DEV

Klausimai apie LKKA

Indrė
O galima studijuoti neakivaizdžiai "Kūno kultūra ir šokis" LKKA?
Gabriele
Laba diena, kur galima istoti turint lietuviuk matematika ir istorija valstybinius kuno kulturoje?
Kęstutis
Galima būtu įstoti i lkka, treniruočių sistemos be matematikos egzamino? ir be chemijos egzamino?
Aleksandras
Laba Diena, noreciau paklausti, as noriu studijuot sporto ir turizmo vadyba, zinau, jog 12-oje klaseje man reikia laikyti lietuviu kalbos uzsienio kalbos bei matematikos egzaminus,o reikia istorijos??
emilis70
Laba diena, esu 10-okas ir man riekia pasirinkti mokymosi dalykus A ir B lygiu taigi ka imti kad galėčiau istoti i LKKA ? norėčiau stoti i Kūno kultūra arba į treniravimo sistema. ir kokiu reiktu egzaminu jiems?
Taip
Laba diena. Norėčiau sužinoti į kokia specialybę galėčiau įstoti LKKA su tokiais brandos egzaminais: lietuvių k., biologija, istorija, dar be to neturint užsienio kalbos?
ugne123
Ar istociau i kuno kulturos akademija su istorijos,biologijos ir lietuviu egzaminais?
xxx
Laba diena, norejau paklausti, kiek siais metais nemokamu vietu yra stojant i kineziterapija, ir koks konkursinis stojamasis balas?
Dell
Sveiki :)Būsiu 11-okė ir jau seniai planuoju studijuoti kineziterapiją. Planuoju laikyti lietuvių,chemijos,biologijos ir anglų egzaminus,o matematiką mokintis B lygiu. Ar būtų įmanoma išvis įstoti į LKKA? Ir ar yra šansų į vf vietą? :)
sunny1993
Dell , kad įstot tai 100% įstosi. Vf reikia surinkti kiek žinau gerus balus iš egzamino , o į mokamas ir su žemesniais balais. :) Sėkmės
osaule
Esu vienuoliktokė,kitais metais planuoju laikyti anglų, biologijos, istorijos, lietuvių kalbos egzaminus ir mėginsiu stoti į kūno kultūrą ir šokį. Tiesa, ar man išvis reikalingas istorijos egzaminas?:) ir ar turi kažkokios įtakos stojimui,jog 12 metų šoku sportinius šokius?
JOLITA
Laba diena, norėčiau soti i Turizmo ir sporto vadybą ar yra tikimybė patekti į nemokamą valstybes finansuojamą vietą su 16,5 balu ?
Robertas
Laba diena norėčiau istoti į treniravimo sistema ir kokius man reiktu laikyti egzaminus ?
paula
Laba diena, noreciau paklausti ar yra bent kokia galimybe istoti i kineziterapija, i mokama vieta, nelaikius biologijos egzamino?
egle0410
Sveiki,ar yra butinas kuno kulturos metinis pazimys stojant i LKKA kuno kultura?(nes pas mus kuno kultura vertinama iskaita)
domas
sveiki, noreciau paklausti, ar galeciau stoti i turizmo ir sporto vadybos specialybe su valstybiniais lietuviu -29%, anglu-37% ir istorijos egzaminais (matematikos A lygio metinis 6).Ar galima tiketis vf.
Slawa
Sveiki. Islaikiau rusu ir anglu valstybinius egzaminus. Vienas ju, zinoma, geresnis. Kuri is ju isrinks jie? Ar man paciam kur nors reikia atzymet, kad jie isrinktu geriau islaikyta egzamina?
Slawa
Dar noreciau paklaust iki kada galima buvo islaikyti motyvacini testa? Ar bus pakartotinis testas i vf vietas? Aciu.
Rūta
Sveiki, norėčiau paklausti ar tikrai stojant į treniravimo sistemas, į valstybės nefinansuojamą vietą, patekus į kokią nors Lkka komandą(pvz: krepšinio ar futbolo)nereikia mokėti pusė sumos už mokslą, arba kažkokios jos dalies?
Ruta
Sveiki, noreciau paklausti ar stojant i treniravimo sistemas, i valstybes nefinansuojama vieta, patekus i kokia nors Lkka komanta(pvz krepsinio arba futbolo) nereikia moketi puse sumos uz moksla, arba kazkokios jos dalies?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]