DEV

Ar įmanoma įstoti į vf?

VDU
Vaiva rašė: Sveiki, kitais metais baigsiu bakalauro studijas kolegijoje vf vietoje, ar įmanoma jas pabaigus pretenduoti į universitetinio bakalauro studijas irgi vf vietoje? ( studijų programa nesutampa)
Laba diena, Kiekvienas pilietis gali išnaudoti po vieną VF vietą kiekvienos pakopos studijose. Kolegijos profesinis bakalauras ir universiteto bakalauras yra pirmosios pakopos studijos. Tad jeigu VF vietą jau išnaudojote kolegijoje, tuomet gauti VF vietos universitete nepavyks. Linkėjimai! VDU
VDU
Vaiva rašė: Sveiki, kitais metais baigsiu bakalauro studijas kolegijoje vf vietoje, ar įmanoma jas pabaigus pretenduoti į universitetinio bakalauro studijas irgi vf vietoje? ( studijų programa nesutampa)
Laba diena, Kiekvienas pilietis gali išnaudoti po vieną VF vietą kiekvienos pakopos studijose. Kolegijos profesinis bakalauras ir universiteto bakalauras yra pirmosios pakopos studijos. Tad jeigu VF vietą jau išnaudojote kolegijoje, tuomet gauti VF vietos universitete nepavyks. Linkėjimai! VDU
Justina
Sveiki,šiais metais baigiau vf bakalauro studijas, svarstau šiuos metus į magistrą nestoti, tačiau galvoju apie profesinę mokyklą, kadangi mokslas nemokamas (mokymai susiję su mano specialybe), kad neatitrūkti nuo mokslo aplinkos. Bet jeigu kitais metais sugalvočiau stoti į magistro studijas ar man priklausytų nemokama vieta ar ją jau būčiau išnaudojusi profesiniam mokslui. Ačiū už atsakymą :)
VDU
Justina rašė: Sveiki,šiais metais baigiau vf bakalauro studijas, svarstau šiuos metus į magistrą nestoti, tačiau galvoju apie profesinę mokyklą, kadangi mokslas nemokamas (mokymai susiję su mano specialybe), kad neatitrūkti nuo mokslo aplinkos. Bet jeigu kitais metais sugalvočiau stoti į magistro studijas ar man priklausytų nemokama vieta ar ją jau būčiau išnaudojusi profesiniam mokslui. Ačiū už atsakymą :)
Laba diena, Jeigu kitais metais sugalvotumėte stoti į magistro studijas, tuomet galėtumėte pretenduoti į VF vietą, kadangi galite išnaudoti vieną vietą antrosios pakopos (magistro) studijose. Linkėjimai! VDU
fausta
sveiki, kada ir kaip galima perstoti is vnf i vf vieta?
Gabija
Sveiki, pagrindinio priemimo metu norejau istoti i psichologija VU VF taciau nepavyko ir gavau pakvietima i MRU psichologijos programa VF. VU ir MRU rinkausi pirmose vietose, nes esu vilniete, o VDU dejau i 3 vieta. Ar imanoma butu antrojo priemimo metu istoti i psichologija VDU VF jei mano konkursinis balas 6,5?
VDU
fausta rašė: sveiki, kada ir kaip galima perstoti is vnf i vf vieta?
Labas, Fausta, galima mėginti stoti antruoju etapu, tačiau garantijų, jog pavyks gauti VF vietą nėra. Kitas variantas, įstojus į VNF vietą, ir rodant gerus mokymosi rezultatus, jeigu atsilaisvina vieta kurse, kas nors išsibraukia iš sąrašų ar pan., rotacijos metu, po pirmųjų metų, studentą universitetas perkelia į VF vietą. Linkėjimai, VDU
VDU
Gabija rašė: Sveiki, pagrindinio priemimo metu norejau istoti i psichologija VU VF taciau nepavyko ir gavau pakvietima i MRU psichologijos programa VF. VU ir MRU rinkausi pirmose vietose, nes esu vilniete, o VDU dejau i 3 vieta. Ar imanoma butu antrojo priemimo metu istoti i psichologija VDU VF jei mano konkursinis balas 6,5?
Labas, Gabija, Pagal tavo susidėliotus prioritetus, VDU nebuvo pirmoje vietoje, tad garantuoti, ar įstotum į VDU, o dar ir VF vietą, negalime. Kadangi viskas priklauso ir nuo stojančiųjų, su kokiais konkursiniais balais jie pretenduoja į studijas. Pagarbiai VDU
Roza
Jei esu baigusi 1989 m politechnikumą,tai ar galiu stoti į vf vietą kolegijoje?Ačiū.
