DEV

Klausimai apie LKKA

Viktorija
Laba diena :) kitais metais noriu stoti į kūno kultūrą ,geriausia specialybė būtų-trenerė.Norėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia stojant ir kiek procentų?Ar anglų kalbos būtinas egzaminas ar užtektų metinio pažymio? Dėkui.
Loreta
Labas vakaras :) kitais metais noriu stoti į kūno kultūrą,geriausia specialybė būtų trenerė.Kokių egzaminų reikia norint įstoti?Ar būtinas anglų egzaminas,nepakanka metinio pažymio?Dėkui
Tomas
Laba diena as kaip ir kiti noriu paklaust ar butina anglu k. egzamio ar uztektu tik metinio pazymio
Tomas
i kuno kultura mokitoju
Santa
Kokių egzaminų reikia stojant į kūno kultūrą ir šokį?
Jolita
GAl galite parasyti visas kuno kulturos specelybes kokios yra Lkka mokykloje?
Donata
Sveiki . Noreciau poaklausti kokiu egzaminu reikia norint studijuoti kuno kultura ir sporta ?
krista18
esu 12-toke,mano mokymosi vidurkis 8,9 visi A lygiai.Kaip issilaikysiu egzaminus sunku pasakyti,taciau noreciau paklausti ar butu ymanoma istoti su lietuviu,biogijos,istorijos egzaminais,be anglu egzamino,bet su metiniu pazymiu A lygiu?Jei galima tai kokiomis mokslo kryptimis ?
Linas
Sveiki Jei as bandyciau stoti i Treniravimo sistemas ta prasme noreciau krepsinio treneriu tapti ir man uzsienio kalbos yra sunkiausias dalykas nors po biski stengiuosi kokio Egzaminu pazimio reiketu stojant i LKKA Krepsinio treneriu ar tiesiog iskalikai ir nieko kito nebereikia?
Mergina
Laba diena, norėčiau sužinoti ar būtų koks pliusas stojant į LKKA tarkim sporto edukologija, jei užsiimu karate ir esu apsigynusi diržų?
Laris
Laba diena, noreciau suzinoti ar galima istoti i Treniravimo sistema (krepsinio treneris) nelaikant uzsienio kalbos egzamino ir laikant biologija, lietuviu ? Aciu
Norintysis
Laba diena Noreciau suzinoti, ar butu galima istoti i Kuno kultura , jei laikyciau tokius egzaminus : Istorija, Anglu, Lietuviu Ir galbut bialogija ( ir tureciau metini matematikos pazymi?)
donce
kokie yra lkkz normatyvai 12 klasei?
LVL
Noreciau suzinoti kokius egzaminus reikia issilaikyti,kad butu galima sporto vadyba studijuoti
VilmaAa
Norėčiau sužinoti su kokiais mažiausiais balais praeitais metais įstojo į vf į sporto vadybą?
Toma
Laba diena,
Kokiu egzaminu reikia stojant y kuno kulturos ir sokiu studiju programa?
Rosi
Labas vakaras. Norejau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i Tinklini arba sokima ir ar tureciau galimybe istoti i valstybes finansuojama vieta be uzsienio kalbos egzamino?
SIMONA
sveiki ar butu imanoma istoti be uzsienio kalbos?
Miglė
Kokių egzaminų reikia ir kokių dalykų reikia stojant į lkka?
Į kokią specialybę galėčiau įstoti be biologijos egzamino?
Jovita
Labai prasau atsakyti i musu uzduodamus klausimus.Mes lbai nekantraujame.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]