DEV

ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

egleeeeee
kokie egzaminai reikalingi 3d 2d animacijos kūrimo studijoms ?
Administratorius
dailės stojamasis
Gaile
norejau paklausti apie architekturos studijas KTU. ten kaip matau reikia matematikos, lietuviu, ir uzsienio kalbos egzu :) (o kaip del fizikos? ji cia kaip matau nelabai dominuoja?) taip pat yra ir stojamasis kompozicija ir piesimas. beda tame, kad laiku nesusimasciau ir jokiu dailes mokyklu nebaigiau :( ar yra galimybe dar per du metus ka nors pakeisti? beja, girdejau apie papildomus kursus architekturos kryptimi, wykstancius KTU? ar butu gerai juos lankyti?
Gaile
norejau paklausti apie architekturos studijas KTU. ten kaip matau reikia matematikos, lietuviu, ir uzsienio kalbos egzu :) (o kaip del fizikos? ji cia kaip matau nelabai dominuoja?) taip pat yra ir stojamasis kompozicija ir piesimas. beda tame, kad laiku nesusimasciau ir jokiu dailes mokyklu nebaigiau :( ar yra galimybe dar per du metus ka nors pakeisti? beja, girdejau apie papildomus kursus architekturos kryptimi, wykstancius KTU? ar butu gerai juos lankyti?
agne
vadinasi galima chemijos nesirinkti nei A nei B lygiu, tačiau vis tiek yra galimybė įstoti į uneversitetą studijuoti architektūrą?
ter
ar reikia fizikos egzamino ar metinio pazymio norint stoti i architektura?is anksto aciu.
abiturientas
ar reikia fizikos egzamino notint istot i ktk? laikiau lietuviu anglu ir matematika, fizika lankiau a lygiu
abiturientas
i ststybos inzinerija
arnas
labai domina,ar įmanoma,pabaigus statybos inžinerija,KTU,stoti į architektūros magistrantūrą?.Jei yra išlyginamieji dalykai(papildomi moduliai),tai juos reikia mokytis dar kelis metus?
karina
as noriu studijuoti interjero dizaina.
gal galetumete nurodyti puslapius kur placiau apie tai parasyta.?
kokie dalykai yra reikalingi studijuojan interjero dizaina?
metu trukme?
Egidijus
Ar matematika labai svarbi statybos inzinerijai? Nes man nelabai ji tesiseka.
SfinksasLt
Mane irgi domina ši tema :)
Kiek supratau tai man stojant į 11 klase būtina pasiimti Matematika, Lietuvių Anglų, Dailę.... Ir kokią papildomą dailės mokyklą
Bet kiek girdėjau tai reik ir Fizikos, ir Chemijos.... Ir maždaug kiek reik % gauti iš kokių dalykų?
Ačiū....
SfinksasLt
Oi sorry ce apie Arhitektura....
Darius
Sveiki, ruosiuosi laikyt fizikos, matematikos ir lietuviu egzaminus valstybinius, kiek mazdaug reiktu surinkt balu kiekvieno dalyko kad istociau i statybos inzinerija? anglu egzas padetu mokyklinis?
valodia
jeigu man nelabai sekasi piesti, bet labai gerai gaunasi braižyti, ar daug man Šansų įstoti ir gerai baigti VGTU?
valodia
Ar Fotono mokyklos diplomas padės man įstoti į VGTU architektūros studijas?
nigola
Ar norint stoti i VGTU (ARCHITEKTURA) reikia lankyti kursus?
nigola
kokiu egzaminu reikia?
Donce
norejau paklaust ar baisiai ziuri i uzsienio kalba vgtu universitete nes nelabai as jas moku
Moneka
Norėjau paklausti apie rekreacinę architektūrą, buvo užsiminta, bet nemačiau kokių egzaminų reikia? žinau, kad šitas studijas rengia lygtai tik KU univesitetas.Beto kuriame, VGTU ar KTU labiau atsizvelgia į stojamuosius meno egzaminus nei į matematikos egzą? Ačiū :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]