Aistė
Sveiki, šiais metais neišlaikiau matematikos vbe ir įstojau į vnf vietą magistro studijose. Kitais metais noriu perstoti į vf vietą toje pačioje studijų programoje. Baiminuosi, jog mano konkursinis balas (5,95) yra per mažas, kad po vienerių metų studijų, rotacijos būdu, patekčiau į vf vietą. Taigi, kitais metais planuoju perlaikyti matematikos egzaminą. Noriu sužinoti, ar pasibaigus pirmam kursui, išlaikius matematikos vbe, bei pakankamai pakilus konkursiniam balui, į antrą kursą galima įstoti vf vietoje be rotacijos?
Rūta
Sveiki, Jei šiais mokslo metais mokysiuos VF profesinėje mokykloje, ar kitais metais galėsiu įstoti į VF vietą universitete?
VDU
Roza rašė: Jei esu baigusi 1989 m politechnikumą,tai ar galiu stoti į vf vietą kolegijoje?Ačiū.
Laba diena, Roza, galite, tik pretenduojant į VF ar VNF vietą aukštojoje mokykloje svarbu atitikti minimalų rodiklį konkursinio balo vidurinį išsilavinimą patvirtinančiu dokumentu. Linkėjimai VDU
VDU
Aistė rašė: Sveiki, šiais metais neišlaikiau matematikos vbe ir įstojau į vnf vietą magistro studijose. Kitais metais noriu perstoti į vf vietą toje pačioje studijų programoje. Baiminuosi, jog mano konkursinis balas (5,95) yra per mažas, kad po vienerių metų studijų, rotacijos būdu, patekčiau į vf vietą. Taigi, kitais metais planuoju perlaikyti matematikos egzaminą. Noriu sužinoti, ar pasibaigus pirmam kursui, išlaikius matematikos vbe, bei pakankamai pakilus konkursiniam balui, į antrą kursą galima įstoti vf vietoje be rotacijos?
Labas, Aiste, Jūs tikriausiai turėjote omenyje bakalauro studijas. Kadangi jau esate universitete, po pirmųjų studijavimo metų, atlikus rotaciją, Jus gali perkelti į VF vietą tik jei kas nors praranda savo VF vietą. Rodant gerus rezultatus, ne visada pakanka būti perkeltam. O jeigu norėtumėte po pirmųjų studijavimo metų perstoti, išsilaikius matematikos VBE, galėtumėte bandyti stoti į VF vietą, jūsų balas būtų didesnis, bet garantijų gauti tą vietą nedaug, priklauso nuo tais metais stojančiųjų ir jų konkursinio balo. Jei kils klausimų, rašykit, bandysim paaiškinti plačiau. Linkėjimai VDU
VDU
Rūta rašė: Sveiki, Jei šiais mokslo metais mokysiuos VF profesinėje mokykloje, ar kitais metais galėsiu įstoti į VF vietą universitete?
Labas, Rūta, taip, savo krepšelio aukštajai mokyklai neišnaudojat tokiu atveju:) Linkėjimai VDU
Violeta
Sveiki, šiais metais su VDU pasirašiau sutartį studijuoti Kūrybines industrijas vf, bet ar įmanoma dar nepradėjus mokytis perstoti į verslo administravimą vf?
VDU
Violeta rašė: Sveiki, šiais metais su VDU pasirašiau sutartį studijuoti Kūrybines industrijas vf, bet ar įmanoma dar nepradėjus mokytis perstoti į verslo administravimą vf?
Labas, Violeta, keisti studijų kryptį galėsite po pirmo semestro. Su VF vieta ši galimybė laisvai suderinama. Linkėjimai VDU
Jovita
Esu įgijusi vf antros pakopos profesinės kvalifikacijos pažymėjimą. Ar galiu pretenduoti į vf magistro studijas? Ačiū.
Jovita
Esu įgijusi vf antros pakopos profesinės kvalifikacijos pažymėjimą. Ar galiu pretenduoti į vf magistro studijas? Ačiū.
VDU
Violeta rašė: Sveiki, šiais metais su VDU pasirašiau sutartį studijuoti Kūrybines industrijas vf, bet ar įmanoma dar nepradėjus mokytis perstoti į verslo administravimą vf?
Labas, Violeta, deja, perstoti galėsite tik po pirmojo semestro. Linkėjimai, VDU
VDU
Jovita rašė: Esu įgijusi vf antros pakopos profesinės kvalifikacijos pažymėjimą. Ar galiu pretenduoti į vf magistro studijas? Ačiū.
Labas, Jovita, magistrantūros studijoms Jums pirmiau reikalingas bakalauro laipsnis. Linkėjimai, VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]