Jaunimas, kuris domisi maisto gaminimu, jo patiekimu, visada laukiamas Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje. Čia jūs būsite supažindinti su maisto ruošimo ypatumais, jo gamybos reikalavimais, patiekimo subtilybėmis. Tie, kurie labai domisi šia specialybe, gerai mokosi ir lanko užsiėmimus, siunčiami tobulintis į kitas šalis: į Norvegiją, Daniją, Italiją, D. Britaniją ir kitur. Stažuotėse mokiniai ne tik susipažįsta su kitų šalių virtuve, bet tobulina anglų kalbos žinias, plečia akiratį. Iš stažuočių mokiniai grįžta  patobulėję, dar labiau nusiteikę domėtis pasirinkta virėjo specialybe. 

Jei maisto ruoša yra ne tik darbas, bet ir pomėgis, aistra, toks virėjas bus kiekvieno darbdavio svajonė. Virėjo profesijoje reikalinga ir vaizduotė, išradingumas, noras eksperimentuoti. Taigi svarbu būti susipažinusiam su klasikinės kulinarijos pagrindais, bet nebijoti ir improvizuoti...

Sėkmės pasirinkusiems virėjo specialybę!