DEV

ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

sigitas
sveiki,kokius egzus reikia laikyti norint istoti i aplinkosauga?
greta
Gal galite pasakyti iviso kokiu dalyku reikia tai architekturai?
4lgas
ar chemija mane palaidotu vgtu transtorto inzinerijoje 1 kurse? kiek matau ji ten yra ,o as neturiu pasiemes chemijos...
Ugne
Ar jei noriu stoti į statybos inžineriją reikia chemijos bent b lygiu? nes egzamino ar metinio VGTU nemačiau, jog būtų parašytą , kad reik.
Eigirdas
o kaip del KDI?
Eigirdas
kokiu dalyku reikia norint studijuoti architektura ten?
alina
la.. (architektura).. mokinantis ten bus aukstoji matematika? ar pakanka islaikyti matematika kokiu 6-7..?
baltoji-agne
sveiki, netrukus turesiu rinktis kokius dalykus pasiliksiu 11 oje klaseje, tai norejau pasiteirauti, ar chamijos ir dailes reikia, jei noresiu stoti i architektura? ar vietoj dailes uztektu tik braizybos (technologiju). beto ar butinai turiu buti lankius kokias nors piesimo (dailes) mokyklas? by the way... o fizikos egzamino man reikes stojant i arcitektura? ar tiesiog metinio auksto reikia? dekoju
Roberta
Sveiki. Iškilo man toks klausimas: vienur rašo, kad stojant į VGTU architektūrą reikia užsienio kalbos egzamino, kitur, kad tik metinio pažymio. Tai kaip čia tiksliai yra?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą :)
wiltee
Sveiki,
norečiau daugiau sužinoti apie architektūros inzineriją.Kas išvis cia per mokslas? ko reikia norint studijuoti? kur galima studijuoti?ir kokios yra karjeros galimybes?BE TO AR ŠI SPECIALYBĖ YRA PAKLAUSI?
Julius
kokia tikimybe istoti i statybos inzinerija ir koks tai butu universitetas?
lietuviu M 7
matematika v 70%
istoriva M 6
fizika (b lygis) 10
simuonike
sveiki man labai reikia pagalbos.kokius mokomuosius dalykus reikia mokintis A lygiu,o kokius B norint stoti y VGTU statybos indznerija?
Marius
Ar reikia buti pasiemusiam daile mokykloje jeigu nori stori i vgtu architektura?
tigranas
O kiek mazdaug procentu ko kiek reik islaikyt norint įstot y architektura labai noreciau zinot
Ingrida
Ar reikalingas matematikos (valstybinis)egzaminas stojant i architektura?
ema
as noreciau suzinoti kiek laiko reikia mokytis architekturos
Manvydas
Reikalinga lietuviu.k norint studijuoti VDA?
Agne
Norint stoti i KTU architektura kokie turetu buti egzaminai valstybiai ar brandos ?
Agne27
Norint stoti i KTU architekura kokie turetu buti egzaminai brandos ir kokie valstybiniai?
Rasa
Kokiu egzaminu reike istojant i architektura?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]