Atvykę mokiniai dirbo skirtinguose restoranuose. Čia jie išmoko gaminti, puošti, patiekti tradicinius prancūziškus patiekalus. Darbo metu susipažino su naujomis technologijomis maisto ruošime, patobulino savo užsienio kalbos žinias profesinėje veikloje.

Centre Européen de Formation et de Promotion Professionnelle par Alternance pour l'Industrie Hôtelière (C.E.F.P.P.A.) mokykloje vyko atvirų durų diena. Jos metu vyko įvairių šalių pristatymai. Lietuvą atstovavo ir mūsų mokyklos mokiniai. Kasmet išrenkamas produktas ir iš jo gaminami patiekalai. Šiais metais tai buvo artišokas. Mokiniai iškepė pyragą su artišoko įdaru, paruošė užtepėles ir įdarė artišokų lakštelius. Atsakė lankytojams į visus dominančius klausimus. Dirbdami jie įgijo pasitikėjimo savimi ir tobulėjo.

Laisvalaikiu jie keliaudavo. Aplankė Paryžiaus Dievo Motinos katedrą (Notre-Dame de Paris), Europos Parlamentą, Šokolado muziejų, plaukė Starsbūro kanalais, grožėjosi senamiesčiu.

     Gauti įgūdžiai ir patirti įspūdžiai suteikia dideles galimybes ateičiai.