DEV

Ar įmanoma įstoti į vf?

Elena
Sveiki, Ar baigus bakalauro studijas užsienyje, o magistro-Lietuvoje galima pretenduoti į vf vietą bakalauro studijoms? Ačiū
VDU
Elena rašė: Sveiki, Ar baigus bakalauro studijas užsienyje, o magistro-Lietuvoje galima pretenduoti į vf vietą bakalauro studijoms? Ačiū
Laba diena, Jeigu Lietuvoje dar neišnaudojote VF vietos bakalauro studijoms, tuomet galite pretenduoti. Linkėjimai! VDU
Rūta
Studijuoju VF ir dabar esu 2 kurso gale, jei išsilaikyčiau egzaminus, dalykų, kuriuos pasirinkau šiam pusmečiau jau turėčiau 125 kreditus iš 240. Ar įmanoma būtų neatsiskaityti kelių dalykų, kad kraditų skaičius nesiektų pusės visų kreditų ir taip bandyti dar kartą stoti į kitą bakalauro VF programą?
Rūta
Studijuoju VF ir dabar esu 2 kurso gale, jei išsilaikyčiau egzaminus, dalykų, kuriuos pasirinkau šiam pusmečiau jau turėčiau 125 kreditus iš 240. Ar įmanoma būtų neatsiskaityti kelių dalykų, kad kraditų skaičius nesiektų pusės visų kreditų ir taip bandyti dar kartą stoti į kitą bakalauro VF programą?
VDU
Rūta rašė: Studijuoju VF ir dabar esu 2 kurso gale, jei išsilaikyčiau egzaminus, dalykų, kuriuos pasirinkau šiam pusmečiau jau turėčiau 125 kreditus iš 240. Ar įmanoma būtų neatsiskaityti kelių dalykų, kad kraditų skaičius nesiektų pusės visų kreditų ir taip bandyti dar kartą stoti į kitą bakalauro VF programą?
Laba diena, Galbūt galite susisiekti el. paštu vdu@vdu.lt ir patikslinti, kurioje studijų programoje mokotės ir į kurią norite stoti? Jeigu programos toje pačioje krypčių grupėje, tuomet yra galimybė pereiti į kitas studijas. O neatsiskaičius kelių dalykų šioje situacijoje Jūs rotacijos metu prarastumėte VF vietą (jeigu nepavyktų įstoti kitur ir liktumėte dabartinėje programoje). Linkėjimai! VDU
Iveta
Sveiki, studijavau vf 1 kurse 1 semestro pabaigoje pasirašiau studiju sustabdymo sutarti. Dabar bndžiau perstoti ir pildant pastebejau, jog bandydama į norimas studijų programas nepretenduoju nei vf nei vnf kokia programa bedėčiau. Gal žinote kame bėda?
VDU
Iveta rašė: Sveiki, studijavau vf 1 kurse 1 semestro pabaigoje pasirašiau studiju sustabdymo sutarti. Dabar bndžiau perstoti ir pildant pastebejau, jog bandydama į norimas studijų programas nepretenduoju nei vf nei vnf kokia programa bedėčiau. Gal žinote kame bėda?
Laba diena, Šiuo atveju galėtume tik spėlioti nežinant visos informacijos. Sutartį nutraukėte ar išėjote akademinių atostogų? Tai padarėte iki 1 kurso 2 semestro pradžios? Ar neturėjote akademinių skolų? Lauksime patikslinimo. Linkėjimai! VDU
Greta
Laba diena, esu baigusi VU teisės fakultete 5 metų trukmės vientisasias studijas, kurios suteikė magistro laipsnį. Studijavau vf vietoje. Ar dar galiu pasinaudoti vf vieta studijuojant magistrą atskirai? Ačiū
VDU
Greta rašė: Laba diena, esu baigusi VU teisės fakultete 5 metų trukmės vientisasias studijas, kurios suteikė magistro laipsnį. Studijavau vf vietoje. Ar dar galiu pasinaudoti vf vieta studijuojant magistrą atskirai? Ačiū
Laba diena, Taip, galite bandyti pretenduoti į magistro VF studijas. Linkėjimai! VDU
Martynas
Sveiki, norėjau pakalusti ar galima pretenduoti į VF vietą kolegijoje ar universitete baigus profesinį ?
VDU
Martynas rašė: Sveiki, norėjau pakalusti ar galima pretenduoti į VF vietą kolegijoje ar universitete baigus profesinį ?
Laba diena, Pretenduoti į VF vietą universitete galima, jeigu atitinkami nustatyti minimalūs reikalavimai VF vietai, kurie priklauso nuo vidurinio išsilavinimo įgijimo metų. Linkėjimai! VDU
Lina
Sveiki, ar yra tikimybė įstoti į vf Logopedijos sesijines studijas Kaune papildomo priėmimo metu? Koks žemiausias balas įstojusio į šias vf studijas 2021 metais? Ačiū
VDU
Lina rašė: Sveiki, ar yra tikimybė įstoti į vf Logopedijos sesijines studijas Kaune papildomo priėmimo metu? Koks žemiausias balas įstojusio į šias vf studijas 2021 metais? Ačiū
Laba diena, Tikimybė visada yra :) Tačiau viskas priklausys kiek vietų liks po pagrindinio priėmimo etapo. Praaėjusiais metais paskutinio įstojusio į VF vietą šiose studijose konkursinis balas siekė 5,77. Linkėjimai! VDU
Agota
Sveiki, ar metus vf studijas galima pretenduiti į kitą vf vietą?
VDU
Agota rašė: Sveiki, ar metus vf studijas galima pretenduiti į kitą vf vietą?
Laba diena, Galite pretenduoti į VF vietą, jeigu mestose studijose išnaudojote ne daugiau nei pusę studijų kreditų. Linkėjimai! VDU
anonimas
Sveiki, esu pabaigus bakaluro studijas, pusę laiko jas mokiausi vf, kita pusę ne. Ar dabar, turint paskolą, įmanoma įstoti į antras bakalauro studijas į vf vietą?
VDU
anonimas rašė: Sveiki, esu pabaigus bakaluro studijas, pusę laiko jas mokiausi vf, kita pusę ne. Ar dabar, turint paskolą, įmanoma įstoti į antras bakalauro studijas į vf vietą?
Laba diena, Norint antrą kartą pretenduoti į VF vietą, pirmose studijose negali būti VF vietoje išnaudota daugiau nei pusės kreditų. Turima paskola įtakos šiuo atveju neturi. Linkėjimai! VDU
Sandra
Sveiki. Esu pabaigui bakalaurą, pilnai išnaudojusi kreditus. Ar galiu dar kartą stoti į VF vietą į Pedagogiką gamtamokslinėje kryptyje? (klausiu, nes kaip suprantu šiais metais vietų skaičius į pedagogikos kryptį neribojamas). Arba jei negaliu stoti pagrindinės seisjos metu, gal galiu pretenduoti per papildomą priėmimą į VF vietą?
Vaiva
Sveiki, kitais metais baigsiu bakalauro studijas kolegijoje vf vietoje, ar įmanoma jas pabaigus pretenduoti į universitetinio bakalauro studijas irgi vf vietoje? ( studijų programa nesutampa)
VDU
Sandra rašė: Sveiki. Esu pabaigui bakalaurą, pilnai išnaudojusi kreditus. Ar galiu dar kartą stoti į VF vietą į Pedagogiką gamtamokslinėje kryptyje? (klausiu, nes kaip suprantu šiais metais vietų skaičius į pedagogikos kryptį neribojamas). Arba jei negaliu stoti pagrindinės seisjos metu, gal galiu pretenduoti per papildomą priėmimą į VF vietą?
Laba diena, Pretenduoti į VF vietą galite, jeigu dar neišnaudojote VF vietos tos pačios pakopos studijose (išnaudota tuo atveju, jeigu VF vietoje išklausėte pusę ar daugiau kreditų). Linkėjimai! VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]