Žengti pirmuosius žingsnius visuomet sunku, kaip ir parašyti pirmąjį žodį. Iš pradžių mokomės rašyti linijas, kilpeles, raides, o tik vėliau – žodžius.
Net ir į virtuvę būna sunku žengti pirmą žingsnį. Bet gaminti gali tikrai visi. Kaip ir kitose srityse, taip ir virtuvėje vieniems sekasi geriau, kitiems galbūt ne taip. Bet maisto gaminimas pavaldus kiekvienam.
Valgis ir gėrimai tai ne tik pagrindinis mūsų gyvenimo poreikis, bet ir maloni proga susitikti su draugais, artimais žmonėmis prie šventinio stalo.
Sparčiai besiplečiantis restoranų verslas diktuoja vis naujas patiekalų patiekimo tendencijas. Šiai dienai labai svarbios ekologiškos žaliavos iš kurių gaminami ekologiški patiekalai.
Jei nori išmokti patiekalų gaminimo paslapčių, rinkis Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokyklą.