DEV

ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

lialia
Sveikuciai. Va man dar tik 17 bet mastau apie architektura vgtu. o ten fizikos labai reikia???
cho
O man dar tik 16 :D Zinok kaskada klausiau savo daile mokytojos, tai man sake, jog fizikos reikia pagrinde del medziagu atsparumo, daugiau kaip ir nelabai jos naudosi. Tikiuos padejau... ^^
Saule
Sveiki,
Kokius universitetus pasiulytumete studijuoti architektura Olandijoje(Ansterdame), Svedijoje, Danijoje ir Didziojoje Britanijoje? beje, architektura daugiau dailes pakraipos, nei inzinerijos.
Kokiu egzaminu reikalaujama?
Aciu
saule
Galite padeti?
Spanguole
Vgtu reikia mokytis?
Justina
Zodziu, matau visi cia klausia, bet niekas neatsako.. tai kam forumas isvis reikalingas?
Justas
Sveiki, noreciau suzinoti ar stojant i mechanikos inzinerija reikia chemijos ar nes jau visai nebesigaudau toje maisalyneje :)
Marius
sveiki. Noreciau paklausti kokiu egzaminu reiktu kad istociau i vgtu ar ktu i STATYBOS INZINERIJA. Ketinu laikyti lietuviu . matematikos istorijos ir informatikos valstybinius brandos egzaminus. ar su tokiais egzaminais galeciau istoti? kokiu balu reiktu jei noreciau istoti? aciu
Shefas
Sveiki. Gal kas nusimano kokiu pažymių ir egzaminų reikia stojant į statybos inžinieriją: architektas - konstruktorius?
Jei kam teko susidurti ar apie tai nusimanot, praneškit skypeje - grifas8404
Mantas
Sveiki, noreciau paklausti, kur geriau stoti uzsienyje ar Lietuvoje, ta prasme, kai baigsi ar uzsienyje busi pripazystamas su lietuviskais diplomais ar panasei? As planuoju stoti i architektura, kad braizyti porjektus nebutinai firmose bet ir privaciai, kokiu dalyku man gali reikti? matematika, fizika, chemija iseina neblogai, moku anglu, taipogi lankau dailes mokykla kur gausiu diploma (piesimas, kompozicija ieis, tapybos mokytojas sake jog ir tapybos reikia...) taipogi man idomu del tu magistru ir bakalauru laipsniu, ta prasme kokie pliusai, dar idomu kiek mazdaug metu reiktu mokintis... atsiprasai jai gaisinu jusu laika su tokia galybe klausimu bet isties man svarbu, dabar sedziu 10klaseje, bet zinau jog reik ziuret keliais metais i prieki, taigi nenoriu praziopsot savo sanso... gal but kas nors zinot kokia gera architekturos mokykla uzsienyje nesvarbu kurioje salyje tik svarbu kad pamokos butu anglu kalba... aciu.
Živilė
noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia norint stoti i statybos inzinerija?
saruneliss16
kokiu egzaminu reikia stojant i statybos inzinerija ir kokiu egzaminu rezultatu reikia???
Ieva
Norėčiau sužinoti, kur būtų galima studijuoti architektūrą ir inžineriją užsienyje, labiausiai domintų UK ir JAV.
Rokas
Ieva,UK istoti i architektura,kaip ir bet kuria kita specialybe yra gana sunku,valstybiniuose reikia 90% is matematikos,anglu,istorijos siek tiek maziau.11-klases vidurkis(kuriuos turesi siusti norint stoti),turi buti 9+,jei Tau tai priimtina.
MONIKA
ar architekturai reikia fizikos, 11 klaseje?
nes as visikai neturiu.... .Taciau mokausi dailes mokykloje ir noriu stoti i VDA. Ar kad baigsiu dailes mokykla man duos naudos? AR DIPLOMAS NIEKO NEREISKIA?
Aiste
As baigiau mokykla uzsienyje bet noriu stoti i architektura lietuvoje. Ar yra kokie specialus reikalavimai asmenims kaip man?
kazkas
pilna klausimu nei vieno atsakymo, nerealus tinklpais..
Paulina
Noriu studijuoti arhitektura. kur geriausia? kokie branos egzaminai butini pvz VGTU ?
Radvilė
Ar labai įtakoja stojimą į VGTU Architektūrą jaunųjų architektų mokyklos lankymas?
Mantas
Gal zinot kokius tiksliai egzaminus reikia laikyti,jei noriu stoti i statybos inzinerija??? :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]