DEV

Klausimai apie LKKA

Laura
Sveiki,kada bus galima laikyti motyvacini testa?
egle
Labadiena norėčiau paklausti Ar galima stoti į kinezeterapiją laikius Biologijos, Anglų, Lietuvių brandos egzaminus? (matematika, chemija mokausi B lygiu)
Karolina
sveiki. kokiu reikia egzaminu stojant i trenerius?
Andrius
laba diena, jei laikau lietuviu, matematika ir istorija. i kokia specialybe is lkka galeciau istoti?.
Lukas
Sveiki norėjau paklausti ar kyokushin karate jauniu (16-18m) rinktines nariams taip pat taikomi 4 papildomi balai? stojant i turizmo ir sporto vadyba.
aaaaa
noriu paklausti ar imanoma istoti be biologijos egzamino? tik su metiniu?
aaaaa
noriu paklausti ar imanoma istoti be biologijos egzamino? tik su metiniu?
hala
jeigu laikyciau, lietuviu, biologija, geografija, ar imanoma istoti i treniravimosi sitemas?
Šarūnas
Sveiki. noriu paklausti. ar imanoma istoti i valstybes finansuojama vieta nelaikant uzsienio k. egzamino.? jei galit rasykit i sarunas.bladika@gmail.com
karolina
noreciau stoti i sportinius sokius, kokie reikalingi egzaminai, kad istociau i nemokamas studijas?
kastytis
labas kokiu egzaminu reikia norint stoti i sokiu pedagogika?
Klaustukas
Kokių egzaminų bei dalykų vidurkių reikia stojant į LKKA Treniravimo sistemas? Ir jei taip gaunasi, jog neįstoji į nemokamas studijas, kokios būtų kainos? Jei nesunku, atsakymą atsiųskite į dziugask36@gmail.com
Klaustukas
Ir beje, jeigu nelaikai biologijos egzamino, bet turi kaip dalyką ar yra galimybė įstoti į nemokamą? Taipogi, jeigu nesunku atsiųskite atsakymą į dziugask36@gmail.com
justina
labas,noreciau paklausti norint stoti y lkka pasirinkau biologija,lietuviu,,kuno kulturos metinio pazymio,bet reikia anglu kalbos ar butinai man egzamino reikia laikyti ar tik galima butu su metiniu pazymiu istoti?
Abituriente
Laba diena, norėčiau studijuoti kineziterapiją, dabar turiu chemijos B lygį,laikysiu matematikos, biologijos ir lietuvių valstybinius egzaminus. Chemija sekasi ne itin gerai. Ar bus nuimama daug balų dėl B lygio stojant ir ar platus chemijos kursas studijų programoje?
Draugiškas
Prašau atsakykite: ar įmanoma įstotį i į kūno kultūrą, treniravimo sistemas be biologijos egzamino, net be metinio pažymio? Jeigu laikyčiau Anglų, Lietuvių, Matematiką. Ir jeigu aš mokausi,tokį dalyką kaip integruotą mokslą. Jame įeina biologija,chemija ir fizika viename, gal man užtekto jo metinio pažymio?
valdis15
noriu stoti kuno kulturos mokytojus niekur nerandu kokie yra reikalingi egzaminai? ar cia dar kasnors atsako i klausimus? aciu :)
asks
Jai norit istoti i LKKA treniravizo krepsinio specelybe, kokius reikia dalykus pasirinkti 11-12klaseje, ir kokiu egzaminu reikia? Esu zaides rinktineje
Vika
Noriu stoti i kineziterapija, laikysiu matematika,lietuviu ir bio, o chemijos metini pazymi rasysiu. Ar imanoma studijuoti kineziterapija, jei chemija mokausi b lygiu? Ar yra atskira chemijos paskaita?
Vivafresh
Sveiki, norėjau užduoti kelis klausimus :) Vis ieškau ir nerandu man reikiamų atsakymų apie egzaminus, kurių reikia stojant į kineziterapiją. Taigi,lietuvių egzaminas turi būti valstybinis ar užtenka mokyklinio? Stojant į kineziterapijos specialybę bus stojamieji egzaminai? Koks nemokamų vietų balas? Ar nepasikeitė egzaminai, tiksliau ar vis dar galima rinktis iš chemijos ir matematikos? Šiam kartui tiek :) Iš anksto dėkoju už egzaminus. Pagarbiai, Gerda.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]