DEV

Klausimai apie LKKA

Sveiki;) Kokių egzaminų ir metinių pažymių reikia, stojant į LKKA turizmo ir sporto vadybą?
Gabija
Sveiki;) Norėjau paklausti, ar stojant į LKKA turizmo ir sporto vadybą būtinas anglų kalbos egzaminas? Ar galimas ir rusų kalbos egzaminas?
Marius
Sveiki, i kokius fakultetus ir sritis galima butu istoti lkka su lietuviu matematikos ir anglu egzaminais? Kalba eina ir apie valstybes nefinansuojama vieta. Ar galima butu istoti i ta sriti su masazais arba pedagogika (treneris mokytojas)
Žygimantas
Sveiki, esu abiturientas turintis fizine negalia. Galvoju apie studijas Jusu universitete Turizmo ir Sporto vadybos fakultete. Noreciau suzinoti apie galimybes istoti, studiju trukme ir reikiamus dalykus, norint istot i sia specialybe.
M.
Laba diena, norejau paklausti, ar norint stoti i kineziterapija visada butinai reikia matematikos arba chemijos? Jeigu taip, tai kokiu budu man laikyti viena is siu egzaminu jei vidurine esu baigusi pries 2 metus? Labai aciu uz atsakyma.
Krepšinis
Laba diena, norėčiau paklausti kokius egzaminus privaloma laikyti,norint įstoti į Treniravimo sistemas? Ir su kokiais balais galima įstoti į nemokamą,o su kokiais į mokamą?
Ačiū.
Laura
Laba diena,norėčiau sužinoti ar stojant į Treniravimo sistemas (krepšinis), vietoje kūno kultūros metinio pažymio, krepšinio metinis pažymys yra didelė problema? (turiu pasirinkus krepšinį, o ne kūno kultūrą.
Ir taip pat ar išsilaikius Kūno kultūros ženklą jis padėtų stojant į šią specialybę?
jeva
kaip ten einas visiem
Andrius
sveiki, tai jei gerai supratau stojant i Treniravimo sistemos studiju programa reikia siu egzaminu: lietuviu, uzsienio, biologija. Metinio pazymio - matematika,ar tinka rusu uzsienio kalba?;)ir kokie balai turi but kad istociau i nemokama ir pagal kokia formule skaiciuojami sie balai?
Dekui;)
Andrius
Prie to paties,pasirinkęs šią sritį galesiu dėstyti kuno kultūra ar būti krepšinio treneris?
AAA.
Sveiki,
Gal kas galite pasakyti tiksliai kokių egzaminų reiktų stojant i Sporto ir turizmo vadybą? Kiek suprantu Lietuvių bei Anglų k. būtinai, o dėl Istorijos ir Matematikos tai galimas vienas iš jų egzamino pažimys, o kitas metinis pažimys? :)
Ačiū už atsakyma.
aukselis204
Ar galima įstoti į kineziterapija be matematikos ir chemijos egzamino? tik su jų metiniais pažymiais
Simona
Sveiki, noriu paklausti į kokias specialybės sritis galėčiau įstoti laikydama lietuvių, užsienio k., biologijos valstybinius egzaminus? chemija man nelabai sekasi, tai su ją nelabai noriu turėti bendrų reikalų :D, jeigu galite į el. paštą sskirkaite@gmail.com
AČIŪ
Gytis
Sweiki noriu paklausti kokiu reikia egzaminu stojant i kineziterapija šeis metais ? ir kas sudaro daugiaus balu.
Milita
Sveiki. Sakėte, jog papildomi balai pridedami tiems, kas stoja į treniravimo sistemą. Mane domina kaip tie balai skirtstomi? Jie pridedami tik už vienerius metus ar ir už daugiau? Pvz. jeigu rinktinės narė esu jau 4 metus tai kaip jie bus paskirstomi? Ačiū.
Eliza
Sveiki. Noreciau suzinoti tiksliau apie sutarti su Sporto centru kai istojama i Treniravimo sistema? Kas tai per sutartis? Aciu
Trololo8
Laba diena,
Aš norėčiau paklausti ar stojant į Kineziterapija galimą pasiimti chemija B lygiu ir siūsti tą metinį pažimį?
karolis1992
sveiki, ruošiuos laikyti Lietvių kalbos, biologijos, istorijos ir galbūt matematikos egzaminus. ar LKKA yra specialybių su tokiais egzaminais?
Kineziterapeute
Kurie nori įstoti į kineziterapiją tai be chemijos ar matematikos egzamino neįstosit. Nes reikia arba chemijos, arba matematikos egzamino įvertinimo :) Daugiausiai balu sudaro biologija ir chemija\matematika.
Milita
Sveiki. Sakėte, jog papildomi balai pridedami tiems, kas stoja į treniravimo sistemą. Mane domina kaip tie balai skirtstomi? Jie pridedami tik už vienerius metus ar ir už daugiau? Pvz. jeigu rinktinės narė esu jau 4 metus tai kaip jie bus paskirstomi? Ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]