Vienas iš tokių mokinių buvo Valerijus Nikitin. Jis mokėsi virėjo specialybės 638 grupėje. Besimokydamas jis domėjosi maisto ruošimu, įvairiomis technologijomis. Todėl pagilinti savo žinias bei įgauti dar daugiau naudingos patirties jis pasirinko praktinį mokymą atlikti ne tik mokykloje, bet  kartu su mokinių grupe išvyko į Ispaniją. Savo sukauptas žinias jis galėjo pritaikyti ir per baigiamąją praktiką, kurios metu jis buvo įdarbintas restorane – viešbutyje „ Da Antonio“ prie Katedros. Vėliau Valerijus dirbo japoniškų patiekalų restorane „Osaka“, šiuolaikinės namų virtuvės restorane – vyninėje „Debuit Cafe“ ir kituose. Ruošė įvairius furšetus, banketus. V. Nikitin supranta, kad šiuolaikinis kulinaras maistą ruošia ne tik skaniai, bet ir sveikai, geba jį gražiai patiekti.

                      Buvęs mokinys V. Nikitin šiuo metu dirba amerikietiško stiliaus restorane „ Smoke house“. Jame ruošia įvairius patiekalus, taip pat pat mėsą termokulinarijos metodu. Dirbdamas su nauja įranga, moderniomis technologijomis jis savo žinias jau gali perteikti ir kitiems būsimiems virėjams. Todėl restorane „ Smoke house“ praktiką taip pat atliko ir mano auklėtinė, 631 grupės virėjo specialybės mokinė Inga Zareckaja. Įdomios ir,  žinoma,  reikalingos praktikos metu abu mano mokiniai suprato, kad tai yra jų pirmieji laipteliai į virėjo pasaulį, kuriais jie sėkmingai gali kopti ir toliau. Svarbu nepamiršti, kad virėjas – kulinaras turi nuolat tobulėti stažuotėse,  nepamiršti perteikti savo žinias kitiems.

                      Ir svarbiausia, niekada nepamiršti būti geros nuotaikos. Nes jei kulinaras yra geros nuotaikos –  tai ir jo paruoštas maistas tikrai bus skanus!