Stažuotė vyksta Roskildės mieste Danijos mėsos pramonės koledže.
Pirmąją savaitę mokiniai buvo supažindinti su bendra tvarka mokykloje ir darbo organizavimu, programa, pravestos teorinės pamokos sveikos mitybos ir higienos klausimais. Prasidėjo praktiniai užsiėmimai pagal virėjo mokymo programą: mokiniai dirbo suskirstyti po keturis į penkias grupes ir kiekviena grupė atliko tuos pačius darbus. Baigus gaminimą patiekalai buvo patiekti tinkamuose induose ir pristatyti praktikos vadovei Anjai. Mokytoja pateikė darbo pastebėjimus (paaiškino klaidas, pagyrė). Kiekviena savaitė užsibaigs darbais prie testų, kuriuos mokiniai turės pristatyti priešpaskutinė savaitę. Projekto organizatoriai rūpinasi mokinių laisvalaikiu, kultūriniu švietimu. Atviros kompiuterių klasės, bilijardo patalpos, treniruoklių salės.