DEV

ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

giedrius
ko reikia statybos inzinerijai chemojos ar fizikos
Mindaugas
As ziurejau kad norint stoti i architektura reikia Stojamojo, Matematikos,Lietuviu egzu ir uzsienio kalbos metinio
neziniuke
Ar labai sunku studijuoti inzinerija bei architektura?
sho
Gal ir kvailas klausimas ,bet ar stoju, pvz. i KTU Architekturos fakulteta, ir matematikos egzaminas buna islaikytas, bet netobulai ( na turiu omeny ten kokiu 60%), o kalbos (Anglu, Rusu) man sekasi puikiai, beto piesiu gan gerai, tai universitetas labiau visvien ziures i Matematikos egzamina, ir tada pagal taskus sudarines valstybes apmokamu studentu sarasa, as isviso su vidutiniskais matematikos gabumais (gal net zemiau nei vidutiniskais) net neverta bandyt ten istot?
Lukas
sveiki aš dešimtokas dabar man reikia rinktis dalykus ir norėčiau ateityje bandyt stot į architeaktura ko man dabar reikėtu pasirinkt A lygiais ar šeip ka papildomai laikyt ?
Laura
A lygiu pasirinkt turi matematiką, lietuvių kalbą, anglų, nes reikia matematikos, lietuvių egzų ir anglų k. metinio pažymio. O nuo 11 klasės papildomai PRIVALAI lankyti piešimo pamokas, pas mokytojus, kurie ruošia stojančiuosius ir kompozicijos pamokas, kurias moksleiviams organizuojamos universitetuose pvz VGTU ar VDA.
Lina1
Sveiki. Norėjau paklaust, gal kas nors galėtų pakonsultuoti mane apie tai, kokios konsultacijos vyko VGTU, kur buvo norima stoti į architektūrą? Ką dėstė, pasakojo, kas reikalinga stojamajame egzamine ir pan? Būčiau labai dėkinga.
arturas
idomu kiek metu reikia mokintis viso sito.. as manau nera sudetinga paimti piestuka ir susibraizyti plana koki sauna i galva.. tada ji realizuoti ir galu gale parduoti. ;] tik galvoju apie studijas dar. vistiek ziniu niekada nebus mazai ;]
jonas
norejau studijuoti architektura, bet kaip supratau per velai sugalvojau..neina jau bandyt istoti ane? :/
Rūt.
Kaip tai neina? Jei egzus išsilaikei, tai dar kiek žinau prašymai priimami.
egleGgggggg
Ar butina laikyti dailes ir kompoficijos egzus jei turi dailės mokyklos pažimėjima?
Rūt.
Manau, kad būtina :)Bet siūlau pasitikslint
jonas
kad jau koks menesis kai tik bandau per lamabpo duot prasyma architekturai, sako registracija baigta..
Rūt.
Aš nežinau kaip tiksliai šiemet paduodami prašymai :) Gal turi būt koks taisymas ar kas? :)
...
Jei nelaikei stojamojo egzamino,tai nebegali irasyt architekturos,nes stojamasis yra privalomas.Todel tau ir neleidzia jos irasyt.

O Gal cia yra laikiusiu? galetumet pasakyt kiek gavot is jo?
valdas
ar i mokamas vietas taip pat konkurso budu reikia stoti ar tokiu vietu ten yra ir laisvu
LLL
Labai geras klausimas... Gal kas žinot?
kriause
Kokiu valstybiniu egzaminu reikia norint stoti i architektura?
Aplinkosauga
Kokius egzus reikia laikyti norint istoti i aplinkos sauga?
Benas
kokius egzaminus reikia laikyti norint įstoti į statybų inžinėriją?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]