Būsimieji konditeriai išmoksta pagaminti visas tešlas, kremus, glajus, įdarus, dekoravimo elementus. Išmokus pagaminti pusgaminius prisilaikant receptūrų ir technologijos, galima paruošti įvairius konditerinius gaminius ir gražiai, skoningai juos papuošti. Todėl didelis dėmesys skiriamas mokinių meniniams gebėjimams ir estetiniam skoniui lavinti. Turint konditerijos žinių pagrindą, galima eksperimentuoti, kurti savo receptūras, improvizuoti.
Kasmet konditerių profesijos mokiniai savo gebėjimus atskleidžia Tradicinėje mokyklos Kaziuko mugėje ir atvirų durų dienomis mūsų mokykloje.
Praktinių darbo įgūdžių konditeriai įgyja mokymo dirbtuvėse ir atlikdami praktiką miesto konditerijos įmonėse, kur yra šiuolaikiniai mechaniniai, šiluminiai ir šaldymo įrengimai, taikomos naujos žaliavos ir gamybos technologijos.
Išmokę konditerijos meno, galėsite gilinti įgytas žinias stažuotėse užsienyje: Prancūzijoje, Danijoje, Italijoje, Suomijoje ir kt. ne tik ES valstybėse.
Graži mokykla, šaunūs mokytojai, gerai įrengtos mokymosi klasės ir maisto ruošimo dirbtuvės laukia jūsų Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje.