DEV

Dirbti stiuardese/stiùardu

Nnnn
Dirbau litcargus'e registracijoje keleiviu,svarsciau ar eiti dirbti siuatrdese ar ne nes buvo galimybe ir kolege mano perejo, paskui taip isejo kad nebedirbu ir nutolau nuo to aviacijos pasaulio o taip man patinka - tikrai prie duses labai:(Kas skraido gal zinote gal reikalingos kur?Patirti su keleiviais turiu,viskas cia tvarkoj, tik kad pazistamu ten Vilniaus oro uoste ne taip jau daug liko...
Mano pastas: agnytea82@gmail.com
Ausra
mmm idomu...:)
turiu pazystama kuri visai nesenai praejo stuardeses kursus:)
Ogi taip
1. Is 200 simtu panu vien tik po pokalbio atkrito puse:)
2. sunkus orentacinis testas
3. 100m plaukimas baseine, nusokant nuo lieptelio
4. 2d tyrimas sveikatos iki plauku galiuku
Smagu inai pateko!
Sekmes visoms!
Melly
O jei stiuardese dirbi iki 30 metų ,ką tuomet daryti sulaukus 30 metų??
Besidominti
Va cia tai geras klausimas. Ka daro stiuardeses po 30 ???
Melly
Atsakykite kas nors !!!
;)p
ka ka toliau dirbi negi mirt ruosies =DDDDD skraidyt gali kad ir visa gyvenima =) tik mes to nematom nes pas mus visos avialinijos po keleriu metu bankrutuoja=DDD o siaip tai yra teke tutikti kolegu kurie ir virs 50 metu skraido ;)
;)p
bet keista net kaip jus zmones isivaizduojat kokios baisios atrankos ir kriterijai...bijai vilko neik i miska=D rimtai nieko baisaus ten nera plaukt manau kiekvienas mokame o toliau ko reikia tai kursai ir ismokina;)o per atranka svarbiausia motyvacija-i tai kreipia visos avialinijos didziausia demesi, kas nores prasidet su zmoguciu kuris po metu mes darba nors visi trainingai ir uniformos kartu sudejus kainuos apie 10000 lt? neapsimoka;) todel nemykit per atrankas ten be a e ee i ir kitas balses,bukit uztikrintos motyvuotos ir pirmyn;)
dziuljeta
Labadiena ...Esu 26m.moterys,pabaigus vilniaus kolegijos bendrosios praktikos slaugytojos studijas ,(šaka- bendruomenes slauga)suteiktas slaugos profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis ir bendrosios praktikos slaugytojo profesine kvalifikacija.Bet labai noreciau dirbti stiuardese, noreciau suzinoti kur man reiketu kreiptis?
;)p
ne nu ziuriu cia beprasmiska rasyt nes vistiek niekas neskaito ir tuos pacius klausimus uzdavineja...pasiskaitytkit viska nuo pradziu ir bus aisku jei IDOMU KAM DAR Qatar airlines vygdo atrankas dabar nueikit i QATAR tinklapi ir pasiziurkit kur vyks,airbaltic taip pat renka zmones Airbaltic.com ryanair taip pat ryanair.com :) matau beprasmiska nes tik norit o nieko nedarot ;) sekmes toliau svajojant;)niekas cia jums neparasys kur nueit ir ka pasakyt, biski patys pasidomekit bent jau ;)
naujoke
Sakykit, panos :) gal kas zino kiek kainuoja trainingai? ar juos apmoka tarkim Qatar avia linijos?
Naktibalda
Istiesu tai man juokingai atrodo kai raso savojau dirbti bla bla... zmones, juk svajones reikia siekti savo darbais o ne skaityti komentarus internete. Jei jau taip svajojate, tai mano nuomone pradekite veikti pacios. Tusinukas, popieriaus lapelis, keli skanbuciai i kam tikras kompanija ir pagrindine info jau jusu rankose :)
Erika
Taigi taigi. Gyvenam tik vieną kartą, tad negalima paleisti savo svajonės. O aš regis vis labiau užsisvajoju apie orlaivio palydovės karjerą. Ir aš bandysiu siekti šios svajonės. Kiek nervų susigadinau, begalvodama ką studijuosiu, baigusi mokyklą. Ir likus vos pusmečiui, Litexpo dėka, užsikabinau už šios specialybės. Reikia tik anglų kalbą išmokti. Bet manau viskas įmanoma. ;]
Stiuardesė
Visai užmiršau, kad kažkada čia parašiau.
Dėl Gustaičio tai truputį susimaišiau, dar kai aš jauna buvau, tai ten buvo tokie kursai. Buvo galima derinti su kitais mikslais. Bet čia labai labai seniai buvo, kai aš į mokyklą dar ėjau.
Dėl aukštojo išsilavinimo, jis visą laiką buvo privalumas, nes atceit parodo, kad žmogus išsilavinęs.
Dėl grožio, kai aš ėjau į atrankas, tai labai reikalavo, kad plaukai NEDAŽYTI, sutvarkyti, be kosmetikos ir pan.
Dabar lietuvoje galite kreiptis į Star1 airlines, ieško stiuardesių. Ir aš norėčiau, bet mano sutartis su FlyLAL Charters pasirašyta. Jei galvojat, kad atrankos žiaurios, tai jos palengvėjo, nors didelė konkurencija. Aš šį darbą pradėjau dirbti prieš 12 metų, tuomet atranka buvo kraupi...
Stiuardesė
Kažkur buvo klausimukas dėl amžiaus.
AMŽIUS - NE RIBA. Po 30 metų gali dirbti toliau. Galit paskaičiuoti kiek man 24 (kai pradėjau) + 12 (dirbu) gauname 36 metai. Ir dar vis dirbu. Yra virš 40 pas mus dirba ir nieko. Kuo daugiau metų, tuo didesnė patirtis. Bet jei vaiko susilauki, tai jau pabaiga.
Kamilė
Sveiki, as noreciau dirbti stiuardese, bet esu strazdanota, kaip manote ar jos man galetu pakenkti atrankos metu?
Juuu
Taip noreciau stiuardeses darbo....bat nemoku anglu kalbos ...jauciu be sansu ten patekti...
Stiuardesė
Kamile, strazdanos nieko baisaus, jos tikrai nepakenks atrankoje.
Juuu, anglų kalbos nemokant, dirbti stiuardese be šansų. Reik ir kalbėjimo ir rašymo egzaminą (dabar pasunkėjo, nes didelė paklausa)laikyti bei treniruotės ir pirmi skrydžiai vyksta užsienyje. Bet padėtį galima taisyti, reikia pradėti mokytis. Pirmyn...
Kamilė
Aciu, uz asakyma, dabar tikrai esu apsisprendusi ;)

Noreciau dar paklausti, jeigu moki anglu kalba, bet rusu praktiskai nieko nemoki, ar i tai atsizvelgia? Tu kaip sakei, kad buna rasymo ir kalbejimo kurasai, jie buna anglu kalba, ar rusu?
Stiuardesė
Kamilei:
Savrbu mokėti angliškai rašyti, skaityti ir kalbėti. Kitos kalbos yra tik privalumas, bet jų niekas netikrina. (Aš tai kai pasakiau, kad moku angliškai, rusiškai, vokiškai, prancuziškai ir šiek tiek lenkiškai, tai paprašė žodį deguonis į visas kalbas išversti).
Kamilė
Supratau. Dekui dar karta, nes skaiciau, kad kazkokia panele nuejo i stiuardesiu atranka, pasake, kad nemoka rusu, ir jos nepaeme, vien del to.
O atrankos labai ziaurios buna? nes kiek prisiskaiciau, tai jau emiau manyti, kad praktiskai jos neiveikiamos ;D

Beto, i kokia kompanija, ir kokiam mieste tu ejai i stiuardesiu kursus?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]