DEV

Klausimai apie LKKA

bat
Laba diena. noreciau suzinot informacijos apie treniravimo sistemas : Jeigu biologijos nelaikyciau, bet metiniai tokie : biologija B lygis 8 , kuno kultura 10 + islaikyta iskaita(pavasari buna) + sokiu teorija 9 , istorija A lygis 8.
Mane domintu ar sitie metiniai man duotu balu stojant ir kiek. Dekui
Mantas
I kuria specelybe galeciau istoti laikant lietuviu, biologija, geografija, istorija ir matematika? anglu B lygio metinis matematika taip pat B lygis. Ar butu imanoma istoti i valstybes finansuojama vieta? isanksto dekui uz atsakyma :D
Justina
Sveiki, ar įmanoma įstoti į turizmo ir sporto vadyba išlaikius lietuvių, anglų ir istorijos egzaminus?
Laurynas
Sveiki,noreciau suzinoti ar su siais egzaminais bei pridetais balais uz sportinius pasekimus galima butu istoti i turizmo ir sporto vadyba,Lietuviu kalba,istorija ,biologija ,metiniai auksti uzsienio ir matematika.
Tomas
Laba diena. Girdėjau, kad yra, ar bus priimtas įstatymas, kad stojant į Studijas Lietuvoje nereikės metinių pažymių. Ši pataisa neviešinama, nes norima sumažinti įstojusių į aukštasias mokyklas skaičių, ar tai teisybė?
Magma
Sveiki, noreciau suzinoti kokius dalykus 11 klasej reikia rinktis A lygiu, kuriuos galima B lygiu, kokiu egzaminu ir metiniu balu reikia stojant i sportine rekreacija ir turizma.
Justė
Laba, koks buvo minimalus balas įstojusiojo į vf kineziterapiją 2010? dėkui
aviliukas
Laba diena. Norėčiau paklausti, ar įmanoma įstoti į kūno kultūros specialybę, jei nesu lankiusi sporto mokyklos ,ar kokio sporto būrelio? Iš kūno kultūros turiu 10.
Gediminas
laba vakara,

turiu toki klausima ar galima paduoti stojimo dokumentus stoti i LKKA jei dbr studijuoju kitame universitete ? ar pirma butinai turiu nutraukti sutarti su dabartine svietimo istaiga ?
nimfaa
Laba diena

Kur galeciaun istoti su tokiais egzais;
lietuviu,
istorija,
informatika,
daile.(
aciu
aviliukas
Sveiki, dar norėjau paklausti,ar stojimui į kūno kultūra turi įtakos kūno kultūros ženklas? jei taip,tai kaip jis gaunamas?Dėkoju.
Edvinas
sveiki. noriu paklausti, ar įmanoma butu įstoti į treniravimo sistemas be uzsienio kalbos egzamino? gal uztektu tik metinio ivertinimo?
arnoldas
laba diena as norejau paklausti,kokiu dalyku reikia jaeigu nori buti treneriu.?
Dj smash
laba diena, ar butu imanoma istoti i kuno kultura ar treniravima i VF jeigu mano balas 15?
Justinas
Laba diena, būtų įmanoma įstoti į treniravimą ar turizmą ir sporto vadybą? su lietuvių mokykliniu, istorijos valstybiniu, geografijos mokykliniu ir karate pasiekimais? aišku ir anglų metiniu pažimiu :))
mante
Laba diena,
Mielieji, ar jūs skaitote senesnes žinutes, paskelbtas šiame forume ir ar uždavę klausimą pasidomite koks buvo atsakymas?
Nes atrodo, kad atsakinėti į jūsų užduodamus klausimus yra bergždžias darbas...
Minvydas
Laba diena noreciau paklausti. Noriu stoti i LKKA ir nelabai man sekasi su uzsienio kalba ar galima butu be uzsienio kalbos egzamino stoti? arba su kitokiu?
Lolita
Sveiki, net nežinau ką daryti. Laikau istorijos, biologijos,geografijos,lietuvių kalbos egzaminą. Visi valstybiniai. Su tokiais egzaminais kur įstočiau ?
Paulina
Noreciau studijuoti turizma. kokiu egzaminu man reikia?
Kamile
Kada reikia laikyti motuvacine testa?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]