, kad pas jus galima mokytis gestų kalbos, tad norėjau paklaust ji mokama VDU studentams? o kitos užsienio kalbos mokamos ?
Laba diena, Gestų kalba VDU studentams yra nemokama, o kitos kalbos įvairia ir mokamos ir nemokamos VDU studentams :)
VDU
Gabrielė rašė: Laba diena,norėčiau pasiteirauti dėl stojimų i neakivaizdinio kurso ar jis bus?nes jūsų tinklapy rašo,kad yra stojimai į neakivaizdinį kursą,o LAMA programoje nėra.
Laba diena, ištęstinių studijų neorganizuojame nuo 2010 m.
VDU
Gustė rašė: Laba diena, aš norėčiau studijuoti Kūrybines industrijas ir norėčiau paklausti, kuriame mieste yra fakultetas?
Laba diena, esame įskūrę Kaune, padalinių kituose miestuose neturime.
VDU
Indrė rašė: Kokie studentų atsiliepimai apie karjerą ir profesinį konsultavimą? Ar lengva su sia profesija susirasti darbą? o praktika vyksta tik antrą semestrą?
Laba diena, specialybė tikrai perspektyvi, Švietimo ir moklso ministerija rengia daug projektų ir ypač skatina profesinio konsultavimo sistemos diegimą Lietuvoje.
VDU
aistemart rašė: Laba diena, noreciau paklausti del specialybes "socialine politika". Ar auksto stojamojo balo reiketu papulti i nemokama? ir kiek apytikriai zmoniu i sia specialybe stojo praeitais metais? aciu
Laba diena, konkursinius balus rasite čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu
VDU
Pelikanas rašė: Sveiki, noriu paklausti apie etnologijos studijas, nes jos mane domina. Ar priėmimas į šią studijų programą buvo vykdytas kada nors anksčiau, jei taip, kiek studentų buvo priimta? Ir kiek bus priimta šiais metais? Kokia šių studijų metinė kaina? Ačiū.
Laba diena, Priėmimas vykdomas tik šiais metais, todėl konkursinių balų ir kitų aspektų negalime įvardinti.
VDU
xxx rašė: Laikysiu šiuos egzaminus: lietuvių, anglų, matematiką, istoriją bei biologiją. Stosiu 2014m. į sociologiją. Ar tiks šie egzaminai, kad galėčiau pretenduoti į nemokamą vietą?
Laba diena, 2014 m. taisyklėse stojant į sociologiją numatyti tokie egzaminai istorija - 0,4; matematika arba informacinės technologijos -0,2; geografija / užsienio kalba / informacinės technologijos arba matematika - 0,2 ir lietuvių klaba - 0,2

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]