DEV

ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

emix941
Seveiki, noriu studijuoti VGTU, ko man gali reiketi stojant i si universiteta?
Žaneta@
Labas.Manp sunus nori stoti i VGTU Architekturos fak. arba i VDU,taip pat i architek. fak. Ar tai panasaus profilio specialybes, ir kokie skirtumai. Ir dar, paziurejome,kad ir Statybos fak. ruosia architektus. Kuo skiriasi ir panasu. Kur geriau ruosia. Laike lietuviu,matematikos,anglu egzam ir dailes mokyklini. Dabar dar laikys dailes stojamaji. Ar nereikia fizikos ar chemijos egza. ir ar ziures i metinius pazymius fizikos ar chemijos.AČIŪ.
katana
Sveiki, noriu studijuoti Architektura.
bet esu atsisakius Fizikos.
ar butinas fizikos pazimys stojant?
Eda
gal turit parduoti knyga ,, dailes istorija'' 11-12 klasei? buciau labai dekinga tikrai skolinga nelikciau :))
Ruta
Norejau paklausti apie architekturos studijas VGTU ten kaip matau reikia matematikos, lietuviu, meninio architekturinio issilavinimo egzamino. :) taip pat mokomo dalyko metino anglu kalbos. Ar as galeciau istoti i sia specialybe nelaikius matematikos, ir ar butinai turiu mokytis isplestiniu kursu?
nezinia
Tai kokias pamokas man patartut rinktis 10 klaseje?
ernestas
kokius dalykus reikia stojant i vgtu architekturos inzinerija???
inzinierius
Sveiki kolegos. Esu pirmakursis ir pradėjau rašyti blogą tema [L=patarimai studentams_ vgtu statybos inzinerija]http://vgtust.blogas.lt[/L] . Pasistengsiu įdėt kuo daugiau naudingos informacijos, kuri būtų naudinga įstojusiems po manęs. Taip pat patarimų, pasakojimų iš studentiško gyvenimo. [IMG]http://img.draugas.lt/forumas/i/expressions/face-icon-small-smile.gif[/IMG] prisidėkit ir jūs
Emilija
sveiki, dabar esu 12 klaseje, visur ieskau kur galeciau stoti su dailes, matematikos ir lietuviu egzaminais, patarkit! :)
Migle
Sveiki,
noreciau paklausti apie inzinierine architektura vgtu. planuoju laikyti fizikos, matematikos ir lietuviu egzaminus. ar studijuojant reikia chemijos ir informatikos(programavimo)? gal galite placiau parasyti apie sia specialybe ir karjeros galimybes?
Ina
o galima studijuoti architektura anglu kalba uzsienieciui?
Aleksas
sveiki, ar i architektura gali istot be dailes mokyklos baigimo, nes esu girdejes, jog architekturai reikalnga dailes mokykla ir panasiai...
Administratorius
To Aleksas

Informacijos apie architektūros studijas nemažai gali suteikti KTU, jei aktualu Kaune. Nemažai informacijos yra http://www.kurstoti.lt/index.php?id=487
Deim
Ar galite suteikti kokią nors informaciją apie interjero dizainą? Kokie egzaminai reikalingi? Ar įmanoma Kaune studijuoti? Kokiuose universitetuose jį įmanoma studijuoti?
skruzdeliuke
laba diena.norejau pasiklausti ar stojant i KTU sie visi egzaminai reikialingi valstybiniai ar gali buti ir mokykliniai?(statybos inzinerija)
augustinas
galeciau istoti i architektura (projaktavimas brezinius) neturedamas dailes pamakos o tik braizyba fizika b matematika a lietuviu a o istorijos reikia?? ir kokiu pazimiu reikia stojant VGTU ir kokiu egzamino balo reikia
Salala
jei nesu pasirinkes fizikos o matematikos nelaikau yra sansu i stot i tokia specialybe? :D
Justas
Sveiki, norėčiau stoti į statybos inžinerija galvoju apie KTU ir VGTU norėčiau sužinoti 1.Kokių egzaminų reikia stojant ir metinio pažymio? 2.maždaug su kokiu konkursiniu balu reikėtu mėgint stoti, kad papult į nemokama vietą?
Simas
Sveiki, norėčiau sužinoti apie VGTU įstojimą į ARCHITEKTŪRA IR INŽINERIJA. Matematika Lietuvių k. Užsienio k. Kad įstoti iš šitų ves egzamino bendrą vidurkį ? Kiek kainuoja metų mokslas VGTU ARCHITEKTŪRA IR INŽINERIJA ? Ar yra labai sunku mokytis šia profesija ? Ar nereikia Fizikos stojant VGTU ARCHITEKTŪRA IR INŽINERIJA?
Administratorius
Justui -> Dėl KTU rašyk į jų forumą, jie labai šauniai atsakinėja į kiekvieną užduotą klausimą. Justui ir Simui -> Dėl VGTU jie šiek tiek užsnūdo ir neatsakinėja, paraginsim juos vėl imtis tuo. Kol kas jų forumas iškeltas į konsultacijų archyvą. Tikiuosi greitai jie atsibus ir atsakinės į užduodamus klausimus, juk studentų reikia visiems :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]