DEV

Ar įmanoma įstoti į vf?

Miglė
Ar įstočiau į anglų filologiją vf jei mano balas 5,52? :(
VDU
Miglė rašė: Ar įstočiau į anglų filologiją vf jei mano balas 5,52? :(
Laba diena, Migle, Praėjusių metų minimalus balas į VF vietą buvo šiek tiek didesnis. Tačiau neskubėkim spėlioti ir palaukim rytojaus, kuomet viską sužinosime :) Sėkmės, VDU
Neda
Laba diena,ar baigus bakalauro studijas vf universitete yra galimybė įstoti į magistro studijas taip pat vf? Ar valstybė finansuoja tik 1 studijas?
VDU
Neda rašė: Laba diena,ar baigus bakalauro studijas vf universitete yra galimybė įstoti į magistro studijas taip pat vf? Ar valstybė finansuoja tik 1 studijas?
Laba diena, Nepriklausomai nuo to, kokioje vietoje studijavote bakalauro metu, magistrantūroje galite pretenduoti į VF vietą. Valstybė finansuoja po vieną studijų programą kiekvienoje studijų pakopoje. Vadinasi galite nemokai studijuoti ir baigti po vieną bakalauro ir magistro studijų programą. Sėkmės, VDU
Evelina
Laba diena, Ar baigus bakalauro studijas vf, yra galimybė vėl įstoti į bakalauro studijas vf? Lama bpo sistemoje buvau pateikusi prašymą ir gavau kvietimą į bakalauro studijas vf, ar tai gali būti klaida?
VDU
Evelina rašė: Laba diena, Ar baigus bakalauro studijas vf, yra galimybė vėl įstoti į bakalauro studijas vf? Lama bpo sistemoje buvau pateikusi prašymą ir gavau kvietimą į bakalauro studijas vf, ar tai gali būti klaida?
Laba diena, Baigus bakalauro studijas VF vietoje antrą kartą studijuoti bakalauro VF vietoje negalima. Gauti kvietimą galite, tačiau vėliau informacijai nukeliavus iki studentų registro sutartis dar iki semestro pradžios būtų nutraukta. Linkėjimai iš VDU.
Sveiki
Ar galima įstoti į VF vietą turint bakalaurą,kurį gavau studijuodamas VNF vietoje?
VDU
Sveiki rašė: Ar galima įstoti į VF vietą turint bakalaurą,kurį gavau studijuodamas VNF vietoje?
Laba diena, Bakalauro laipsnis įgytas studijuojant VNF vietoje neužkerta kelio bandyti pretenduoti į kitų bakalauro studijų VF vietą. Sėkmės, VDU
Ugnė
Sveiki, norėčiau pasidomėti koks pernai buvo mažiausias balas įstojęs į viešają komunikaciją bei marketingo vadybą VF vietą? Ačiū.
VDU
Ugnė rašė: Sveiki, norėčiau pasidomėti koks pernai buvo mažiausias balas įstojęs į viešają komunikaciją bei marketingo vadybą VF vietą? Ačiū.
Laba diena, Ugne, Praėjusiais metais paskutiniųjų įstojusių į VF vietas viešosios komunikacijos bei marketingos vadybos studijų programose konkursiniai balai atitinkamai buvo 6,08 ir 7,22. Sėkmės, VDU
Jaunius
Sveiki, noreciau paklausti, ar VDU dali konkursinio balo uz atlikta pradine privalomaja karo tarnyba? kiek zinau turetu buti 0.5 balo. Mano konkursinis balas yra 5.74. Praeitais metais i Socialine politika minimalus balas buvo 6.06. Taigi man labai svarbu suzinoti ar gausiu papildomu balu, nes nuo to priklauso ar istosiu i vf. Aciu
VDU
Jaunius rašė: Sveiki, noreciau paklausti, ar VDU dali konkursinio balo uz atlikta pradine privalomaja karo tarnyba? kiek zinau turetu buti 0.5 balo. Mano konkursinis balas yra 5.74. Praeitais metais i Socialine politika minimalus balas buvo 6.06. Taigi man labai svarbu suzinoti ar gausiu papildomu balu, nes nuo to priklauso ar istosiu i vf. Aciu
Laba diena, Jauniau, Taip, už baigtus bazinius karinius mokymus arba atliktą privalomąją pradinę karo tarnybą yra pridedama 0,5 balo. Sėkmės, VDU
Ugnė
Sveiki. 2014m baigiau mokykla, laikiau lietuviu kalbos mokyklinį egzamina,baigiau bakalaura mokamai,kolegojoje ar galiu pretenduoti į vf universitete šiais metais?:)
VDU
Ugnė rašė: Sveiki. 2014m baigiau mokykla, laikiau lietuviu kalbos mokyklinį egzamina,baigiau bakalaura mokamai,kolegojoje ar galiu pretenduoti į vf universitete šiais metais?:)
Laba diena, Ugne, Jeigu kolegijoje studijavote VNF vietoje, tuomet galite pretenduoti į VF bakalauro studijas universitete. Kadangi vidurinis išsilavinimas įgytas 2014 m., tokiu atveju minimalūs reikalavimai norint pretenduoti į VF vietą yra vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas ir konkursinis balas 3,6. Sėkmės, VDU
Inga
Sveiki, ar būtų įmanoma įstoti į lietuvių filologija ir leidyba be matematikos egzamino?
VDU
Inga rašė: Sveiki, ar būtų įmanoma įstoti į lietuvių filologija ir leidyba be matematikos egzamino?
Laba diena, Taip, pretenduoti į šių studijų VNF vietą tikrai galite, jeigu konkursinis balas yra didesnis nei 3,6. Pretenduoti į VF vietą nelaikius/neišlaikius matematikos VBE galite tuo atveju, jeigu vidurinis išsilavinimas įgytas iki 2016 m. Sėkmės, VDU
Tomas
Ar įstojus į vf profesinę mokyklą galima įstoti ir į vf bakalaurą tuo pačiu metu?
VDU
Tomas rašė: Ar įstojus į vf profesinę mokyklą galima įstoti ir į vf bakalaurą tuo pačiu metu?
Laba diena, Taip, jeigu turite galimybę derinti šias studijas, tai galima studijuoti kartu ir profesinėje mokykloje (VF vietoje), ir universitete (VF vietoje). Negalima turėti dviejų VF sutarčių universitete bei kolegijoje. Sėkmės, VDU
Gin
Sveiki, jeigu studijavau vf vietoje, bet nebaigiau studijų, ar galima vėl studijuoti vf vietoje?
VDU
Gin rašė: Sveiki, jeigu studijavau vf vietoje, bet nebaigiau studijų, ar galima vėl studijuoti vf vietoje?
Laba diena, Studijuoti VF vietoje galima tuo atveju, jeigu prieš tai studijuojant VF vietoje nebuvo išnaudota daugiau nei pusė studijų programos kreditų. Sėkmės, VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]